Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

roboticky alebo nie ?

Príspevok v téme: roboticky alebo nie ?
Katari12

Dobry den, oplati sa nam roboticky vysavac? Casto k nam chodia navstevy a mne sa nechce viackrat do tyzdna vysavat, elbo vsade mame podlahy a nemame koberce, max pod konferencnym stolikom. Oplati sa nam roboticky vysacac? Uz som o tom rozmyslala, aj muza som nalomila.. vybrala som XIAOMI znacku www.okay.sk stoji menej nez Roomba, co je pozitivum pre mna.. No moja otazka je ake su vase skusenosti s robotickymi vysvacmi, ci prejdu prahy v dome a ako to funguje,ked zrazu musi prejst na koberec, ci sa nezasekne alebo nieco. Vdakaaaa

christa366

Zoe27 to je pravda, že doba je uponáhľaná a človek je rád, keď si môže prácu uľahčiť. na druhej strane sa to ale odzrkadľuje na dnešných tínedžeroch, ktorí už doma skoro ani prstom pohnúť nemusia, keď za nich všetko spravia spotrebiče. mne by sa páčil robotický vysávač, ktorý by len tak prebehol podlahu počas týždňa a potom cez víkend by som si poriadne poupratovala už ja. tieto robotické vysávače predsa len nepoupratujú rohy miestností a tam kde sa logicky nezmestia

adikee

Zoe vieš ako to je že každé obdobie každý čas má proste nejaké tie svoje plusy a mínusy, to tak proste je a s tým nič neurobíme. My teraz žijeme v rýchlej dobe a je fakt, že možno by sme to ani všetko nezvládali keby sme nemali takéto možnosti, takéto odbremenenia ;)

coja

zoe a to je fakt stastie to si ani neuvedomujeme, ze dnes ako mame veci ulahcene, ze spotrebice nam vyrazne pomahaju v tom aby sme sa nenarobili :) aby sme popri tom mohli aj ine veci robit ;)

Zoe27

Christa to si dobre napísala, je pravda, že v dnešnej dobe sa už ani ženy až tak nenarobia ako voľakedy, keď museli ženy v potokoch prať. Neviem si to ani predstaviť, aké to muselo byť náročné! Fakt som rada, že žijem v tejto dobe, aj keď niekedy si myslím, že starí rodičia sa mali lepšie, žili si taký spokojnejší a hlavne kľudnejší život. Nie ako teraz, že každý sa len za niečím naháňa.

christa366

tak ženy na prach ešte nevymysleli nič ale robotický vysávač je jednoznačne najlepší pomocník v domácnosti aký môže byť! človek naraz zapne práčku, takže perie, začne umývačku takže umýva riad a ešte k tomu aj vysáva, to je pecka, nie? :DDDD

Zoe27

Tak to si potom šťastný človek Magdina, to sa o mne povedať nedá, keďže ja mám rada dekorácie a hlavne rámiky s fotkami a potom sa aj toho prachu nautieram :/ Mala by som to asi preriediť :D

magdi_na

zoe, tak prach to je u nás to najmenej, keďže máme minimum nábytku, ja si ani na nejakých dekoráciách nepotrpím, takže to je úplná pohodka, ale vysávanie som rada nemala lebo to ozaj doma by som mohla každý druhý deň.

Zoe27

Vidíš smolnusa a to je dobre vedieť hneď na začiatku, lebo takto ti už aspoň budeme vedieť poradiť vysávač v tvojom cenovom strope a nebudeme ti zbytočne ospevovať také, ktoré sú drahšie.

To by nebolo zlé kixx, keby bol taký robot, ktorý by všetko za nás upratoval, no mne osobne už veľmi pomôže to, že celú domácnosť za mňa povysáva a už teraz prach nejako utriem aj sama :D

smolnusa

kixx predstav si, ze nam nechodia ziadne letaky, my mame asi zleho dorucovatela a budem to musiet riesit, lebo vobec ziadne letaky nam nechodia!:(((

kixx

smolnusa kazdy obchod mava akcie, ved oni dokonca co viem aj letaky mavaju, lebo nam tiez chodia domov :) tiez to rada pozeram, ze ake ceny su a co take by sa nam oplatilo kupit :P
zoe to je fakt, ze kadejake sumy uz su, co znacka to rozne ceny, ale tak na take vysavanie cez tyzden staci podla mna aj za menej, keby som kupovala nejaky taky drahsi, tak by som ocakavala, ze bude upratovat cely dom sam :D :D