Dobry den, oplati sa nam roboticky vysavac? Casto k nam chodia navstevy a mne sa nechce viackrat do tyzdna vysavat, elbo vsade mame podlahy a nemame koberce, max pod konferencnym stolikom. Oplati sa nam roboticky vysacac? Uz som o tom rozmyslala, aj muza som nalomila.. vybrala som XIAOMI znacku www.okay.sk stoji menej nez Roomba, co je pozitivum pre mna.. No moja otazka je ake su vase skusenosti s robotickymi vysvacmi, ci prejdu prahy v dome a ako to funguje,ked zrazu musi prejst na koberec, ci sa nezasekne alebo nieco. Vdakaaaa
roboticky alebo nie ?
zoe27 viem, ze su aj taketo drahsie ale zase tolko penazi nie som ochotna do vysavaca investovat. max. tak do 400€.
9hajma0 takze vy mate taky ten 2v1, ktory aj povysava aj poumyva, ano? a mozes mi napisat, kolko vas u nich vysiel? maju aj nejake akcie, ci ani nie?
dobre je podla mna ak takyto vysavac ma aj mop, ocenis to ak nahodou aj psa mate doma, lebo my mame nasu Nitu a teda je to fajn aj z toho pohladu, ze aspon nemame chlpy vsade, ide denne, vysava vacsinou ked niekam von ideme a ked sa vratime uz je na svojom mieste zaparkovany, super vec to je ;) zalezi co vsetko od neho chces, ci ho chces nejako ovladat, kolko do neho chces investovat, ale my sme v Planeu kupovali a teda mne pomohlo to, ze som sa tam mohla pozhovarat, poradit s predajcom
Ona ti môže poradiť, ktorý vysávač je dobrý, len vieš, že môže stáť aj 800€?? Si ochotná aj toľko investovať alebo máš nejaký strop, ktorý by si nerada presiahla?
patrisienka mas pravdu, tiez som si povedala, ze pockam este ten mesiac a ak sa nezobudi a nedostanem ho, tak si ho pojdem sama kupit! len co ked ja sa v tom moc nevyznam :/// vedela by si mi poradit, ktory je taky dobry?
Joj moja keby ja som sa mala na toto spoliehat, ze dostanem ako darcek to co chcem za to, ze som to muzovi spomenula, tak by som sa asi v zivote nedockala. Pri chlapoch je to proste tak, ze ked priamo to v obchode nepovies, alebo neobjednas si hned, tak to skonci, to proste nepride same :D
demza veru, take pravidlo uz moc neplati, lebo pri viacerych veciach som sa utvrdila, ze lacnejsie bolo proste kvalitnejsie. no pri robotickych vysavacoch vobec neviem ako to je, kedze ziadny som nikdy nemala. aj ked veeeelmi tuzim po nejakom, tak snad sa na sviatok nejakeho dockam. manzelovi som uz viac krat povedala, ze po nom tuzim, tak som zvedava, ci si to aj zapamatal :DDD
Chéri akú značku máš? Lebo je fakt, že ceny takýchto vysávačov sú kadejaké, rôzne fakt. Ja by som asi ani nevedela podľa čoho vyberať, kedysi sa dalo podľa ceny, že som vedela, že čo je drahšie to je aj lepšie, ale to dnes už vôbec neplatí.
Kuzelnicka jasné to je dobrá vec, že to aj zmyje podlahu za teba. My sme v Planeu kúpili taký, čo je aj aj, že aj na vysávanie aj umýva, to má takú nádobku na vodu, kam ju dáš, ja zvyknem do toho dať aj trošku prostriedku na podlahy a super je to. Na bežné rýchle zmytie, povysávanie je to ozaj dobrá vec.
Využívate aj akože funkciu mopu, keď to ten vysávač má? Ako to funguje? To do neho sa nejako voda dáva?
vandapanda, tak jedina nevyhody toho je, ze nepovysavas s nim gauc a tak, ale inak na podlahu to je dobra vec, to akoze bez debaty!