Dobry den. Asi budem skor strateny pripad, ale neda mi neopytat sa.
Dali sme sa dokopy pred 3 mes. On bol rozideny z predosleho vztahu, ktory trval 2.5 roka a sam bol teda 2 mesiace pred nasim stretnutim. Pisali sme si uz od 1.mesiaca co bol sam a stretli sa v 2.mesiac od jeho rozchodu. Vsetko zacalo a prebiehalo ako z rozpravky, citila som z jeho strany vsetko velmi intenzivne, zaujem, snahu, nehu, pozornost. Pytal sa vela vaznych otazok o buducnosti, zoznamil ma s kamaratmi, hovoril o mne s niekym z jeho rodiny...atd..mala som pocit ze to mysli vazne. Mali sme rovnake ciele, povedal ze neveril ze niekedy stretne niekoho ako je on ale v zenskom vydani. Proste sme si rozumeli vo vsetkom, ale aj v sexe. Neskor som zacala mat zdr.problemy ktore narusili intim.oblast, ale v podstate len do miery ze sme to obmedzili a boli opatrnejsi, to som sa mu snazila kompenzovat a bol velmi spokojny. Nasledne po 2 tyzdnoch zacal byt malicko zvlastny. To som zistila ze sa opat s byvalou skontaktovali a vymenili si na jeden den psa. (Ich vztah ukoncila ona a on mi este davno tvrdil ze si myslel ze ona bude ta posledna, matka jeho deti, no v konec.dosledku ona deti nechcela, ze aj preto sa rozisli. A ze bola prva zena co sa s nim rozisla, vzdy to bol on). No, to tvrdil ze uz ma uzatvorene a ze sa ja nemusim bat co sa nej tyka. Tp mi povedal aj na zaciatku, ze isto by si nic nezacinal nove keby to nemal v hlave usporiadane co sa tyka byvalej. Verila som mu. No , Pokracovalo to v cca norme (stale pozorny nezny), plus daval mi oporu ze spolu zvladneme aj ten moj zdr.problem. napokon to skoncilo pri 3tom mesiaci so zdovodnenim ze sa este nepreniesol cez byvalu a ze to zistil az teraz (uz ked som posledne dva dni zistila ze sa strani mna, nedotyka sa ma tak casto...a pytala som sa ho co sa deje). na priamu otazku ci ju lubi alebo ss chce ku nej vratit neodpovedal nic konkretne, iba ze nevie ci ju lubi. Z toho soku som mu napisala ze sa uz neuvidime a nech mi nepise, ze preco mi daval take nadeje, oporu a nehu, ked to zrejme nemyslel vazne. V odpovediach bol chladny a strucny. Nerozumiem, ako to mohlo az tak idealne fungovat, medzi nami, ked este ju zrejme nevymazal z hlavy? Ma vobec vyznam tu nieco robit? Citila som konecne ze je osudovy (od zaciatku sme si velmi sadli). No teraz to vyzera akoby sa ani nic nestalo. Co mam robit, ma tu vyznam nieco skusat? Mame obaja 31 o chvilu. Myslela som ze uz vieme co chceme. Ani to neviem ci je naozaj problem byvala, ku mne sa nevyjadroval v nicom, zeby mu nieco vadilo. Davala som mu priestor, netlacila na nic, videli sme sa tak 2-3x do tyzna, skor vikendy ale aj cez tyzden. Casto mal pracovny alebo rodinny program, alebo aj kamaratov, cize neboli sme spolu az tak intenzivne aby mal pocit ze nema priestor. Uz fakt neviem. Prislo to tak nahle, tie posledne 2 dni (mozno 4-5) boli velmi divne. Akoby som ho uz nezaujimala. Dakujem.
Da sa v tomto pripade obnovit vztah?
Jasne ze vadilo. Ale zase ja som dost tolerantny clovek. Mala som pocit ze to mysli uprimne. Garantoval mi ze v tom byvala nie je. Ze tam ma vo vecj jasno a nikdy by sa k nej nevratil ani teraz ani potom, ze to nemalo zmysel ten vztah, tym ze ona (vraj) deti nechcela. Ze to mi slubuje a mozem pokojne spavat.
Ano, zoznamky, lenze od januara som hladala a nasla som len 3 normalnych s mojimi hodnotami z toho pri 2 nenastala chemia. Nie je to take lahke a hlavne v mojom veku. A teraz, som taka sklamana ze by to asi ani nebolo vhodne si nieco zacinat. 3 roky predtym som bola sama lebo som nechcela nikoho, bola som sklama z 2 vztahov a trochu som makala na kariere. Mozno strata casu okej, ale necitila som sa vtedy na vztah.
On ta musel nenormalne opantat, ked ho tak dokazes do detsolu rozoberat
Ked pises, ze si krasna, mila, jedinecna, starostliva a vasniva a das si peknu fotku na 3 zoznamky a este mlada, musi sa ti 100 muxov ozvat
Neviem naco marnis cas rozmyslanim nad tymto individuom.Zabudni, ze ma velky vercajg, prestan sa starat o niekoho spokojnost a zacni zit pre svoju spokojnost.Ulavi sa ti a zdvihne sebavedomie
Ked budes minutu po minute rozmyslat, kolko vlasov bolo unho tak sa lba utrapis.Je mozne ze to tahal na 2 strany alebo neveris, ze muzi klamu?
Vitaj v muzskom svete, ked hladas cestnych a poctivych chod do kostola
I ked po poslednom prispevku cakal nejaky veriaci od zeny 5 rokov jednostranny oral a ona mu naletela a bola schopna to robit 5 rokov, o jej spokojnost nemal zaujem
Tak sa niekedy pytam, kedy dostanu zeny rozum
Môj názor je taký že jeho bývalá nemá uňho co robiť, ci už kvôli psovi alebo kvôli čomkoľvek inému, rozišli sa, má druhu partnerku, s bývalou ma kontakty prerušiť, on to neurobil, myslím že to svedčí o tom ako to s tebou myslel, ze nevedel ci chce teba alebo ju
Keby chcel iba teba, určite by si minimálne dal veľký pozor na to aby si nevedela o tom ze za ním ta baba lozi/ pripadne on za ňou (ten môj zatlkal ako najlepšie vedel) môj ex tiež vyzeral ze sa zaujíma len o mňa, bol namotany, volal, mal veľké reči, všetko super, vyzeralo ze vie co chce, a zrazu začal byť iný
Tebe to nevadilo, že sa s ňou stretáva? Mne osobne by to vadilo a s takým chlapom by som byť nechcela.
Nemyslím si že je to muž, ktorý by ťa urobil šťastnou
Lolivelka- ja som si lem vsimla, ze zhruba v obdobi kedy sa skontaktovali, si zmenila profil.fotku so psom este z jeho bytu. Ci to bola stara fotka alebo bola unho, netusim. On tvrdil ze bol jej odviezt psa, zakazdym. Raz dokonca aj mna volal ale som ostala v soku ze to asi by nebolo vhodne. Dodnes neviem ako si to vysvetlit. A raz mi poslal fotku psa na posteli a pri nom tmavy vlas. Akoze obe mame tmave vlasy ale ze to bol moj vlas, hm, nedala by som uplne ruku do ohna, ja mam vlnite, ona rovne. A to bolo tak ani necele 2 tyzdne pred koncom. A aj kolobezka od neho zmizla. Na messengeri ju stale mal pod menom "zdrobnenina" a smajlik. To iste aj v telke, profily, stale tam mal jej profil. Ach neviem...mohlo a nemuselo to tak byt ako mi myslienky utekaju... :(
bleska47- no uprimne povedame, spoznali sme sa na tindri. Ja tym ze nechodim do spolocnosti, vsetci moji znami su uz zadani, a v praci sme 6sti, nemam moznost kde si niekoho najst. Nehovorim ze tam je zaruka ale aj kamoska si tam nasla dnes uz manzela. Ja som za pol rok spoznala 3 normalnych, u dvoch vsak neprepukla chemia. A tento posledny, na otazku co tam robi, pvedal ze je cerstvo rozideny a kolegovia mu to odporucili..ze sa bal ze kde ako 30rocny si teraz bude nioekoho hladat. Po mesiaci doslo k 1.stretku, pptom stretavaniu a povedal mi uprimne, ze najskor som myslel ze si najdem babu len na sex, ale ked som spoznal teba uplne sa to zmenilo. Si uzasna inteligentna krasna a td...a ze najradsej by som bol s tebou stale, mam ta nejak dost rad. Nikdy som si nemyslel ze pp tom rozchode budem vobec schopny este nejakeho citu. A odvtedy som mala pocit ze bol dost namotany...
Podľa mňa ju neklamal. Sú ľudia, ktorí v jednej chvíli cítia tak, v druhú chvíľu onak.
Ahoj,
osobne si myslím že za ochladenie môzu stretka s jeho bývalou a predpokladám, že spolu niečo riešili, možno sa spolu vyspali, ktovie... aj keby sa ti ozval, odkopni ho, chlap ktorý by ta mal rád nemá potrebu akože si ,, vymieňať,, psa, kde co,
so svojou bývalou, nevidím na to žiadny dôvod, mam podobnú skúsenosť, mala som priateľa bola som s nim dlhšie ako ty s tvojim a od jeho rozchodu s bývalou uplynulo omnoho viac času ako u tvojho, taktiez tvrdil ze si vymieňa psa :-) potom slečna začala robiť všetko preto aby to vyzeralo ze ma podvádza, vymienanie som zatrhla, ale nakoniec som zistila ze stretka s nou neskončili a som presvedčena o tom ze ma podvádzal minimálne posledných pár mesiacov vzťahu, nastastie som sa s ním rozišla, lebo netuším ako by to dopadlo
Bud rada ze si sa takého mantaka, ktorý sa nevie rozhodnúť co chce zbavila a nájdi si takého ktorý bude mať oči len pre teba
Záleží aj na tom kde a za akých podmienok ste sa stretli, resp spoznali. Veľa mužov hľadá len náplasť na zlomené srdce. Sú bez pochýb veľmi dobrý herci co sa týka zahmlievania skutočnosti. Nič v zlom ale po takej krátkej dobe ísť do vzťahu... Aj ženy dokážu byť riadne herečky, dokážu zavádzať a klamať.
Niekedy sa veci vyvíjajú tak aby preverili hĺbku citov,viery,sily.
Niekedy sa veci vyvíjajú tak aby preverili hĺbku citov,viery,sily.