Ako som pozeral prispevky z konca 2018, tak tam bolo kopu tem typu: „koniec roka a bez lasky“, koniec dalsieho roka a stále som single a panic. Su tu aj tento rok takyto „nestastny“ muzi? Ze presiel dalsi rok a nedari sa vo vztahoch?
Kde sú tí nešťastní single muži?
hlavne netreba vesat hlavu..treba brat veci s nadhladom..
Internetové zoznámenie - hespac.com Mne pomohlo toto.
19seals94@gmail.com
Aloneman: jakoze ty to vidis strasne cierno vsetko, s takymto mindsetom a automatickym odsudzovanim aj ostanes sam...
Daj, pokecame :)
ak chces mozme o tom pokecat viacej, dam email...
Mam také skúsnosti, že muži kašlú na vzťah, ktorý si vyžaduje ozastný záväzok. Nitkorí sa možno boja a ostatní to neriešia. Načo aj. Ved ako slobodný majú tiež všetko. Dokonca nájdu aj kopec, žien ktorým vzťah na jednu noc vyhovuje. Takže považujem za štastie ak sa nájdú dvaja, ktorý chcú spolu niečo budovať, niečo čo nieje založené na peniazoch a výzore. Ale nehážme všetkých do jedneho vreca, to zase nechcem, len hovorím môj aktuálny pocit na základe skúseností. Ja ako žena, si myslím, že to je zdanie, ženy sú povrchné. Určite niektoré áno, ale vo svojej hlbke túžia po niečom viac.
PS: mám 29r.
Ženské sa pozerajú hlavne na peniaze, majetok mužov, resp. to, čo ich finančnú situáciu prezentuje ako napríklad oblečenie či auto. Muž v neznačkovom oblečení čakajúci na zástavke MHD (čo je aj môj prípad) si u ženských ani len neškrtne a ostane nimi úplne nepovšimnutý. Zato ti frajerici, ktorí často len podenia prachy po rodičoch, kúpia im nové auto už v 18 sú ženskými doslova obletovaní. Stačí keď idem po meste, nákupnom centre tak to je jeden hnus. Koncentrujú sa tam sami zbohatlíci s arogantným výrazom v tvari a vedľa nich ešte arogantnejšie rozmaznané fuchtle, držiac v ruke drahú kabelôčku v ruke, ktorú si ako všetko ostatné, poctivo vysúložia. Takto to vdnešnej otrasnej dobe funguje a každým rokom sa to prudko zhoršuje a mne zas prúdko stúpa tlak. Mať viac peňazí, hneď si kúpim dom niekde "mimo civilizácie", nech to nemusím mať stále na očiach.
este stale mozno bludia po svete a hladaju ozastnu lasku :D :D :D
Ja trebars by som nemal problem ist hlboko do skutocneho vztahu ako si to popisovala. Ze mas pocit ze dnesni muzi sa tak boja ist a chcu skor len kratkodobo. Loajalita, oddanost, spolahlivost, zodpovednost a uprimnost patria medzi moje silne stranky, no zatial mi to jaksi nikdo neumoznil, ale to je uz o inom, komplikovane a na dlhsie. Ty mas kolko rokov btw?