Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sú tí nešťastní single muži?

Charles Bukowski

Mudro vravis, vsak mas pravdu, len niekedy uz je clovek z toho vsetkeho taky unaveny. Tak ale hej, nadej zomiera zevraj posledna

Charles Bukowski

Snubka: mas mozno pravdu, ale proste vseobecne ludom uz neverim, resp. som velmi skepticky. Polku zivota som strávil v klamstvach, neuprimnych usmevoch a prazdnych reciach. Ked ti niekto povie ako velmi ta lubi, a v praxi robi presny opak... Nehovorím, ze skacem od radosti, ze som sam, ale takysto neplacem uz nad tym.

Tutenstein_xD

ehm - áno, často mením svoje postoje, pretože popravde neviem, čo robiť. Raz to cítim tak a niekedy zase inak. Jednoducho sa len prispôsobujem situácii. Neviem ako sa inak v živote pohnúť ďalej. Neviem, kde si nájsť nejakú kamarátku alebo partnerku na vzťah. Som v týchto veciach stratený.

Cherry

neznamy1986 - veď to a je to pravda, že sex je potreba a nie je na tom nič zlé. A práve u zdravého chlapa si neviem predstaviť že by vydržal desiatky rokov bez sexu ... to proste určite neni oukej ani pre psychiku ... a chodiť celý život do bordelu a platiť ženám, ktoré mal kde kto, tak to mi príde postavené na hlavu. Keď už chlap zaplatí nejakú luxusnú spoločníčku - ktorá napríklad je inteligentná, vie vystupovať v spoločnosti a je vážne krásna a nie len priemer - tak to ešte s prižmúrením oka možno pochopím, ale mať sex so ženou ktorá spáva bez hanby s bohviekým za pár korún tak to je poníženie hlavne pre toho muža. Ona za to dostane aspoň peniaze ale on len sex so ženskou ktorú môže mať za pár korún hocikto a ešte jej to tak aj vyhovuje a navyše z toho sexu nemá zrejme nič ale berie to len ako prácu. Takže ani tadialto asi cesta nevedie.

Nighthawk

zlatusa,momentálne je to tak a nechcem na tom nič meniť.
ked bude nejaká o ktorú by som mal záujem tak nepoviem nie,
ale keby nie tak nebudem z toho robiť koniec sveta.život ide ďalej.

Nighthawk

www.youtube.com
čím dlhšie som bez ženy tak vnímam že asi to je tak dobré.
štát sa nestará o rodiny,kašle na to.žiadne príspevky na byt ani na deti.
jedine tak v madarsku alebo v zahraničí.ale aj čím je človek starší tak už sa nechce nikomu prispôsobovať a robiť kompromisy.možno keby som našiel tú pravú tak áno,ale nevidím to dobre.svet ide dole vodou..tak radšej žijem zo dna na deň.