Da sa v tomto pripade obnovit vztah?

Príspevok v téme: Da sa v tomto pripade obnovit vztah?
Mozziillaa

Dobry den. Asi budem skor strateny pripad, ale neda mi neopytat sa.
Dali sme sa dokopy pred 3 mes. On bol rozideny z predosleho vztahu, ktory trval 2.5 roka a sam bol teda 2 mesiace pred nasim stretnutim. Pisali sme si uz od 1.mesiaca co bol sam a stretli sa v 2.mesiac od jeho rozchodu. Vsetko zacalo a prebiehalo ako z rozpravky, citila som z jeho strany vsetko velmi intenzivne, zaujem, snahu, nehu, pozornost. Pytal sa vela vaznych otazok o buducnosti, zoznamil ma s kamaratmi, hovoril o mne s niekym z jeho rodiny...atd..mala som pocit ze to mysli vazne. Mali sme rovnake ciele, povedal ze neveril ze niekedy stretne niekoho ako je on ale v zenskom vydani. Proste sme si rozumeli vo vsetkom, ale aj v sexe. Neskor som zacala mat zdr.problemy ktore narusili intim.oblast, ale v podstate len do miery ze sme to obmedzili a boli opatrnejsi, to som sa mu snazila kompenzovat a bol velmi spokojny. Nasledne po 2 tyzdnoch zacal byt malicko zvlastny. To som zistila ze sa opat s byvalou skontaktovali a vymenili si na jeden den psa. (Ich vztah ukoncila ona a on mi este davno tvrdil ze si myslel ze ona bude ta posledna, matka jeho deti, no v konec.dosledku ona deti nechcela, ze aj preto sa rozisli. A ze bola prva zena co sa s nim rozisla, vzdy to bol on). No, to tvrdil ze uz ma uzatvorene a ze sa ja nemusim bat co sa nej tyka. Tp mi povedal aj na zaciatku, ze isto by si nic nezacinal nove keby to nemal v hlave usporiadane co sa tyka byvalej. Verila som mu. No , Pokracovalo to v cca norme (stale pozorny nezny), plus daval mi oporu ze spolu zvladneme aj ten moj zdr.problem. napokon to skoncilo pri 3tom mesiaci so zdovodnenim ze sa este nepreniesol cez byvalu a ze to zistil az teraz (uz ked som posledne dva dni zistila ze sa strani mna, nedotyka sa ma tak casto...a pytala som sa ho co sa deje). na priamu otazku ci ju lubi alebo ss chce ku nej vratit neodpovedal nic konkretne, iba ze nevie ci ju lubi. Z toho soku som mu napisala ze sa uz neuvidime a nech mi nepise, ze preco mi daval take nadeje, oporu a nehu, ked to zrejme nemyslel vazne. V odpovediach bol chladny a strucny. Nerozumiem, ako to mohlo az tak idealne fungovat, medzi nami, ked este ju zrejme nevymazal z hlavy? Ma vobec vyznam tu nieco robit? Citila som konecne ze je osudovy (od zaciatku sme si velmi sadli). No teraz to vyzera akoby sa ani nic nestalo. Co mam robit, ma tu vyznam nieco skusat? Mame obaja 31 o chvilu. Myslela som ze uz vieme co chceme. Ani to neviem ci je naozaj problem byvala, ku mne sa nevyjadroval v nicom, zeby mu nieco vadilo. Davala som mu priestor, netlacila na nic, videli sme sa tak 2-3x do tyzna, skor vikendy ale aj cez tyzden. Casto mal pracovny alebo rodinny program, alebo aj kamaratov, cize neboli sme spolu az tak intenzivne aby mal pocit ze nema priestor. Uz fakt neviem. Prislo to tak nahle, tie posledne 2 dni (mozno 4-5) boli velmi divne. Akoby som ho uz nezaujimala. Dakujem.

ZdravyUsudok

Nevadi, stalo sa a cas nevratis..
Mas poucenie ze chlapovi ak ti ide o vazny vztah aj s buducnostou nemozes tak lahko naletiet a robit mu luxus v posteli uz po mesiaci chodenia. Niekedy ich treba preskusat, nechat nech abstinuje mesiac a ci vydrzi ak nie vies ze ta berie len ako sexualnu radovanku ak vydrzi je to spravny chlap ...ale! Treba mat aj tak oci na stopkach :-)

Mozziillaa

Hm, pripustam aj to co pises. Naozaj to mozne je, ze vie velmi rychlo vzblknut a rovnako rychlo aj vychladnut, to som mu v navale emocii napisala ze je prchky a nestabilny, ze ked je vsetko super je idealny a ked sa nieco zacne diat ..zdupka od problemov. Akoby chcel len lietat v oblakoch, ze realne problemy ho vzdy odradia.
Dokonca, sam par krat spomenul zeby chcel vztah v ktorom sa nikdy nestrati vasen. Mozno tym tiez nieco naznacil, ze to asi potrebuje..a kedze tp teraz vasnive moc nemohlo byt, tak ochladol a ani sa nestihol zamilovat. Plus ta ex co sa mu po case pripomenula a tak....vsetko dokopy. Keby to bolo od zac.uprimne tak verim ze ten mesiac a pol co ten problem trval, zeby zvladol, a kludne aj 2 mesiace (ved tie vaznejsie gyn zapaly a pod.sa casto liecia 2-3mes, kedze sa jedna o sliznicu a ta sa dlho obnovuje
Raz som tiez taky problem mala po navrate z Egypta, davala som sa 3mes.dokopy a vtedy ma frajer neopustil, ani som nemala pocit ze trpi, bojovali sme spolu :) ) koniec koncov opakujem sa, ale nemal suchoty ako ja. Snazila som sa onho "postarat" proste mi zalezalo na nom..uz len z titulu ze ma stale podporoval, ze to spolu zvladneme...no ale uz ako vieme. Nezvladli sme.

January

Na tvoju otazku by som odpovedala, ze nie, ze on to ukoncil. Nemusi byt za tym ani byvala, ani ina, ani tvoja chyba to nemusi byt, jednoducho ochladol a uz nema chut. Taki su mnohi. Tazko povedat, ze preco, ci vsetko predstieral, alebo od zaciatku nebral vazne. Skor to, ze nebral vazne.

ZdravyUsudok

Mozzilla
Otvir si dievca oci, ty si ta dobra a on svina.
Preco skace z jedneho vztahu hned do druheho? Keby zenu s ktorou chodil skutocne miloval tak by si hned po rozchode nezacal s inou lebo normalne ked ozaj miloval sa potrebuje s rozchodom vyrovnat nejaky cas.
A on nemiluje ide len na sex, recami zblbne kazdu a ked sa jej postelne nasyti ale v tvojom pripade pre zdrav. problemy uz nieje tal sexualne poddajna tak opusti. Ked muz miluje tak aj pre zdrav. problemy zenu neopusta! Stoji pri nej a nie ako ten sviniar ze bez vysvetlenia ta necha a ani neraci odpisat na spravy.
On ma problem so sebou! On je nevernik a promiskuita.
Tebe ostali oci pre plac.

Gaaspi

Odpoveď je nie. Už to je v keli. Vzťahy sú zložitá vec tak nemá zmysel analyzovať. Tam sa treba držať iba toho že buď to fachčí ako má že všetko v poriadku, ale jakmile sú problémy, čudnosti, a kadejaké podivnosti už je zle. To už obvykle nemáva dobrý koniec. Už to že sa ti toto stalo je zlý signál a začiatok konca.

Mozziillaa

"Stale mal vztah", tym som myslela predomnou. Nie pocas mna. My sme sa zoznamili ked bol mesiac po rozchode a prvy krat sa videli 2.mes.po jeho rozchode. Ospravedlnujem sa ak pisem nieco nezrozumitelne.

swistica

Napisala si dlhu obhajobu, no na moje otazky si neodpovedala. Najmä na tu druhu. Odpovede su kratucke ano vs. nie. Nic viac a nic menej. Ziadne porovnavanie s inymi. Nemusis to pisat sem. Staci ked si odpovies sama pre seba.

Akonato

Vies co on ta oklamal.Je tragicke, ze hladas chybu v sebe, ale pokial pri tebe mal vztah, tak si bola len bokovka. Ci to chces alebo nechces pocut.Bola si vasniva bol velmi spokojny- vysledok kopacky. Keby to s tebou myslel vazne vydrzal by aj "celibat" Proste si uzil a siel dalej.Vratil sa k ex, alebo namotava dslsiu.Ja by som jemu neverila ani slovo S tou dalsou skonci v posteli a o mesiac jej napise spravu, ze to nemyslrl vazne
Nemas za cim banovat, fakt prehod list zabudni nanho a chod daldj

Mozziillaa

Ako zijem? Mam 31r. A za sebou 7rocny vztah, 3rocny a jeden pol rocny. Toto posledne trvalo 3 mesiace. No bohuzial nedari sa mi asi v laske. Mala som len tychto 4 muzov. Co akoze robim zle? Vsetky zeny z mojho okolia maju za sebou horsiu historiu a su zadane alebo vydate ci uz aj tehotne. Ja som vzdy bola ta najslusnejsia tak ake mam mat vycitky voci sebe? Idem do postele len s tym s ktorym si viem predstavit aj nieco viac...a to bolo zatial len v tychto 4 pripadoch...naozaj neviem za co sa mam hanbit.

swistica

Myslis si, ze to ako zijes je spravne? Ak by si tvoj buduci manzel alebo aspon niekto s kym raz budes mat vazny vztah cital tuto diskusiu, citila by si sa prijemne?