Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sú tí nešťastní single muži?

ehm

Tutenstein, ty nejako často meníš postoje, raz zúfalo po žene túžiš a neveríš, že ju nájdeš, potom si rozhodnutý zostať celý život sám, lebo si vraj tak spokojný, teraz si zase presvedčený, že nejakú chceš a aj nájdeš. Meníš sa častejšie ako počasie :D
A nie, nie je to tak, že kto chce, ten nájde. Ja som dlhé roky nejakú hľadal, nesedel som len za PC, spoznal množstvo žien a predstav si, ani jedna ma nechcela. Tak sa radšej trochu kroť so slovami o chudáčikoch, ktorí nevedia byť chlapmi.
I keď teraz mi je to už jedno, z núdze som sa naučil byť spokojný s tým, že som sám a už som v takom stave šťastný, venujem sa koníčkom a nič mi nechýba

Charles Bukowski

Cherry, ja vztah nehladam a nechcem. Len som ti odpovedal este vcera na to, ze prečo, lebo si sa na to pytala. Ja mam co robit vo svojom volnom case, nikde sa nevyplakavam, na forum chodim len keď som v robote :D
Ale ty si sa pytala prečo neverím v lasku a ja som ti na to odpovedal. A ja tu samozrejme nehovorim o plateni kofoly, kina a pod.
A jediny dovod preco som sem nieco napisal bolo, lebo v nazve temy je "nestatni", tak som jednou vetou napísal ze byt single neznamená byt nestatni. Ale tak kazdy si vyberie z kontextu co mu vyhovuje.

fonte

Cherry, ked uz pises taky text, tak prosim ta aspon par odsekov, nech sa to da citat, lebo toto je hnus.
Nechcem ta urazit, ale absolutne si nepochopila to, co som myslel tym prispevkom, ale vobec.
To bola len moja analyza spolocnosti, v ktorej zijeme.
Dal som aj nejake statistiky, zavery z nich plynuce, ty si ale ides svoje uplne o inom. Proste ja o voze a ty o koze.
O mna tu vobec nejde, len viem pochopit, preco sa deju urcite veci na zaklade odpozorovaneho.
V spolocnosti, kde existuju urcite socialno-ekonomicke deje sa daju predpokladat vzorce spravania.
Ja pisem v globale, ty pises o nejakych jednotlivcoch, ako skoda diskutovat.
Ale to uz som asi prilis vela chcel od nejakeho fora. ech :D

Hhah

Veru Chery, to je pravda, že sú dnes ľudia veľa na sociálnych sieťach, alebo celkovo pri hrách v kompe či pred TV. Prichádzajú tak o život, ale tak je to ich vec.

Tutenstein_xD

Tu budú ľudia stále písať o tom istom a aj tak sa s tým vôbec nič nevyrieši. To platí ako pre ženy, tak aj mužov.

Nechceš žiadnu ženu ? Fajn, tak si ju nehľadaj a nepíš tu zbytočne o tom, že aj tak by mala rada len tvoju peňaženku, alebo by ti aj tak po čase dala kopačky a neviem čo všetko.

Chceš nejakú ženu ? Tak sa začni činiť a nehľadaj ju len za monitorom alebo za obrazovkovou tvojho telefónu. Zapíš sa na nejaký kurz, nájdi si inú robotu, v ktorej nadobudneš nové známosti a práve tam možno nájdeš ženu na vzťah.

Kto má donekonečna čítať stále jedno a to isté ? Viete prečo stále riešite, že nechcete ženu a hľadáte 100 dôvodov prečo ju nemať ? Pretože ju v skutočnosti chcete, a až tak veľmi, že o tom musíte zakladať témy a sťažovať sa. Radšej budete tými chudáčikmi, ktorým ublížili všetky ženy na svete.

Tak sa stan do čerta konečne chlapom a sprav preto niečo, aby si si nejakú našiel. Taktiež aj tie isté drísty dookola, že ženy chcú len svalnatých, bohatých a neviem ako veľmi majetných mužov je jeden veľký bullshit, ktorým sa snažíte prevrátiť skutočnosť, že to tak naozaj nie je. Píšete to len preto, lebo ste si doteraz žiadnu nevedeli nájsť, ale to nie je chyba žien, to je len vaša chyba, že ste neschopní.

Ja som to konečne pred časom pochopil, aj keď možno neskôr, ale uvedomil som si, že túžim mať po svojom boku ženu s ktorou by som chcel chodiť do kina, reštaurácie alebo na prechádzky a s ktorou by som si počas voľných dní napríklad pozrel film u mňa doma pri nejakej fajnej pizzi. Nemusí to byť moja frajerka, stačí, ak to bude moja dobrá kamarátka.

Ja viem a som o tom presvedčený, že existujú aj normálne ženy, ktoré hľadajú rovnako svojho partnera alebo aspoň kamaráta, ako ja hľadám dobrú kamarátku alebo možno aj priateľku. Som nastavený tak, že viem, že ich existuje veľa a práve preto som o tom presvedčený, že ju nájdem. Možno, že ju nenájdem o mesiac a možno ani o pol roka, ale viem, že ju nájdem.

Som človek, ktorý tiež čakal asi na zázrak, ale čakať sa nevyplatí, pretože nemusí prísť vôbec nič. Začnite sa činiť chlapi. To isté platí aj pre ženy, ktoré si hľadajú chlapov, ale vidia len takých, ktoré ženy využívajú a nevážia si ich. Existujú aj dobrí chlapi, tak im dajte konečne šancu.

Cherry

Neviem odkiaľ sa zobralo to, že všetky ženy idú len po peniazoch a nič iné ich nezaujíma. To môžu navyše tvrdiť len chlapi čo majú naozaj nadpriemerné platy a ženy od neho požadujú drahé reštaurácie, autá, oblečenie, drahé dovolenky, šperky. Ale pokiaľ si nechá žena zaplatiť jednu kofolu, tak o nej preboha nikto nemôže tvrdiť že je zlatokopka. Mňa by zaujímalo, že kde je to množstvo tých bohatých chlapov, ktorých tie ženy vycicali ... Pokiaľ žene ide o prachy tak si nájde takého čo zarába minimálne 10 tisíce eur mesačne a nie niekoho koho mesačný zárobok je od 500 do 1500 euro alebo podobne. Chlapi v poslednej dobe asi trpia paranojou a všade vidia zlatokopky a tým sú na presne tej istej úrovni ako ženy ktoré v každom chlapovi vidia notorického neverníka, ktorému ide len o sex. Ano sú takí chlapi a sú také aj ženy ale nieje ich toľko a hlavne zlatokopky sa pohybujú v odlišnej spoločnosti a na trochu odlišných miestach než tam kde mladí bežný chlap ide vo voľnom čase. A to, že žena očakáva od chlapa že bude mať prácu je snáď normálne. Väčšina žien, dokonca aj tie čo majú deti a mohli by byť doma a starať sa o deti, má prácu, ženy sa ponáhľajú v dnešnej dobe aj z materskej čo najskôr do roboty. A splácanie hypotéky - prečo by ju mal platiť len chlap? Veď keď žijú spolu, prípadne sú manželia tak by mali rovným dielom platiť náklady na domácnosť. A to, že sa občas žena hlavne v začiatkoch vzťahu nechá pozvať na jednu kávu či kofolu tak na tom nevidím nič hrozné. Neviem v akých kruhoch sa chlapi pohybujú a aké ženy ich zaujímajú, lebo z tohto mi vychádza že muži majú záujem o vymachlené vyumelkované akože fitnesky so silikónmi a podobné typy a tam sa niet čo čudovať, že jej ide o peniaze. Treba sa asi zamerať na prirodzenejšie a menej nápadné ženy, lebo tie čo si plastikami a šminkami dopomáhajú k tomu aby všade pútali pozornosť odniekiaľ aj potrebujú peniaze na tú svoju údržbu. A tak isto poznám ženy, čo si sami zobrali byt na hypotéku, slušne zarábajú - tak tam tak isto nevidím nič zlé na tom, pokiaľ taká žena chce partnera ktorý má slušne platenú prácu a nebýva s rodičmi, ktorý je proste na jej úrovni - že vidí, že majú spoločné to, že sú obaja samostatní a majú zrejme podobné ciele. Lebo s chlapom bez ambícií čo býva u rodičov by si taká žena ani nemala asi veľmi čo povedať. Treba si hľadať partnerov na svojej úrovni a to nemyslím ako urážku. A hlavne sa nenechať zaslepiť len vzhľadom - že to je pekné tak to beriem aj keď vidím, že na toto nemám alebo, že niekde v dotyčnej/dotyčnom je skrátka chyba.

Charles Bukowski

Ono na co by som drel od rana do vecera pre zenu, ktora miluje akurat tak moju peňaženku? A nemam ziadne vysoke naroky, len chcem aby dotycna nemala v hlave seno. A moj zivot je viac ako len chodit do roboty, platit dane a splacat 30 rokov hypoteku za 2-izbovy byt a potom umrieť. To co je za zivot? Nezarabam ani extra veľa ani extra malo a mne to staci. Ale jedine vec co vacsinu zien zaujima su prachy a ako som uz povedal, ja to chápem, ale neni to nic pre mna. Hodila by sa mi zrejme zena, ktora nechce mat deti a vybavene. Aspon by som vedel, ze je so mnou kvoli mne ako cloveku.

monster_energy

fonte je to tak ako píše bohužiaľ... skade naberie mladý človek peniaze keď nemá ako a celý systém je proti nemu... nemôže byť každý lekár a software vývojár do p******* strašne sa mi chce nadávať lebo mi úplne vrie krv žilách keď nejaký tupec povie že "mali ste sa lepšie učiť" alebo "ste leniví" a podobne...