Dobry den, oplati sa nam roboticky vysavac? Casto k nam chodia navstevy a mne sa nechce viackrat do tyzdna vysavat, elbo vsade mame podlahy a nemame koberce, max pod konferencnym stolikom. Oplati sa nam roboticky vysacac? Uz som o tom rozmyslala, aj muza som nalomila.. vybrala som XIAOMI znacku www.okay.sk stoji menej nez Roomba, co je pozitivum pre mna.. No moja otazka je ake su vase skusenosti s robotickymi vysvacmi, ci prejdu prahy v dome a ako to funguje,ked zrazu musi prejst na koberec, ci sa nezasekne alebo nieco. Vdakaaaa
roboticky alebo nie ?
Nenápadne podstrčiť obrázok, ktorý sa ti páči a uvidíš, či to padne na úrodnú pôdu.
Zoe toto akože nehovorím, že je zlé, to veru nie, ale neviem si celkom predstaviť, že by som nemala možnosť si akože vybrať čo chcem. :D
Vyskúšaj na niekoho z rodiny spraviť psie očká, možno ti taký doprajú pod stromček a potom máš po starostiach s výberom.
Tiež by ma to potešilo, len aký vybrať. Na trhu keď sa objaví jeden a je po ňom dopyt ako po teplých rožkoch, tak prídu ďalšie a ďalšie a potom ako si vybrať.
Emmi toto ti poviem, že musí byť super akože vďačný darček, ja keby som také čosi dostala do daru by som bola veľmi happy :) Jak dva grepy!
Celkom mi hrá do karát, že sa rodičom prednedávnom pokazil vysávač, resp. pre mňa sa pokazil pre nich ešte stále dosluhuje. Uvažujem, že by som im zadovážila nový, len sa neviem rozhodnúť, či im kúpim klasický alebo ten robotický, čo by na to povedali. I keď by to mohli brať ako výhodu, že pri robotickom nie je potrebné sa zohýbať. Čo myslíte?
zandriara Aj ste sa v obchode pýtali na jeho nejaké schopnosti, možnosti a tak, či len vyslovene pocitovo ste si vybrali? Lebo si všímam, že to začína byť celkom boom, čo sa týka týchto vysávačov. Tak aby som neostala pozadu nejako v trendoch, či je to taký nenahraditeľný spoločník do domácnosti.
najhorsie na tom je, ze ono sa to ani len nezda, ze je tolko prachu alebo omrviniek, az ked ides vysavac vysypat tak prides na to, ze je toho dost, mne to akoze dost otvorilo oci, esteze som si ho v Planeu vybrala, ze proste mi padol do oka a kupili sme, dnes uz ani len neviem jak som mohla bez neho byt, alebo napriklad ked peciem kysnute kolace s tvarohom, take tie svadobne jak sa hovori a potom ho pustim do kuchyne tak ma co robit :D
Zoe27 ani nevrav, naposledy sa mi presne tak stalo, že som nestihla povysávať, hneď som si povedala že toto by sa nestalo nebyť takého pomocníka v domácnosti. Takéto vysávače sa dajú ale dopredu nejako naprogramovať, kedy má spustiť program vysávania, keď by som aj nebola doma však?
christa366 Je to veľká pomoc v domácnosti. Akože jasné tie rohy izieb sú také, že rátaš s tým, že okrúhly vysávač sa tam nedostane, ale keď ti napríklad príde neohlásene návšteva a máš takto pekne povysávané aspoň to hlavné, tak netreba obavy, čo si kto pomyslí, keby si mala špinky na podlahe.