roboticky alebo nie ?

Príspevok v téme: roboticky alebo nie ?
Katari12

Dobry den, oplati sa nam roboticky vysavac? Casto k nam chodia navstevy a mne sa nechce viackrat do tyzdna vysavat, elbo vsade mame podlahy a nemame koberce, max pod konferencnym stolikom. Oplati sa nam roboticky vysacac? Uz som o tom rozmyslala, aj muza som nalomila.. vybrala som XIAOMI znacku www.okay.sk stoji menej nez Roomba, co je pozitivum pre mna.. No moja otazka je ake su vase skusenosti s robotickymi vysvacmi, ci prejdu prahy v dome a ako to funguje,ked zrazu musi prejst na koberec, ci sa nezasekne alebo nieco. Vdakaaaa

Julka266

Celebrita to aj mna zmiatlo, preto som dlho tak okolo toho chodila, ci kupit si nekupit, ci co urobit. Ale nastastie som si za to sadla, poprecitavala parametre a objavila Ameriku :D
Mona no vidis, tak dobre, ze uz aj ty to mas, uz sa nemusime po vikendoch nahanat s upratovanim :D

Mona1

julka samsung som aj ja vybrala napokon pocula som vela dobrych ohlasov nan, najma je to spolahliva znacka, mame tejto znacky aj telku, aj chladnicku, tak som si povedala, ze skusim, mam ho ved doma uz asi dva tyzdne a je super, uz tolko sa u nas narobil, ze dufam, ze mi jeden den neda vypoved :D

janulienocka2

Celebrita nemajú, už tieto čo sú teraz nie, niektoré tie v začiatkoch s tým mali, to tiež som ja váhala čo kúpiť, ale teraz sa tým nemusíš vôbec trápiť, dokonca v parametroch si nájdeš o tom popísané, že aj rohy sú v pohodičke ;)

celebrita

aj vysávanie rohov?
bola som v tom, že robotické vysávače majú s týmto zásadný problém, preto som ich hneď zavrhla, ale asi som to nemala robiť, keď toto čítam :)

Julka266

Mona je to asi tyzden spatky, co som si z Planea objednala roboticky vysavac. SAMSUNG VR05R5050WK/WB mam :) Ma rozne mody vysavania, dokonca aj pre vysavanie rohov, co je top. Denne mam nastavene kedy sa spusti, povysava, je to sice par dni co ho mam v prevadzke ale uzivam si ho uplne na plno, to bola kupa ako vinko :D

Mona1

danielka vybrala si nejaky ci este nie?
aj ja by som chcela, teraz sedim nad tym uz dlhsie a pozeram ze je tych znaciek dost a keby len znaciek ale aj typov a neviem na co si dat pozor, ci venovat vacsiu pozornost hlucnosti alebo tomu ovladaniu alebo comu

9hajma0

nerozumiem preco by to malo uberat na vykone, to vobec nie, ja som za to aby bol vysavac mal aj funkciu mopu, odpadne nam robota aj s vysavanim aj s umyvanim, a toto su zrovna take roboty co ja moc nemam v laske, takze ja to ocenujem :D

danielka216

hajma, co je podla teba lepsie? Ma zmysel kupovat, aj nieco take ako dva v jednom? Ma to zmysel? Neubera to potom na vykone?

zziara

lenže s akou cenou pri robotickom vysávači treba rátať??
tiež by som taký chcela, len neviem či to nie je drahá záležitosť, keď chcem aby dobre vysával, aby som ja už nemala s vysávaním starosti, lebo to je činnosť, ktorú priam nenávidím :(