roboticky alebo nie ?

Príspevok v téme: roboticky alebo nie ?
Katari12

Dobry den, oplati sa nam roboticky vysavac? Casto k nam chodia navstevy a mne sa nechce viackrat do tyzdna vysavat, elbo vsade mame podlahy a nemame koberce, max pod konferencnym stolikom. Oplati sa nam roboticky vysacac? Uz som o tom rozmyslala, aj muza som nalomila.. vybrala som XIAOMI znacku www.okay.sk stoji menej nez Roomba, co je pozitivum pre mna.. No moja otazka je ake su vase skusenosti s robotickymi vysvacmi, ci prejdu prahy v dome a ako to funguje,ked zrazu musi prejst na koberec, ci sa nezasekne alebo nieco. Vdakaaaa

sibierina

katarina mat takto dva v jednom to je ti dobra vec, dnes napriklad tiez som pustila vysavac a kym som sa vratila z obchodu, tak obyvacka aj v kuchynou bola povysavana a potom si isiel izby, je to pomocnik dobry a ja mam rada aj tu vonu potom po umyti podlah

janulienocka2

Katarina na také bežné umývanie, že cez týždeň to stačí, ale nie je to úplne také, že dokonalé, raz do týždňa si proste musím sama poriadne poumývať, to proste musí byť.
Ale nie je na škodu to mať na tom vysávači.

katarina22

Zlatusa a ten robotický aj s mopom máš? Umýva to dobre? Či je to nezmysel a je lepšie, keď len vysáva?
Chcem si uľahčiť proste robotu v domácnosti, nech sa môžem viacej iným veciam venovať :)

zlatusa

Erika tak bezkáblový je super, keď to nie je na nejaký veľký dom alebo tak, na rýchle povysávanie ideál, ale mne napríklad robotický uľahčí dosť robotu, keď sme vonku, že ho pustím alebo tak.

Erika9

aký bezkáblový prosím ťa? môžeš doporučiť? my máme menší bytík, takže by to možno bolo pre nás lepšie riešenie ako starý vysavač :)

amelianov1117

Za na nie, ja mam bezkablovy a to je najlepsia vec na svete, pobeham s tym byt za par minut, s rucnym povysavam kludne v aute ci sedacku...je to rychle a prakticke

radinus022

Mimwi nie, ono sa to odvíja od ceny produktu by som povedala. Napríklad keď som ja kupovala v Planeu vysávač, teda cez ich eshop, tak keď som si to vložila do košíka, tak mi vyhodilo možnosti, že ako chcem záruku a tam si zaklikneš a tam máš cenu aká by sa vzťahovala na to, pridávam ti aj obrázok jak to vyzerá :)

llnzzda

záruku si ty môžeš dať v ktoromkoľvek obchode predĺženú, na tak dlho jak chceš, jak považuješ za vhodné, len si za ňu priplatíš, ale tak ak kúpiš nejaký drahší vysávač, tak prečo nie, keď už dáš za niečo ja neviem nejakých 500 euro, tak jasné, že si aj tú záruku priplatím aspoň ja som taká, istota je istota