Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

roboticky alebo nie ?

Príspevok v téme: roboticky alebo nie ?
Katari12

Dobry den, oplati sa nam roboticky vysavac? Casto k nam chodia navstevy a mne sa nechce viackrat do tyzdna vysavat, elbo vsade mame podlahy a nemame koberce, max pod konferencnym stolikom. Oplati sa nam roboticky vysacac? Uz som o tom rozmyslala, aj muza som nalomila.. vybrala som XIAOMI znacku www.okay.sk stoji menej nez Roomba, co je pozitivum pre mna.. No moja otazka je ake su vase skusenosti s robotickymi vysvacmi, ci prejdu prahy v dome a ako to funguje,ked zrazu musi prejst na koberec, ci sa nezasekne alebo nieco. Vdakaaaa

kocere

Ak hľadáte robotický vysávač, ktorý je zároveň aj mopom, tak jednoznačne Xiaomi Roborock S5 max, je to topka, naozaj najlepšia kúpa. Tu je podrobný rozbor / odborná recenzia, plusy a mínusy. etipy.sk

patrisienka

Veva dnes som si aj ja objednala z Planea takyto vysavac. Uz sice mi nepride do konca tyzdna, takze este tento vikend si budem musiet vsetko sama povysavat, ale tak zhodime stromcek a povysavam vsetko jak vzdy a potom cez tyzden uz hadam mi pride a zapriahnem ho :D

veva36

ale vies co je sranda? ze vysavac u nas vysava dennodenne a kazdy den v nadobke tolko prachu, ze mam pocit ako keby som vobec doma neupratovala akoze neviem kde sa to berie :D

tifaniass

Kvetinka to je dobre ze nie som sama na tom takto...Lebo ja tiez posadnuta cistotou a teda niekedy som z toho uz az na nervy...Ale snazim sa to nejako vypustat...Pravda je, ze kedysi by som po vysavaci robotickom vysavala este klasickym...Ale dnes uz nie...Snazim sa tu moju tuzbu potlacat... :D :D :D

kvetinka777

- mironella

bolo obdobie kedy som vysávala rada. Keď mi to nejako nevadilo, ale po istej dobe ma to prešlo. Vadila mi každá jedna omrvinka a skrz to furt vyberať vysávač, no únavné sa to postupne stalo. Takže robotického pomocníka som privítala s otvorenou náručou :D

mironella

Zlatusa vies co ale ja ocenujem, ze jestvuje uz aj nieco taketo ako roboticky vysavac mne to vela ulahci, najma ked su deti male a chodia po stvornozky a treba vysavat a umyvat furt, tak takto aspon sa ja nezoderiem :D

zlatusa

Coja každý to máme inak, mojej kamoške vadí celkovo zvuk vysávača a to teda je jedno, či je hlučný alebo menej hlučný, zásadne sa u nich vysáva, keď ona nie je doma, tak má to výhodu, že to za ňu stále robí niekto iný :D Lenže ja som najradšej keď si upratujem všetko sama :D Aj keď ma to stojí čas, aj nervy :D

coja

syllona to si ma potesila tym, ze je ta hlucnost mensia ako klasicky vysavac, ale vies mi povedat aj cislo, ze kolko db je take normalne, ze co je znesitelne, co mam kukat?

vveronicka

aj by som ti poslala fotku, ale by som sa musela z gauca postavit a to sa mi nechce, momentalne som dako KO, neviem ci to z dnesneho pecenia, ale doteraz behal a vysaval lebo som v kuchyni neporiadku narobila aj po zemi :D sencor mam, presny typ by som musela pohladat, ale kupovala som ho v tej predajni, co som ti pisala ;)