Ako som pozeral prispevky z konca 2018, tak tam bolo kopu tem typu: „koniec roka a bez lasky“, koniec dalsieho roka a stále som single a panic. Su tu aj tento rok takyto „nestastny“ muzi? Ze presiel dalsi rok a nedari sa vo vztahoch?
Kde sú tí nešťastní single muži?
Súhlasím, nieje to také čiernobiele, vlastne vôbec to nieje čiernobiele. Vzťahy sú o komunikácii. Ak si chce niekto veľmi vyberať, preberať a byť náročný, je možné, že tak aj skončí. Sám so sebou a nespokojný. Je smutné a na zváženie, prečo vo v dnešných vzťahoch je tak často nefuknčné. Chýba komunkácia? Ochota alebo láska má dnes uplne inú podstatu akú si ja sama naivne (?) predstavujem...?
Jolanthe: neni to take ciernobiele ako si to myslis ze ked viem co chcem a idem si za tym tak to dosiahnem, ze to mam. To si mozem povedat ked mi ide o nejaky uspech, dostat sa do nejakej vysnenej prace, kariera, alebo niekam do sveta. Skratka nieco co nezahrna druhu osobu. Ked to zahrna druhu osobu teda vztah, vzdy mozes spravit maximalne 50%, druhu polku ma v rukach druha strana. Cize uz len z logiky je hento blbost. Je to cele hrozne o stasti na koho natrafis, resp mozno o osude neviem. Ale aj Jagdpanzer to vidi ciernobielo. No nieco je tiez natom pravdy, nalejme si cisteho vina, dnesna doba je hrozne povrchna. Vacsina normalnych zien co len nehladi na krasu, penaze ci vasen byva dlhodobo zadana, a tie co nemaju su zase castokrat hrozne vyberave hlavne na internete. Aspon take su moje skusenosti.
och inak....hanba tá naša gramtika....skoro mi to oči vybilo, ked som zbadala čo som napísala :)
JAGDPANZER_E100...počkaj, počkaj..na jednej strane hovoríš, že niektorý chcú mať normálny vzťah, takže nehladia len na krásu. Takže žiadna botka a koniec. Ja si myslím, že taký muži čo viedia čo chcú a idú si za tým, to už aj majú, reps. to dosiahnu. Ale na to treba vyrovnanú povahu a mentálnu dospelosť.
JAGDPANZER_E100 Máš i nemáš pravdu, je to tak vo všetkom. Je neskutočné množstvo kombinácií toho čo píšeš. Napr. si napísal, že sú dva typy žien: náročné a nenáročné. Tu sa mi vynára otázka, že záleží v čom náročné a v čom nenáročné. Nepripadám si náročná, ale v istých veciach som svojská..to viem. Mala som viacero vzťahov, žial nevyzdražali. Teda môžem len z vlastnej súsenosti povedať a súhlasiť s tým, že mužom viac menej ide len o krátkodobé vzťahy. A mam pocit, že čím dalej tým sa muži viac boja dôverných hlbokých vzťahov. boja sa prevziať zodpovednosť?! Alebo kde je problém? Vyhovuje im to asi takto a netúžia po niečom viac? Nemam rada povrchné priateľstvá a vzťahy...no čo vám poviem, som z toho celá zmätená :)
Ach vy všetci čítal som to tu celé asi 15 minút ženy aj muži majú pravdu v niečom a v niečom zasa nie je to 50 na 50.
Ako mňa dosť štve že sú dnešné vzťahy len pre sex alebo krátkodobé.
No nie každý si vyhľadáva partnera podľa krásy alebo peňaženky.
Treba sa dôkladne zamyslieť nad dôsledkami tejto skutočnosti.
Muži alebo chlapci sú pre ricaté ceckaté dievčence, ktoré nechcú nič len sex a to hovorím ako chlapec zo svojej skúsenosti z okolia chlapcov a mužov.
Úprmine chlap chce nenáročnú ženu, ktorá má krásu a od muža nič také nevyžaduje a tu nastáva prvý problém! Pretože žena taká nie je.
A ženy sú zase 2 typy žien ako bolo spomenuté náročné alebo nenáročné.
Náročná, ktorá si hľadá muža s väčším majetkom a očakáva od muža veľa (oblečenie, darčeky, bižutériu a pod.)
A nenáročná (pre mňa normálna žena), ktorá si nájde partnera bez toho aby bol nejaký bohatý alebo pekný, taká žena túži po rodine že ju bude manžel milovať a nebude pre ňho len nejaká sex doll, ktorú bude klátiť denodenne.
Každý chceme niečo od toho druhého ale zamyslite sa prvé, kde je chyba a potom sa stažujte.
Celkové zhrnutie: muži sú náročnejší a to 2 000 000 000: 7 800 000 000= 55%
ženy: 1 500 000 000: 7 800 000 000= 45%
Áno sme náročnejší vy buzny zamyslite sa nad sebou hovorím to mužom neviem ako to napísať bez nadávky?
Na pokec myslím, že už len zúfalci chodia :)
vsade staci ist na pokec alebo na nejaku zoznamku pre nezadanich a uvidis kolko ich tam najdes