roboticky alebo nie ?

Príspevok v téme: roboticky alebo nie ?
Katari12

Dobry den, oplati sa nam roboticky vysavac? Casto k nam chodia navstevy a mne sa nechce viackrat do tyzdna vysavat, elbo vsade mame podlahy a nemame koberce, max pod konferencnym stolikom. Oplati sa nam roboticky vysacac? Uz som o tom rozmyslala, aj muza som nalomila.. vybrala som XIAOMI znacku www.okay.sk stoji menej nez Roomba, co je pozitivum pre mna.. No moja otazka je ake su vase skusenosti s robotickymi vysvacmi, ci prejdu prahy v dome a ako to funguje,ked zrazu musi prejst na koberec, ci sa nezasekne alebo nieco. Vdakaaaa

Janamicha123

Mam mam a keby len raz, to uz ja si urobim kavu, vezmem si nejaku tu cokoladku, pustim si serial a on maka, to je pocit nadovsetko mat takehoto pomocnika, akoze ja lutujem, ze som do toho nesla skor a uz viem, co aj mamine kupim najblizsie!;)

Janamicha123

Ked si mi pisala, tak som sa odhodlala, bola som sa v tom obchode, co si pisala pozriet. A je fakt ine vidiet ake su aj vsetko a poradit sa o tom, clovek hned iny pohlad na to dostane. Mohla som sa aj pozriet ake stetinky zo spodu maju a mnoho inych veci takze fajn. Takze uz ani nepotrebujem tipy :D Uz to mam v suchu len este musim si to vsetko prestudovat, ze jak sparovat s telefonom a ine veci :D

celebrita

vretienka to je fakt, sú aj drahšie, aj lacnejšie, parametre majú iné, ja som pozerala napríklad dobu nabíjania, dobu vysávania, funkciu mopu, tiež akým štýlom vysávajú tie vysávače a takéto veci

naty_gresova

Janamicha skús ísť aj po viacerých obchodoch, aj keď teda ja tak nezvyknem, lebo mňa to vyčerpáva :D Ja si väčšinou cez net pozriem, čo by sa mi pozdávalo a potom si po tom idem.
Cez internet si porovnám ceny a potom skočím na predajňu, ale čo sa týka poradenstva, tak ja som bola rada v Planeu, tam mi aj vysvetlili aké sú tie vysávače, aké rozdiely medzi nimi, za akú cenu pri rôznych značkách čo viem dostať a pod.

Janamicha123

Teraz uz ano ked uz su otvorene obchody, ale predtym sa to nedalo. Tak som hladala co a jako, ale teda bola by som aj rada keby ste mi napisali nejake osobne skusenosti, nech viem si aj to porovnat vies, predsa len je to ine, niet nad prakticke skusenosti.

vierocka66

janamicha a nerozmýšľala si nad tým, že ísť do obchodov osobne a aj s predajcami sa pozhovárať, poradiť?? :)

Janamicha123

Baby aj nejake konkretne typy na znacky, na typy, pripadne v ktorych obchodoch su dobre ceny?
Lebo velmi vela je toho na trhu a teda pozeram uz po nete rozne varianty dlhsie ale stracam sa v tom a po pravde porovnavanie ma uz vycerpava