Ako som pozeral prispevky z konca 2018, tak tam bolo kopu tem typu: „koniec roka a bez lasky“, koniec dalsieho roka a stále som single a panic. Su tu aj tento rok takyto „nestastny“ muzi? Ze presiel dalsi rok a nedari sa vo vztahoch?
Kde sú tí nešťastní single muži?
Že vraj keď počujú to čo ešte nepočuli.Čo ich na tom priťahuje keď aj tak svojím 6 zmyslom prídu na to,že to je lož...
neznamy1986 no ja by som chlapa co vkuse pouziva dvojzmysly, kazdu vetu obrati na vtip nechcela, taki mi prave lezu na nervy. Je fajn ked mame spolocny zmysel pre humor a sem tam si zavtipkujeme ale fakt len sem tam. Chlap musi vediet byt aj vazny a musi sa s nim dat normalne a vazne porozpravat. Ja tiez nie som typ co vkuse rad vtipkuje ci pocuva vtipy a nie som sama ako zena. Neviem preco mas tuto zvlastnu predstavu. Skus sa zamerat na introvertnejsie zeny a zeny co stoja nohami pevne na zemi, tie urcite nebudu mat zaujem pocuvat vkuse nejake trapne vtipky ale ocenia normalny rozhovor.
Parker, zijeme v spolocnosti, ktora je zalozena na vyuzivani druheho, uz je to vsade. Bohuzial.
Single zivot je beznejsi, ale skor pre ine dovody a to ekonomicke, si zober, mas tisicku plat, co uz si teda macher na slovensku(povedzme mimo BA), zoberies hypo, nejake auto, poplatis seky a co ti zostane?
A to su cele kraje, doliny, kde ludia robia za 6-7 stoviek, alebo menej, co este ti?
Proste nevyjde, mozes sa aj pototo.
Potom je domino efekt, ludia su spolu len pre sex, vyhody, spavaju po rodicoch, oddelene vztahy, nefungujuce, nemaju vyhliadky na spolocnu buducnost.Stat rodiny nepodpori, cista katastrofa.
Ale este by som dal priklad ineho extremu, Japonci vymieraju, minule som cital clanok, kde tvrdili ze 40 percent(ok, mozno je to cislo trosku nabubrale) mladych chlapov sa uplne vzdalo predstavy, ze budu mat realny vztah so zenou. Proste maju na haku. Kupuju si gumene ance. Staci im to.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
To je tou dnešnou dobou, že single život je čoraz viac bežnou vecou u mužov aj žien a obom stranám vyhovuje neviazaný lifestyle.
Ak majú ísť do vzťahu, tak fakt len vtedy, keď cítia, že to bude mať zmysel. Ísť do vzťahu za každú cenu chcú len zúfalci, ktorí proste "musia mať niekoho", tam patria aj tí, čo už dlho nemali vzťah a chceli by. Ale ak nenájdu toho pravého resp. pravú tak takéto vzťahy rýchlo skončia, keďže tá druhá strana nesplnila predpoklady, ktoré si určila prvá strana.
Je to aj o praktickom živote. Kopa mužov dokáže zvládnuť domáce práce, kopa žien, keď niečo potrebuje doma spraviť, tak funguje množstvo služieb typu "hodinový manžel". Takže muži a ženy sa stretávajú už len kvôli sexu. A len sexu, nie každý chce potom doma celé roky počúvať nejakého uvrešťaného fagana a utierať mu riť. Žiadna rodina, žiadne starosti.
Som single a panic, ale nie som nešťastný. Mám sa teda hlásiť? :D
Uz nie su ziadni nestastni single muzi. Vsetci si za ten rok nasli lasky a maju pravidelny sex.
A môj pes ticho. Sťa by nič sa nediaalo.