Da sa v tomto pripade obnovit vztah?

Príspevok v téme: Da sa v tomto pripade obnovit vztah?
Mozziillaa

Dobry den. Asi budem skor strateny pripad, ale neda mi neopytat sa.
Dali sme sa dokopy pred 3 mes. On bol rozideny z predosleho vztahu, ktory trval 2.5 roka a sam bol teda 2 mesiace pred nasim stretnutim. Pisali sme si uz od 1.mesiaca co bol sam a stretli sa v 2.mesiac od jeho rozchodu. Vsetko zacalo a prebiehalo ako z rozpravky, citila som z jeho strany vsetko velmi intenzivne, zaujem, snahu, nehu, pozornost. Pytal sa vela vaznych otazok o buducnosti, zoznamil ma s kamaratmi, hovoril o mne s niekym z jeho rodiny...atd..mala som pocit ze to mysli vazne. Mali sme rovnake ciele, povedal ze neveril ze niekedy stretne niekoho ako je on ale v zenskom vydani. Proste sme si rozumeli vo vsetkom, ale aj v sexe. Neskor som zacala mat zdr.problemy ktore narusili intim.oblast, ale v podstate len do miery ze sme to obmedzili a boli opatrnejsi, to som sa mu snazila kompenzovat a bol velmi spokojny. Nasledne po 2 tyzdnoch zacal byt malicko zvlastny. To som zistila ze sa opat s byvalou skontaktovali a vymenili si na jeden den psa. (Ich vztah ukoncila ona a on mi este davno tvrdil ze si myslel ze ona bude ta posledna, matka jeho deti, no v konec.dosledku ona deti nechcela, ze aj preto sa rozisli. A ze bola prva zena co sa s nim rozisla, vzdy to bol on). No, to tvrdil ze uz ma uzatvorene a ze sa ja nemusim bat co sa nej tyka. Tp mi povedal aj na zaciatku, ze isto by si nic nezacinal nove keby to nemal v hlave usporiadane co sa tyka byvalej. Verila som mu. No , Pokracovalo to v cca norme (stale pozorny nezny), plus daval mi oporu ze spolu zvladneme aj ten moj zdr.problem. napokon to skoncilo pri 3tom mesiaci so zdovodnenim ze sa este nepreniesol cez byvalu a ze to zistil az teraz (uz ked som posledne dva dni zistila ze sa strani mna, nedotyka sa ma tak casto...a pytala som sa ho co sa deje). na priamu otazku ci ju lubi alebo ss chce ku nej vratit neodpovedal nic konkretne, iba ze nevie ci ju lubi. Z toho soku som mu napisala ze sa uz neuvidime a nech mi nepise, ze preco mi daval take nadeje, oporu a nehu, ked to zrejme nemyslel vazne. V odpovediach bol chladny a strucny. Nerozumiem, ako to mohlo az tak idealne fungovat, medzi nami, ked este ju zrejme nevymazal z hlavy? Ma vobec vyznam tu nieco robit? Citila som konecne ze je osudovy (od zaciatku sme si velmi sadli). No teraz to vyzera akoby sa ani nic nestalo. Co mam robit, ma tu vyznam nieco skusat? Mame obaja 31 o chvilu. Myslela som ze uz vieme co chceme. Ani to neviem ci je naozaj problem byvala, ku mne sa nevyjadroval v nicom, zeby mu nieco vadilo. Davala som mu priestor, netlacila na nic, videli sme sa tak 2-3x do tyzna, skor vikendy ale aj cez tyzden. Casto mal pracovny alebo rodinny program, alebo aj kamaratov, cize neboli sme spolu az tak intenzivne aby mal pocit ze nema priestor. Uz fakt neviem. Prislo to tak nahle, tie posledne 2 dni (mozno 4-5) boli velmi divne. Akoby som ho uz nezaujimala. Dakujem.

Mozziillaa

Keby sa nestalo to co sa stalo, asi by som dala zanho aj ruku do ohna...verila som/citila ze to mysli vazne....ale tak kazdy sa moze mylit

jeanValjean

Môžeš povedať o ňom,že je čestný,úprimný vlastník rovného charakteru s morálnymi hodnotami na správnom mieste?

Mozziillaa

jean - netusim ale uprimne, vyzeralo to tak. Citila som naklonnost pozornost nehu, mozno na mna priskoro zacal pouzivat aj zamilovane smajliky-okej-ale tym ze to fungovalo, verila som mu. Ja som toho casu este zalubena nebola. A aj na margo toho ako hovoril, ze si nemyslel ze bude schopny este nejakeho citu ked stretol mna.. po rozchode z tou poslednou.
Ale ako to bolo v skutocnosti, to netusim...

Mozziillaa

Vo vztahu mal priority alebo poziadavky: 1. aby si dvaja boli na rovnakej inteligencnej urovni, 2. Aby boli spolocne ciele do buducna 3. Aby to klapalo v posteli.

S ex to bolo tak ze, ona sa rozislq s nim. Sem tam sa kontaktovali co viem, striedali si psa. v sept.mali uz bookn.letenky do severskej krajiny na par dni ale vraj sa rozpravali, ze tym ze je to cele medzi nimi vysporiadane ze pojdu aby to neprepadlo. Lenze to sme boli uz tyzden my dvaja spolu. Nakonoec mi oznamil ze nikam nejdu, ze to zrusili, lebo sa chcela k nemu vratit a on uz nechcel, tak si ho vymazala z priatelov a uz sa nekontaktovali, na co povedal ze je tak dobre. Odvtedy som o nej nepocula..az v polovicke oktobra, ked som ho volala z mesta nech sa zastavi tak nedosiel ze je vela hodin zs pride zajtra. Len nahodne medzi recou som sa dozvedela ze rano ide po psa ze si ho vzala byvala. Ja ze ci sa uz znovu ozyva? On ze hej, tiez ss cuduje ze 3mes.jej pes nechybal a teraz zrazu. Ten tyzden si tak vymenili psa asi3x tusim. Mozno aj ten dalsi, to uz nepamatam. Ale ten posledny tyzden sa pytam ci mal psa len on, ze hej (to bol ten inkrimin.tyzden kedy sa to u nas zacalo najviac kazit). Medzitym ako som v okt.k nemu chodila, z jeho bytu zmizla jej kolobezka co si tam nechavala, nerozumiem naco ju tam nehavala. A v izbe mal aj tabulu kt.bola s jej poznamkami ta ostala. Cele to bolo take akoby uplne nepretrhavali kontaky...ja kebyze odchadzam zo vztahu beriem si vsetko a nenechavam tam nic a dalsja vec pes? Ma mat len jedneho majitela a tym bol on. Cudujem sa ze pristupil na striedanie psa. Naco to je dobre. Takze takto to bolo z mojho videnia medzi nimi...aj to co mi rozpraval...

January

Myslela som priority vo vztahu. Ze ked mu nestacilo, ze stretol niekoho ako je on sam.
Ta byvala ho moznoze rozrusila,, mozno si myslel, ze ho ona chce, mohli mat vymenu nazorov. Ale nemuselo to tak byt.

Mozziillaa

Priority mal rodina praca priatelia. Take zakladne.
Fakt sme mali predstavu o buducnosti rovnaku, az sme sa cudovali ked sme sli az do detailov, aki sme fakt skoro rovnaki. Vsetko to bolo intenzivne, A prave preto som hrozne sklamana, ze to tak skoncilo. Akoby sa to z neho ku koncu zacalo vyparovat, akoby bol nervozny v mojej pritomnosti posled.par dni. proste nieco sa udialo, co viedlo k rozchodu, ci naozaj byvala netusim, lebo ked som sa pytala na nu ci ju lubi, povedal ze nevie, a ze asi ani nema chut niekoho lubit, ked to vsetko skonci takisto.....ze ma zmiesane pocity..ci co

January

"Mali sme rovnake ciele, povedal ze neveril ze niekedy stretne niekoho ako je on ale v zenskom vydani." Nechapem, ked toto povedal, ze potom zrazu zas inac. Ake mal vlastne priority.

January

To, ze tento vztah zacal tak kratko po jeho rozchode tiez nebolo dobre. Take vacsinou koncia rozchodom, bolo to aj v nejakych statistikach. Mozno v tom je cely problem.