Dobry den. Asi budem skor strateny pripad, ale neda mi neopytat sa.
Dali sme sa dokopy pred 3 mes. On bol rozideny z predosleho vztahu, ktory trval 2.5 roka a sam bol teda 2 mesiace pred nasim stretnutim. Pisali sme si uz od 1.mesiaca co bol sam a stretli sa v 2.mesiac od jeho rozchodu. Vsetko zacalo a prebiehalo ako z rozpravky, citila som z jeho strany vsetko velmi intenzivne, zaujem, snahu, nehu, pozornost. Pytal sa vela vaznych otazok o buducnosti, zoznamil ma s kamaratmi, hovoril o mne s niekym z jeho rodiny...atd..mala som pocit ze to mysli vazne. Mali sme rovnake ciele, povedal ze neveril ze niekedy stretne niekoho ako je on ale v zenskom vydani. Proste sme si rozumeli vo vsetkom, ale aj v sexe. Neskor som zacala mat zdr.problemy ktore narusili intim.oblast, ale v podstate len do miery ze sme to obmedzili a boli opatrnejsi, to som sa mu snazila kompenzovat a bol velmi spokojny. Nasledne po 2 tyzdnoch zacal byt malicko zvlastny. To som zistila ze sa opat s byvalou skontaktovali a vymenili si na jeden den psa. (Ich vztah ukoncila ona a on mi este davno tvrdil ze si myslel ze ona bude ta posledna, matka jeho deti, no v konec.dosledku ona deti nechcela, ze aj preto sa rozisli. A ze bola prva zena co sa s nim rozisla, vzdy to bol on). No, to tvrdil ze uz ma uzatvorene a ze sa ja nemusim bat co sa nej tyka. Tp mi povedal aj na zaciatku, ze isto by si nic nezacinal nove keby to nemal v hlave usporiadane co sa tyka byvalej. Verila som mu. No , Pokracovalo to v cca norme (stale pozorny nezny), plus daval mi oporu ze spolu zvladneme aj ten moj zdr.problem. napokon to skoncilo pri 3tom mesiaci so zdovodnenim ze sa este nepreniesol cez byvalu a ze to zistil az teraz (uz ked som posledne dva dni zistila ze sa strani mna, nedotyka sa ma tak casto...a pytala som sa ho co sa deje). na priamu otazku ci ju lubi alebo ss chce ku nej vratit neodpovedal nic konkretne, iba ze nevie ci ju lubi. Z toho soku som mu napisala ze sa uz neuvidime a nech mi nepise, ze preco mi daval take nadeje, oporu a nehu, ked to zrejme nemyslel vazne. V odpovediach bol chladny a strucny. Nerozumiem, ako to mohlo az tak idealne fungovat, medzi nami, ked este ju zrejme nevymazal z hlavy? Ma vobec vyznam tu nieco robit? Citila som konecne ze je osudovy (od zaciatku sme si velmi sadli). No teraz to vyzera akoby sa ani nic nestalo. Co mam robit, ma tu vyznam nieco skusat? Mame obaja 31 o chvilu. Myslela som ze uz vieme co chceme. Ani to neviem ci je naozaj problem byvala, ku mne sa nevyjadroval v nicom, zeby mu nieco vadilo. Davala som mu priestor, netlacila na nic, videli sme sa tak 2-3x do tyzna, skor vikendy ale aj cez tyzden. Casto mal pracovny alebo rodinny program, alebo aj kamaratov, cize neboli sme spolu az tak intenzivne aby mal pocit ze nema priestor. Uz fakt neviem. Prislo to tak nahle, tie posledne 2 dni (mozno 4-5) boli velmi divne. Akoby som ho uz nezaujimala. Dakujem.
Da sa v tomto pripade obnovit vztah?
Myslim si, ze oni sa bavili aj o inych veciach, nielen o psovi. Ona mozno tiez nevie co chce a bola zvedava, ako je na tom on.
Zacinam si mysliet, ze to nastrbila ta byvala. Minimalne ho dostala do nepohody. Ale nemusi to tak byt. Problem je v tom malom odstupe po predchadzajucom vztahu. Ale necakaj nanho, ked to ukoncil, nech to tak ma.
Charles- no ukoncila som to s tym, ze si nebudeme pisat ani sa vidiet. Ze to nema vyznam pokial sa problem netyka mna a jeho, ktory by sme inak mohli spolocne riesit ... ale tym ze je to problem jeho a ex, ze ja tam miesto nemam. To si musi on urobit poriadok. A ze vsetko ma nrjake riesenie ale musi mat najskor vo veci jasno. Bol moj zaver.
To bolo tak ze odniesol psa, siel von s kamosmi a rano mal ist ponho. A teda ku mne nedosiel. To bol ten stale ten pondelok. Slubil ze dojde utorok. V utorok sa z rana ozval ako sa tesi a vecer napisal ze ale nema naladu, ze ma starosti. Tak ja ze ok tak to dame na stredu. Potom nebol prihlaseny az do pol 1 v noci. Tvrdil ze zaspal. A vyhovorky na moju otazku co sa deje...ze ma toho vela v praci, doma, starosti, byt, platenie uctov, vady bytu, zeby si chcel oddychnut na isty cas od problemov..a ze s ex to nesuvisi ze to ma v hlave vysporiadane. To bola dost dlha sprava co mi vtedy napjsal. Uverila som. Videli sme sa v stredu a dako som na to zabudla ale ostala som pozorna. V sobotu som sla k nemu to vraj bol rano odviest psa k nej a vecer isiel ponho.
Išiel do ďalšieho vzťahu (s tebou) moc rýchlo po rozchode. Mal byť radšej aspoň rok sám. Prečo? Lebo si možno na začiatku, keď ste sa dali dokopy naozaj myslel, ze na byvalu zabudol, no po nejakom čase mu znova začala vŕtať v hlave. A semienko neistoty napok prerástlo v citovu džungľu, ktorá mu zablokovala rozum. Teraz chalan nevie, ci lubi ju alebo teba. Ty s tým však nič nerobíš, lebo on si to musí v hlave dať dokopy.
Chyba nastala na samom začiatku, keď nebol vyrovnaný s rozchodom a prerástlo to do súčasného katastrofálneho stavu. Tak to chodí.
Otázka na teba je taká, čo budeš robiť ty? Dáš mu čas? Naozaj chces byt teraz ceky cas v neistote? A co ked si zacne pocas "pauzy" zase s byvalou? Dokážeš mu ešte dôverovať? Lebo očividne nebol, čo sa jeho citov tyka k tebe úprimný...
Urcite si nevycitaj, ze to je pre tvoje zdravotne problemy, to iste nie. Pise sem jeden chalan, ako ma frajerku katolicku a ako mu chyba sex, uz roky. Ak ma niekto druheho rad, prechodne zdravotne problemy nic neznamenaju.
Mne sa nepacilo, ako neprisiel za tebou, ze je vela hodin. Potom si sa dozvedela o psovi. Cize on uprednostnil byvalu, stretol sa s nou kvoli psovi a tebe povedal, ze je vela hodin.
ja sa ti aj čudujem že vôbec riešiš takéhoto somára ... neubližuj si.
No, on ten ucet zrusil hned ked sme ss spoznali. Uz ho nepouziva. Ani teraz ho tam nevidno. Mme tvrdil ze nikdy take apky nepouzival a nikdy sa s nikym nestretol cez zoznamku. Vzdy len osobne niekoho spoznal.
Okej aj ja som mozno bola naivna ale verila som si, ze mam kvality (osobnostne...atd) aby som vedela cloveka zaujat. Zial, asi len zaujat...to je vsetko.
On z toho co pisal bol dost rozhodeny z toho rozchodu, preto zufaly krok tinder. zrejme len na isty cas som bola zaplatou, nevydrzalo mu to dlho. Tym ze to stastie rychlo pominulo pre moje zdr.problemy tak rychlo aj vytriezvel a uvedomil si ze furt ta ex mu vrta v hlave...zrejme...
Prepac ale si riadne naivna. On ti na rovinu povie ze tam isiel hladat len sex, potom ti natlaci trocha kalerabov ako si to pri tebe rozmyslel lebo si krasna. A nakoniec ta predsa len pouzije len na sex, odkopne a ty sa tomu este divis. A miesto toho aby si si isla riesit pohlavnu chorobu ktorou ta nakazil tak tu rozoberas koho vlas bol na fotke ktoru ti poslal. A nie je to jedno? Nechapem ked ti hned na zaciatku napisal ze je cerstvo po rozchode ze si ho neposlala niekam. S takymto chlapom nikdy vztah nevytvoris a vzdy ta len vyuzije. A druha vec ked ti povedal ze tam isiel hladat len sex to bol druhy vazny varovny signal ktory ta mal donutit okamzite s nim prerusit kontakt. Je pravda ze cez zoznamku sa tazko hlada ale musis to tak proste brat ze mozes dlho hladat a kym najdes niekoho kto za to stoji mozu prejst dlhe mesiace. A Tinder nepovazujem za dobru zoznamku, tam chodia hladat sex. Ktovie s kolkymi sa takto odtial stretol a od koho tu pohlavnu chorobu chytil.
Hovoris, ze na Tinderi ste sa zoznamili.Povedz najlepsej kamaratke, nech mu napise( teba nech nespomina) nech konverzuju a nech sa medzi recou spyta, preco ukoncil posledny vztah.A konecne sa dozvies pravdu a budes mat dusu na mieste,.
Lebo cokolvek ti clovek napise, nechces tomu verit, stale svoje verzie tu presadzujes, tak sa dozvies pravdu z jeho ust a budes dufam spokojna.
A potom napis, ze co povedal