Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Da sa v tomto pripade obnovit vztah?

Príspevok v téme: Da sa v tomto pripade obnovit vztah?
Mozziillaa

Dobry den. Asi budem skor strateny pripad, ale neda mi neopytat sa.
Dali sme sa dokopy pred 3 mes. On bol rozideny z predosleho vztahu, ktory trval 2.5 roka a sam bol teda 2 mesiace pred nasim stretnutim. Pisali sme si uz od 1.mesiaca co bol sam a stretli sa v 2.mesiac od jeho rozchodu. Vsetko zacalo a prebiehalo ako z rozpravky, citila som z jeho strany vsetko velmi intenzivne, zaujem, snahu, nehu, pozornost. Pytal sa vela vaznych otazok o buducnosti, zoznamil ma s kamaratmi, hovoril o mne s niekym z jeho rodiny...atd..mala som pocit ze to mysli vazne. Mali sme rovnake ciele, povedal ze neveril ze niekedy stretne niekoho ako je on ale v zenskom vydani. Proste sme si rozumeli vo vsetkom, ale aj v sexe. Neskor som zacala mat zdr.problemy ktore narusili intim.oblast, ale v podstate len do miery ze sme to obmedzili a boli opatrnejsi, to som sa mu snazila kompenzovat a bol velmi spokojny. Nasledne po 2 tyzdnoch zacal byt malicko zvlastny. To som zistila ze sa opat s byvalou skontaktovali a vymenili si na jeden den psa. (Ich vztah ukoncila ona a on mi este davno tvrdil ze si myslel ze ona bude ta posledna, matka jeho deti, no v konec.dosledku ona deti nechcela, ze aj preto sa rozisli. A ze bola prva zena co sa s nim rozisla, vzdy to bol on). No, to tvrdil ze uz ma uzatvorene a ze sa ja nemusim bat co sa nej tyka. Tp mi povedal aj na zaciatku, ze isto by si nic nezacinal nove keby to nemal v hlave usporiadane co sa tyka byvalej. Verila som mu. No , Pokracovalo to v cca norme (stale pozorny nezny), plus daval mi oporu ze spolu zvladneme aj ten moj zdr.problem. napokon to skoncilo pri 3tom mesiaci so zdovodnenim ze sa este nepreniesol cez byvalu a ze to zistil az teraz (uz ked som posledne dva dni zistila ze sa strani mna, nedotyka sa ma tak casto...a pytala som sa ho co sa deje). na priamu otazku ci ju lubi alebo ss chce ku nej vratit neodpovedal nic konkretne, iba ze nevie ci ju lubi. Z toho soku som mu napisala ze sa uz neuvidime a nech mi nepise, ze preco mi daval take nadeje, oporu a nehu, ked to zrejme nemyslel vazne. V odpovediach bol chladny a strucny. Nerozumiem, ako to mohlo az tak idealne fungovat, medzi nami, ked este ju zrejme nevymazal z hlavy? Ma vobec vyznam tu nieco robit? Citila som konecne ze je osudovy (od zaciatku sme si velmi sadli). No teraz to vyzera akoby sa ani nic nestalo. Co mam robit, ma tu vyznam nieco skusat? Mame obaja 31 o chvilu. Myslela som ze uz vieme co chceme. Ani to neviem ci je naozaj problem byvala, ku mne sa nevyjadroval v nicom, zeby mu nieco vadilo. Davala som mu priestor, netlacila na nic, videli sme sa tak 2-3x do tyzna, skor vikendy ale aj cez tyzden. Casto mal pracovny alebo rodinny program, alebo aj kamaratov, cize neboli sme spolu az tak intenzivne aby mal pocit ze nema priestor. Uz fakt neviem. Prislo to tak nahle, tie posledne 2 dni (mozno 4-5) boli velmi divne. Akoby som ho uz nezaujimala. Dakujem.

Mozziillaa

Baby, citam este spravy nizsie. To nebolo stretavanie za ucelom sexu. My sme sa mesiac pred stretnutim dost rozpravali, mal zaujem o vztah, dost sme sa spoznavali osbnostne, pytal sa ma na vela veci, chcel o mne vediet vela, mali sme sa o com rozpravat aj dlhe hodiny.
Stale mal aj vztah, akurat ze asi prechadzal z 1 do druheho. Tento posledny si akurat nasiel tal ze ss s nou vyspal a s tou ex ex sa rozisiel ale ze to bolo len jediny krat a aj tak sa uz chcel rozist ze bol tam asi problem.
ved za posledny mesiac sme to mali max.5x a predtym mozno tiez tak lebo bol casto odcestovany pracovne/rodinne. Intenzivne sme splu pisali, aj do noci, kazdy den aj od 18 do 0.30. Keby bol s nou alebo inou, nenasiel by si na mna cas.vzdy ked sa dalo boli sme spolu, ale nebolo to vzdy len o sexe. Teda ja si myslim..lebo ho naozaj bolo malo.
Jedine to viem ze mi povedal po nasom prvom sexe, ze vasnivejsiu zenu nemal a ze sa mu to paci. Tak ci sa len na toto namotal..a ked vznikol problem s "podvozkom" tak sa uvedomil ze hm asi je nuda alebo co...neviem. Ale pozorny bol ku mne do poslednej chvile, resp.trvalo to divne tyzden ked som sa ho spytala co sa deje a vsetko sa skoncilo....

Mozziillaa

No celkom sa to tu zvrhlo. Co je skoda. Myslim si ze fora a poradne su na to aby sa clovek mohol poradit alebo aspon vyrozpravat. Pripadne najst cloveka co prezil nieco podobne aby to vedel viac pochopit. Tu vobec nejde o to zeby som si mala brat k srdcu vsetko co ludia pisu, na to mam celkom rozu...ale vazim si nazory a nieco z toho moze byt v konecnom dosledku aj pravda.
Tieto 3 choroby mi netestovali ani jeden gyn ani druhy hoci som ich o to ziadala, vraj nie su na to indikacie. Vsetko je zdrave , ziadne bakterie, vytok, nic take... Skor si myslim ze som blbo prechladla a tym ze som davala dokopy sama bez antibiotik tak sa mi to vlieklo dlhsie. Ale kazdopadne moc krv a gyno (2x) mam uplne v poriadku. Obcas vyskoci aj zvysena teplota ale...vsetko uz ustupuje,mam pocit ze sa to zlepsilo o 95%. Samozrejme ze sme potom spavali len s gumou a sex mali len 1x/tyzden alebo za 2 tyzdne. Neslo ani tak o sex ako o intimitu ktoru clovek na zac.vztahu potrebuje, len preto sme sa obcas nalomili k sexu. Ale s tym mal trochu problem, ze mu guma hrozne vadila, akoby nic necitil a to on patri z tych nadpriemerne obdarenych, guma ho skrtila, takze som to dokoncila oralne. Neostal nespokojny. Ale toto je asi jedno. Nezohrava rolu

Betka132

ZdravyUsudok no prave tieto 3 choroby sa vacsinou u muza neprejavuju a u zeny sa prejavuju prave takto, takze rozhodne by som sa na ne nechala otestovat. Mokre nohavicky mohli vyvolat zapal ale ten by sa po prelieceni nemal opakovat. V kazdom pripade taketo zapaly sposobuju vzdy bakterie a treba zistit vysetrenim ake bakterie to su a kde sa nachadzaju - v mocovej rure alebo vo vagine (odkial potom prechadzaju do mocovej rury, nasledne do mococeho mechura a sposobuju zapaly). Mozila odporucam ti napisat o tomto probleme aj na edusan.sk, radi tam jedna zdravotna sestra a fakt dobre.

ZdravyUsudok

Betka moze to byt aj prechodeny zapal z coho vznikol chronicky. Tie.mokre srudene nohavicky si nemala v ziadnom pripade obliekat, to je tak donre akurat na mykozu a zapal moc. ciest.
Ale pokojne to.moze byt aj to co pises ty.
Ak striwda zeny bez ochrany moze mat v sebe kadeco. A nedal jej pokoj aj ked mala zdrav. problem...

ZdravyUsudok

..odoslalo my to skor nez som chcela
Cize, nieje dobre ak je clovek so svojim trapenim sam a nema sa komu vyrozpravat pripadne poradit.

ZdravyUsudok

Filip prave preto, toto forum umoznuje ludom so svojimi problemami priat sem a vyrozpravat sa a pripaden ziadat o radu a nazory ak nemaju nikoho komu by sa mohli zdoverit. Neznamena to ze maju slepo verit vsetkemu co tu citaju, stale by sa mali riadit vlastnym rozumom ci pocitmi. Tu jej ludia daju len svoj pohlad na vec nic viac. Je uz na nej ako sa rozhodne. My nevieme ako je to naozaj medzi nimi. My davame svoj nazor len na zaklade toho co napisala ona.
Zase niej

Betka132

Mozila robili ti testy aj na ureaplazmy, mykoplazmy a chlamydie? Lebo tieto choroby sa prejavuju tak ako popisujes. Nemyslim ze je nahoda ze ti zacali tieto problemy v case ked si s nim zacala spavat a doteraz z toho nie si vonku. Podla mna ta niecim nakazil. Ak ti nepomoze tvoj gynekolog navstiv ineho.

ZdravyUsudok

Ano Filipko len sa smej, tesi ma ze som ta rozveselila ;-)
Ale predstav si ze ano taki muzi existuju, tvarka sa ako slusni, uhladeni, upraveni a milujuci muzi ale vsetko to kvoli sexualnym chutkam. Vies Filipko
Ked vtačka lapaju, pekne mu spievaju ..poznas?
Autorka
Ked si mala podozrenie na zapal tak si mala sex odmietnut. A vobec preco si obliekas mokre studene nohavicky na seba? Take nevies? Od coho mokre asi tak boli?
Ak by ta dotycny miloval tak by mal pochopenie ze momentalne sex nemoze byt lebo je.prvorade tvoje zdravie. Ale slovenske zeny su tak vychovane ze ten sex bude musiet byt lebo by ma nechal ak mu nedam ze?
Podla mna ty si dost submisivna povaha a on ten dominantny co udava "styl"
Podriadis sa vo vsetkom len aby pan "dokonaly" bol co najviac spokojny vsak?

Mozziillaa

Nie, gyn mam vsetko v poriadku. Ale najskor to tak nevyzeralo(palenie svrbenie a zacervenanie) no skor si myslim a spustilo sa to vtedy co som od neho v noci sla domov(no mal hroznu zimu v izbe zabudol zavriet okno kym sme boli v kine) a obliekla som si na seba studene mokre nohavicky (prvy krat ani ma nenapadlo ze to bude mat take dosledky) . a od toho zacali problemy pri cikani ktore neskor presli ale ostala bolest brucha krizov (akoby obliciek) a ten diskomfort tam dole. No ale tym ze som si myslela ze je to len gyn.tak sme ss chranili, a mali to len obcas (1x za tzyden). bola som 2x na gyn, tam mi nic nenasli vsetkl ok, an ked mi prva doktorka tvrdila ze zapal vidi (no vysledky boli negativne). Tak som sla k obvodnej skontrolovala moc krv ale to uz v case ked to dole mierne ustupovalo a problemy s cikanim som uz nemala, len obcas zvysene nutkanie a akoby trhanie/steklenie v moc.rure alebo zhruba vo vnutri klitorisu (tazko opisat). Vysledky boli ok. Este cakam na sono ale blazni mi dali januar.termin :( no ale ked som mals potvrdene ze je tam setko ok, gyn mi povedal ze nemam na to mysliet som zdrava tak som to frajerovi povedala co sa aj tesil ze je setko ok...ze to mam potvrdene od 2 gyn. ale..o 2 dni bol sex ..proste on uz bol divny. Tak na dalsi den mi to nedalo a spytala som sa, co sa deje a uz ss to len cez par sprav ukoncilo.

ZdravyUsudok

Mozzilla
Zpoznala si tzv. diplomatickeho sukničkara.
Je to typ muza ktory sa navonok tvari slusne, vychivane, sprava sa ako gentleman ale v dusi je to hajzel. Od zaciatku ide po sexe. Pomuti zene hlavu svojim vzhladom, spravanim kvazi vychovanostou a slusnostou ale ked sa zeni aexualne nabazi tak ju rychlo omrzi a hlada dalej. Tie reci o spolocnej buducnosti niesu dokazom ze to mhslel vazne. Dnes maju muzi dobre nastudovane z webu ako sa k nim spravat aby zaposobili na zeny a dostali ich do poatele lahko. Staci par overenych viet o spolocnej buducnosti, o detoch a blablabla a zena je tak namotana ze nozicky roztiahne velmi lahko. On je jeden z nich. Ktovie preco ho byvala nechala. Never tomu ze to bolo ozaj tak ze netuzi po detoch. Mozno sa mu zunovala v sexe tak hladal rozptylenie inde a nasiel teba. Mozno o tebe dotycna ani nevedela a podvadzal ju s tebou bez jej vedomia. Teraz si ho presytila ty opät sa vracia k nej. Mohol ta aj zoznamit s kamosmi a rodinou ale to len naoko aby si verila tomu ze s tebou rata do buducna. Ktovie co o tebe narozpraval teraz im ze preco ste sa rozisli? Mimochodom aky zdrav. problem si mala? Nenakazil ta niecim? Ak strieda zeny v posteli tak ...
Mozno si urobila chybu v tom ze si mu rychlo ponukla sex za kratky cas co ste sa zpoznali. Omrzela si ho, dosiahol co chcel tak ide dalej. Dnes mnohi muzi maju nastudovane ako babu co najskor dostat do postele.
Rada: nerob handru zo seba a serkaj nanho, je to sviniar