Dobry den. Asi budem skor strateny pripad, ale neda mi neopytat sa.
Dali sme sa dokopy pred 3 mes. On bol rozideny z predosleho vztahu, ktory trval 2.5 roka a sam bol teda 2 mesiace pred nasim stretnutim. Pisali sme si uz od 1.mesiaca co bol sam a stretli sa v 2.mesiac od jeho rozchodu. Vsetko zacalo a prebiehalo ako z rozpravky, citila som z jeho strany vsetko velmi intenzivne, zaujem, snahu, nehu, pozornost. Pytal sa vela vaznych otazok o buducnosti, zoznamil ma s kamaratmi, hovoril o mne s niekym z jeho rodiny...atd..mala som pocit ze to mysli vazne. Mali sme rovnake ciele, povedal ze neveril ze niekedy stretne niekoho ako je on ale v zenskom vydani. Proste sme si rozumeli vo vsetkom, ale aj v sexe. Neskor som zacala mat zdr.problemy ktore narusili intim.oblast, ale v podstate len do miery ze sme to obmedzili a boli opatrnejsi, to som sa mu snazila kompenzovat a bol velmi spokojny. Nasledne po 2 tyzdnoch zacal byt malicko zvlastny. To som zistila ze sa opat s byvalou skontaktovali a vymenili si na jeden den psa. (Ich vztah ukoncila ona a on mi este davno tvrdil ze si myslel ze ona bude ta posledna, matka jeho deti, no v konec.dosledku ona deti nechcela, ze aj preto sa rozisli. A ze bola prva zena co sa s nim rozisla, vzdy to bol on). No, to tvrdil ze uz ma uzatvorene a ze sa ja nemusim bat co sa nej tyka. Tp mi povedal aj na zaciatku, ze isto by si nic nezacinal nove keby to nemal v hlave usporiadane co sa tyka byvalej. Verila som mu. No , Pokracovalo to v cca norme (stale pozorny nezny), plus daval mi oporu ze spolu zvladneme aj ten moj zdr.problem. napokon to skoncilo pri 3tom mesiaci so zdovodnenim ze sa este nepreniesol cez byvalu a ze to zistil az teraz (uz ked som posledne dva dni zistila ze sa strani mna, nedotyka sa ma tak casto...a pytala som sa ho co sa deje). na priamu otazku ci ju lubi alebo ss chce ku nej vratit neodpovedal nic konkretne, iba ze nevie ci ju lubi. Z toho soku som mu napisala ze sa uz neuvidime a nech mi nepise, ze preco mi daval take nadeje, oporu a nehu, ked to zrejme nemyslel vazne. V odpovediach bol chladny a strucny. Nerozumiem, ako to mohlo az tak idealne fungovat, medzi nami, ked este ju zrejme nevymazal z hlavy? Ma vobec vyznam tu nieco robit? Citila som konecne ze je osudovy (od zaciatku sme si velmi sadli). No teraz to vyzera akoby sa ani nic nestalo. Co mam robit, ma tu vyznam nieco skusat? Mame obaja 31 o chvilu. Myslela som ze uz vieme co chceme. Ani to neviem ci je naozaj problem byvala, ku mne sa nevyjadroval v nicom, zeby mu nieco vadilo. Davala som mu priestor, netlacila na nic, videli sme sa tak 2-3x do tyzna, skor vikendy ale aj cez tyzden. Casto mal pracovny alebo rodinny program, alebo aj kamaratov, cize neboli sme spolu az tak intenzivne aby mal pocit ze nema priestor. Uz fakt neviem. Prislo to tak nahle, tie posledne 2 dni (mozno 4-5) boli velmi divne. Akoby som ho uz nezaujimala. Dakujem.
Da sa v tomto pripade obnovit vztah?
Nikdy by som ho neprosila sa vratit. To urcite nie. Aj keby mi srdce trhalo :(
To bud pride alebo nie...pripadne clovek moze nieco nacat, ale ked sa druhy nechyta asi je to marne.. :( a hlavne si aj tak myslim ze je dolezite aby mal teraz cas pre seba bez toho aby sme sa videli/pisali si. Bud mu zacnem chybat alebo uz nie...
mozilla, možno by si ho aj uprosíkala, aby sa k Tebe vrátil, ale už by to aj tak nebolo ono, a nevážil by si Ťa. Netráp sa už nad ním, život ide ďalej. Vieš, človek chce mať väčšinou to, čo sa ťažko dosahuje.
mon12ika-nevratil sa k byvalej. Alebo aspon mne tak tvrdil ze to cele neznamena ze sa k nej vrati. Ale aka je skutocnost to netusim fakt...mozno sa vrati...bohvie...ale...ked ona deti nechcela a on ano...hm..jedine zeby zmenila nazor...on mi zas tvrdil ze ona mu vykrikovala vzdy ze je nezodpovedny a nechava veci na poslednu chvilu...mali nejake rozpory
Ja si tiez myslim, ze to ochladlo , ze nieco tam bolo s byvalou. A on zrazu nevedel, co ma robit.
Daniela2- mohlo to tak byt ze po nej zatuzil, ved ktovie ako vyzerala ci si nedala aj zalezat na vyzore ked vedela ze jej ma doniest psa. Zeny to vedia ked nieco chcu dosiahnut. My sme v tom obdobi naozaj aj 2 tyzdne nemali sex a nehovorim ze je to pre to, ale zhoda dvoch okolnosti a nevysporiadane city a uz to slo...
Ja viem ze som sa mu velmi pacila a pritahovala..skoro cely cas...a od pondelka (posl.tyzden) sa ma uz nevedel ani dotknut. Ci to bolo preto ze v nedelu sme riesili ten moj zdrav.problem. ze som tak troaku zufalo pisala ze preco mi to nepreslo ked dr.tvrdila ze po menstruacii tazkosti ustupia a ze jej neverim skusim si najst ineho doktora. Tak ma len v tom podporoval a snazil sa mi pomoct najst lekara na co mu vravim ze to nemusi uz som si cez vikend pohladala...a ubezpecoval ma ze to zvladneme kym sa to nevyriesi cele. Ze to mi slubuje. To bola nedela. Pondelok sme boli spolu ale uz tam chybalo nieco, (sice mi koncila menstr.ze sa nic nedalo) ale ani hlbsie bozkavanie, vyzliekanie, ako doposial. Len sme kukli film a nemal ani co kecat. Asi videl ze som utrapena tak to nehal tak. Neviem, alebo uz nemal chut. Tak stvrtok som sla k dr. a ten skonstatoval ze je vsetko uuuplne ok, ze to chce ln cas kym sa bjdem citit uplne fit. On vedel ze som bola u lek.ale ani sa neopytal ako som dopadla. Az piatok s konstatovanim ze aspon to mas potvrdene od 2 lekarov. Ale to uz cely tyzden bol chladny a odmerany. A v sobotu sme uz mali riadne sex ale mal inu prichut..veda som ze nieco neni ok.
No kazdopadne ci to kvoli mojmu problemu bolo netusim (ved mi sluboval ze to zvladneme a vedel ze 1.ve vysetrenie som mala v poriadku, ze to nemoze byt nic vazne). Takze resume - nepodrzal ma ako mi sluboval...a ci sa za ten tyzden vyspal s nou (kedze naposledy predtym sme to mali asi 2 tyzdne dozadu) alebo ho to len prestalo bavit neviem...proste uz ma nechcel, citila som to.
Podľa mňa sa to neoplatí, čo tam chceš ako robiť keď sa vrátil k bývalej? Otravovať ho? Proste sa rozhodol pre ňu a ty to musíš prijať. To, že to bolo od neho hnusné je druhá vec ale radšej teraz ako keby ste sa nebodaj zobrali alebo založili rodinu
Nuda prisla az po mesiaci, zhruba vtedy ked mi zacali problemy. Nesexovali sme casto, len sme prelezali pred telkou, obcas sa sli prejst, potom uz posledne vikendy ani prejst...ja som sa raz citila dobre inokedy horsie. Tak vzdy lrn navrhol ze doma budeme. Ale tak boli sme spolu len kazdy druhy vikend. Chodil aj domov casto. A doma tiez prelezal vikendy.
mohlo to byť aj tak, že zatúžil náhle po nej, spomenul si na všetko dobré a pekné, a spal s ňou. Potom mal problém pozrieť sa Ti do očí a vôbec pokračovať vo vzťahu s Tebou, keď Ťa podviedol. Nemyslím, že mu išlo o posteľ. On sa tak trochu do Teba zamiloval, a bol šťastný, ale potom minulosť, ktorá ho spájala s bývalou bola silnejšia, a mal pocit, že by to nebol fér voči Tebe, kebyže pokračuje. Veď Ty ak sa s niekým rozídeš, alebo on s Tebou, máš obdobie, keď Ti chýba viac, inokedy menej, môžeš mať dokonca aj obdobie, že Ti nechýba vôbec, potom Ťa bývalá láska skontaktuje, a zrazu si priam chorá z toho celého.
Myslis, ze si s tebou zacal z nudy? Vsetko je mozne, aj to, ako pisal niekto nizsie, ze predsalen bol za tym sex, aj ked hovoril, ze nie. Chcel prehlusit trpky pocit z rozchodu a po case zistil, ze to nepomaha. Urcite to bola taktika od byvalej, pomocou psa opat nadviazat kontakt. On to cele od zaciatku nebral vazne a uprimne, skoda, ze to nepovedal na rovinu.
January- no ona sa zac.septembra chcela k nemu vratit, az ked odmietol skoncila kontakt. A potom sa mu ozvala az ohladom psa v oktobri. Mozno to je taktika. Vraj to zabera..neozyvat sa mesiac a potom prist s niecim co ich dvoch spajalo...no ale njc to nemeni na veci ze keby to myslel so mnou uprimne tak by ho snad ex nerozhodila...
Stale pripustam ze to bolo aj z dovodu nudy (alebo ta nuda bola dosledok toho ze sa mu uz nic nechcelo so mnou pre tie myslienky o ex). Prestala som ho zaujimat, lebo inak nerozumiem preco sa zacal.stranit aj dotykov..to bolo take jasne a v zmysle ze...uz ta nechcem/nepotrebujem/vyprchalo zo mna aj to malo co bolo. (Tak som to citila)