roboticky alebo nie ?

Príspevok v téme: roboticky alebo nie ?
Katari12

Dobry den, oplati sa nam roboticky vysavac? Casto k nam chodia navstevy a mne sa nechce viackrat do tyzdna vysavat, elbo vsade mame podlahy a nemame koberce, max pod konferencnym stolikom. Oplati sa nam roboticky vysacac? Uz som o tom rozmyslala, aj muza som nalomila.. vybrala som XIAOMI znacku www.okay.sk stoji menej nez Roomba, co je pozitivum pre mna.. No moja otazka je ake su vase skusenosti s robotickymi vysvacmi, ci prejdu prahy v dome a ako to funguje,ked zrazu musi prejst na koberec, ci sa nezasekne alebo nieco. Vdakaaaa

Zoe27

Smolnusa to myslíš tak, že keby máš akože nejaký rozmerovo menší dom alebo byt, alebo nejako dispozične zložito riešený, že by ti dali ja neviem výkonovo alebo cenovo nižší?

smolnusa

tak to sa potom nevybera len podla toho ako vyzera, ale aj co sa oplati v ramci nejakej dispozicie domu? ze mi budu vediet povedat, ktory by sa mi hodil a ktory by bol naopak zbytocny?

janulienocka2

Smolnusa tak minimálne by ti vysvetlili, že čo a ako, nám tak v Planeu ukázali aj vysvetlili rozdiely medzi vysávačmi, čo sa viacej oplatí a prečo a aj nám povedali, ktoré sa dajú cez appku ovládať a tak podobne je proste fajn, keď ti človek, ktorý s tým robí pomôže ;)

Zoe27

Tak ale to máš tak pri každej technike, vieš že každá má podľa značky iné ovládanie, iné funkcie, aj keď sa môžu zdať a pôsobiť rovnako.

smolnusa

vvendy takze nie vsetky taketo vysavace funguju na rovnakom principe? ja ze su vsetky rovnake, co sa tyka povedzme toho ovladania cez mobil a tak. a maju taketo masinky bezne v predajniach? by som isla pozriet, mozno keby mi aj ukazali ako to funguje.

vvendy

keď máš predstavu, čo chceš tak potom to také zložité nie je, je to len o tom aby si vedela, čo asi od toho čakáš, čo chceš od vysávača, akú výdrž batérie, akú hlučnosť, či ho chceš cez mobil ovládať a veľa iného keď máš v tomto jasno potom sa už vieš skôr rozhodnúť ;)

smolnusa

zoe a ty taky nejaky mas? lebo ono to asi nie je najjednoduchsie vybrat, predsa len mam pocit, ze z takych klasickych domacich spotrebicov je toto zlozitejsi vyber, ci sa mylim?

Zoe27

Smolnusa najlepšie k nejakej kamoške domov aby si vedela ako to funguje, a či by ti to vyhovovalo. A keď budeš vedieť, aký chceš a aký nie, len sa už ísť do nejakej predajne poradiť, prípadne na nete pozrieť si neskúšala? :)

smolnusa

ono taky vysavac je super vec, ked sa da nejako naprogramovat aby fical aj ked nie ste doma. otazka je, ako velmi uz potom clovek zlenivie, ked pomaly kazdu ludsku cinnost v dnesnej dobe vieme nahradit bud uplne alebo aspon z casti takymito vychytavkami. ale co uz, treba si aj dopriat :) tie co mate tento vysavac, kde sa ho oplati ist pozriet?