Dobry den, oplati sa nam roboticky vysavac? Casto k nam chodia navstevy a mne sa nechce viackrat do tyzdna vysavat, elbo vsade mame podlahy a nemame koberce, max pod konferencnym stolikom. Oplati sa nam roboticky vysacac? Uz som o tom rozmyslala, aj muza som nalomila.. vybrala som XIAOMI znacku www.okay.sk stoji menej nez Roomba, co je pozitivum pre mna.. No moja otazka je ake su vase skusenosti s robotickymi vysvacmi, ci prejdu prahy v dome a ako to funguje,ked zrazu musi prejst na koberec, ci sa nezasekne alebo nieco. Vdakaaaa
roboticky alebo nie ?
mirinda tak ja co som kukala, tak sencor, aj rowenta celkom fajn vyzerala, lebo som pozerala najma parametre, pretoze pre mna bola podstatna hlucnost, ja som mala predstavu, ze tieto vysavace su rovnako hlucne jak klasicke
ktoré značky tak stoja za zmienku pri tomto?? s akou zárukou môžem rátať? poskytuje niekto aj viac ako dva roky?
Pri klasickom vysávači som ja napríklad vôbec nemala zvyk žeby som kontrolovala vrecká zakaždým po vysávaní. Ale pri tomto vysávači to robím, predsa len tá nádobka nie je veľká na prach a preto to treba čistiť a to keď vidím, že jedno vysávanie a koľko toho je tak mi je až blbie.
..kixx tak dobre je ked to ocenia vsetci doma..taketo riesenie..nezda sa to ale vela casu to usetri najma ja zvyknem poslednu dobu ho pustit tak ked sa chystam domov..ze odchadzam z obchodu alebo tak..ze ked pridem domov tak pomaly uz aj dovysava a zaparkuje sa tam kam ma..
je to dobrá vec ho mať, na také každodenné vysávanie je to dobré, pretože aspoň nie sme my otrokmi našej domácnosti. Máme čas na iné veci a dobré je, že vieme zariadiť už aj to aby nám povysával keď nie sme doma.
Tak my sme ho kúpili na vianoce, máme veľkú obývačku mali sme už nervy stále vysávať a mopovať.
lavila mam kamaratku, ktorej sa aj pes a aj dcera vozi na vysavaci :D
..toto ti verim. Pri psovi to by sme ani koberce nemohli mat, to ked si predstavim, ze co vsetko by v tom bolo tak koniec. A nema problem s tym ked vysavac pustis??
patrisienka na toto myslim, ze sme prisli viacere, u nas teraz ide kazdy jeden den, poobede ho pustim ked ideme na prechadzku, potom pozriem nadobku a ta plna, teraz mame sice aj Nitu doma, nasu fenku, ked su vonku take teploty v noci, tak aj to urobi svoje, ze chlpy a tak, ale furt je co vyhadzovat, takze ja by som nemenila, je to super pomocnik!
Kocere ono kazdy mame ine preferencie. Ine cenove moznosti, je dobre si to porovnat, mne jak sme v Planeu nakupili to mi uplne vyhovovalo takze ja som v pohodke s tym :)
Danielka jasne, aj dnes. Kazdy jeden den, ani som netusila, ze tolko prachu mame doma.