Da sa v tomto pripade obnovit vztah?

Príspevok v téme: Da sa v tomto pripade obnovit vztah?
Mozziillaa

Dobry den. Asi budem skor strateny pripad, ale neda mi neopytat sa.
Dali sme sa dokopy pred 3 mes. On bol rozideny z predosleho vztahu, ktory trval 2.5 roka a sam bol teda 2 mesiace pred nasim stretnutim. Pisali sme si uz od 1.mesiaca co bol sam a stretli sa v 2.mesiac od jeho rozchodu. Vsetko zacalo a prebiehalo ako z rozpravky, citila som z jeho strany vsetko velmi intenzivne, zaujem, snahu, nehu, pozornost. Pytal sa vela vaznych otazok o buducnosti, zoznamil ma s kamaratmi, hovoril o mne s niekym z jeho rodiny...atd..mala som pocit ze to mysli vazne. Mali sme rovnake ciele, povedal ze neveril ze niekedy stretne niekoho ako je on ale v zenskom vydani. Proste sme si rozumeli vo vsetkom, ale aj v sexe. Neskor som zacala mat zdr.problemy ktore narusili intim.oblast, ale v podstate len do miery ze sme to obmedzili a boli opatrnejsi, to som sa mu snazila kompenzovat a bol velmi spokojny. Nasledne po 2 tyzdnoch zacal byt malicko zvlastny. To som zistila ze sa opat s byvalou skontaktovali a vymenili si na jeden den psa. (Ich vztah ukoncila ona a on mi este davno tvrdil ze si myslel ze ona bude ta posledna, matka jeho deti, no v konec.dosledku ona deti nechcela, ze aj preto sa rozisli. A ze bola prva zena co sa s nim rozisla, vzdy to bol on). No, to tvrdil ze uz ma uzatvorene a ze sa ja nemusim bat co sa nej tyka. Tp mi povedal aj na zaciatku, ze isto by si nic nezacinal nove keby to nemal v hlave usporiadane co sa tyka byvalej. Verila som mu. No , Pokracovalo to v cca norme (stale pozorny nezny), plus daval mi oporu ze spolu zvladneme aj ten moj zdr.problem. napokon to skoncilo pri 3tom mesiaci so zdovodnenim ze sa este nepreniesol cez byvalu a ze to zistil az teraz (uz ked som posledne dva dni zistila ze sa strani mna, nedotyka sa ma tak casto...a pytala som sa ho co sa deje). na priamu otazku ci ju lubi alebo ss chce ku nej vratit neodpovedal nic konkretne, iba ze nevie ci ju lubi. Z toho soku som mu napisala ze sa uz neuvidime a nech mi nepise, ze preco mi daval take nadeje, oporu a nehu, ked to zrejme nemyslel vazne. V odpovediach bol chladny a strucny. Nerozumiem, ako to mohlo az tak idealne fungovat, medzi nami, ked este ju zrejme nevymazal z hlavy? Ma vobec vyznam tu nieco robit? Citila som konecne ze je osudovy (od zaciatku sme si velmi sadli). No teraz to vyzera akoby sa ani nic nestalo. Co mam robit, ma tu vyznam nieco skusat? Mame obaja 31 o chvilu. Myslela som ze uz vieme co chceme. Ani to neviem ci je naozaj problem byvala, ku mne sa nevyjadroval v nicom, zeby mu nieco vadilo. Davala som mu priestor, netlacila na nic, videli sme sa tak 2-3x do tyzna, skor vikendy ale aj cez tyzden. Casto mal pracovny alebo rodinny program, alebo aj kamaratov, cize neboli sme spolu az tak intenzivne aby mal pocit ze nema priestor. Uz fakt neviem. Prislo to tak nahle, tie posledne 2 dni (mozno 4-5) boli velmi divne. Akoby som ho uz nezaujimala. Dakujem.

Tomaas 12345

Mozilla :

Zamestnaj svoju hlavu aby si nemala čas rozmýšľať nad nevydareným partnerským vzťahom, nájdi si koníčky ktoré zamestnajú tvoju myseľ naplno.

Ak by si sa stala veriacou a svoju vieru vo večný život v nebi s Bohom posilnila ( odporúčam na posilnenie viery pozrieť kresťanské svedectvá neba - man in heaven) potom by si sa prestala trápiť pre nevydarený partnerský vzťah, už by pre teba nebol dôležitý, dôležitá by sa pre teba stala náboženská viera, radovala by si sa z myšlienky že večný život v nebi s Bohom existuje. Viacej by si začala rozmýšľať nad nebeskymi vecami než nad pozemskymi vecami. Hovorím z vlastnej skúsenosti.

Mozziillaa

martina. ..snad pride na tvoje slova a budes mat pravdu. Dik za podporu. Aj ked uz presiel nejaky ten cas este stale su dni kedy ma to dojme k slzam..cela tato situacia. Take to bolo intenzivne az sa z toho stale neviem spamatat....ale snazim sa samozrejme v ramci moznosti co mam...sport dovolenka ...atd..no spomienky to nevymaze.

Mozziillaa

Ved uz je to uzatvorene. Nizsie som len pisala ze sa aktualne vratili k sebe s byvalou a tym to je medzi mnou a nim pase.

ahjajjaj

dali ste sa dokopy, keď bol 2 mesiace po rozchode. Ešte to nemal za sebou a nemal tú minulosť vyriešenú. Netráp sa kvôli nemu. Asi si mu pomohla v tom najhoršom období a určite Ti nechcel ublížiť, aj keď sa mu to zrejme podarilo.

llnzzda

neviem to je ťažko, keď sa vráti bývalá do života, podľa mňa by bolo lepšie mať kľud, nájsť si niekoho koho už nebude mátať minulosť

jancaa

Tak to mi je luto, ze si natrafila na takeho chlapa. Ale aj ja som taketo nieco v mladosti prezila a odvtedy som si davala pozor, po akom case sa zacnem s chalanom stretavat, ktory je po rozchode. Lebo vacsinou to takto dopadne, ze ten chlap sa snazi len zabudnut ale on nad nou stale premysla a napokon sa k nej vrati, ked byvala da nejaky co i len maly impulz...