Ako som pozeral prispevky z konca 2018, tak tam bolo kopu tem typu: „koniec roka a bez lasky“, koniec dalsieho roka a stále som single a panic. Su tu aj tento rok takyto „nestastny“ muzi? Ze presiel dalsi rok a nedari sa vo vztahoch?
Kde sú tí nešťastní single muži?
Chceš sa s nimi zoznámiť? Je ich tu dosť
EV, viem, počula som o jednom meste, že sa tam ruší. ..
Pre 2019END to že, som single neznamená,že som nešťastný v prvom rade musí človek mať rád sam seba keď mu chýba energia do života tak potom aj takna človeka pôsobi ,každy chce mať vedľa seba človeka od ktoreho tu energiu dostava nie že mu ju hu ešte berie co vyžarujes to priťahujes tak to je :)
zrušili možnosť písať bez registrácie, väčšina tých ľudí čo sem písala tak to bolo cez neregistrovaný nick... nie len teraz ale odvtedy čo to zmenili tak je to tu mŕtve... než aby sa registrovali tak sa na to vykašlú.. a dobre robia :D
Hhah: U nás zrušili Silvestrovské ohňostroje a zábavy.
No tak ja tiež doma, ale do polnoci zaspím. Však poškaj možno Ti niečo príde do cesty bez tak,....teda niekto.
Ja zas nikoho nechcem, lebo som chorá. Dobrý mám život teraz.
Ja som spokojny single, aspon nezazijem sklamanie. A tie akoze zabavy vonku ma totalne nudia, radsej pozriem z okna na par ohnostrojov a pojdem spat. Klasika ako kazdy rok.
Nemám priateľa, no veru že by to bolo ľahšie v tomto keby som mala. ... Mňa zabaví ale synovec. ... Inak tak samotu môžem cítiť, ale nemali by sme sa ľutovať pre to a príliš lipnúúť na to. A čo ja viem, v nejakom tom období života môžeme byť slabí v tejto oblasti podľa mňa a tak záleží aj od povahy.
End a čo nie si Ste von?
Hhah ja som praveze ok. A nech ta zabavi priatel ked sa nudis - nemyslim tym sex samozrejme.
Asi je aj on nešťastní. Ja som nešťastná, že neviem čo mám robiť doma.