Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

roboticky alebo nie ?

Príspevok v téme: roboticky alebo nie ?
Katari12

Dobry den, oplati sa nam roboticky vysavac? Casto k nam chodia navstevy a mne sa nechce viackrat do tyzdna vysavat, elbo vsade mame podlahy a nemame koberce, max pod konferencnym stolikom. Oplati sa nam roboticky vysacac? Uz som o tom rozmyslala, aj muza som nalomila.. vybrala som XIAOMI znacku www.okay.sk stoji menej nez Roomba, co je pozitivum pre mna.. No moja otazka je ake su vase skusenosti s robotickymi vysvacmi, ci prejdu prahy v dome a ako to funguje,ked zrazu musi prejst na koberec, ci sa nezasekne alebo nieco. Vdakaaaa

sticka

vanda mam z Planea a tam som si dala predlzenu, tu sme brali na vsetko take drahsie, aj na chladnicku, aj na televizor, pride mi to normalne, ked nieco stoji stovky eur, pretoze kamoske sa stalo to, ze jej napriklad pracka prave po dvoch rokoch vypovedala a to nemam chut nieco take riskovat :)

vandapanda

z kade mate vysavace? davali ste si dakto dlhsiu zaruku jak dva roky?? viem ze pri niektorych obchodoch sa to da dat si akoby predlzenu zaruku len neviem ci sa to ozaj vyplati

syllona

Ahojte!
Celebrita je to od času, napríklad roomba tá čo som pozerala, tak tá má výdrž až 75 minút. A treba ju nabíjať hodinu a pol. Ale tak záleží na akú plochu by si to chcela, do akého veľkého bytu.

dadulamil

Celebrita to nie je na m2 sa mi vidí, ale na čas, že niekoľko hodín vydrží. To treba pozerať, to si nájdeš v parametroch všetko, keď si budeš cez net pozerať, že si rozklikneš.

syllona

Ahojte!
Podľa mňa každá značka má nejaký dobrý typ, ono je to aj o tom, čo čakáš, čo všetko od vysávača chceš a najmä aj za akú cenu, akú máš predstavu. Katarina tak to je rôzne, ale keď je okolo 58 db približne tak pohoda, tak to vieš akože o ňom, že vysáva, ale nie je to také rušivé ako klasické vysávače.

kvetinka777

- lujziara

to mi rozum pri tomto zastáva. Ale tak každý sme iný. Ja keď niečo takéto pozerám, tak pomer ceny a kvality, parametrov je pre mňa dôležitý. To proste od toho všetko závisí a ešte si dám poradiť aj od známych a tak keď viem, že niekto má skúsenosť. Pretože už neraz som sa presvedčila o tom, že to čo je najdrahšie neznamená, že je hneď aj najlepšie.

lujziara

Strakino tak niekto stavia aj na značkách, mám jednu takú kamarátku, ktorá pozerá najmä na to, čo je akej značky a to je proste pre ňu najdôležitejšie a iné ju nezaujíma. Ja síce nerozumiem prečo to robí, ale tak každý máme iné priority no.