Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Da sa v tomto pripade obnovit vztah?

Príspevok v téme: Da sa v tomto pripade obnovit vztah?
Mozziillaa

Dobry den. Asi budem skor strateny pripad, ale neda mi neopytat sa.
Dali sme sa dokopy pred 3 mes. On bol rozideny z predosleho vztahu, ktory trval 2.5 roka a sam bol teda 2 mesiace pred nasim stretnutim. Pisali sme si uz od 1.mesiaca co bol sam a stretli sa v 2.mesiac od jeho rozchodu. Vsetko zacalo a prebiehalo ako z rozpravky, citila som z jeho strany vsetko velmi intenzivne, zaujem, snahu, nehu, pozornost. Pytal sa vela vaznych otazok o buducnosti, zoznamil ma s kamaratmi, hovoril o mne s niekym z jeho rodiny...atd..mala som pocit ze to mysli vazne. Mali sme rovnake ciele, povedal ze neveril ze niekedy stretne niekoho ako je on ale v zenskom vydani. Proste sme si rozumeli vo vsetkom, ale aj v sexe. Neskor som zacala mat zdr.problemy ktore narusili intim.oblast, ale v podstate len do miery ze sme to obmedzili a boli opatrnejsi, to som sa mu snazila kompenzovat a bol velmi spokojny. Nasledne po 2 tyzdnoch zacal byt malicko zvlastny. To som zistila ze sa opat s byvalou skontaktovali a vymenili si na jeden den psa. (Ich vztah ukoncila ona a on mi este davno tvrdil ze si myslel ze ona bude ta posledna, matka jeho deti, no v konec.dosledku ona deti nechcela, ze aj preto sa rozisli. A ze bola prva zena co sa s nim rozisla, vzdy to bol on). No, to tvrdil ze uz ma uzatvorene a ze sa ja nemusim bat co sa nej tyka. Tp mi povedal aj na zaciatku, ze isto by si nic nezacinal nove keby to nemal v hlave usporiadane co sa tyka byvalej. Verila som mu. No , Pokracovalo to v cca norme (stale pozorny nezny), plus daval mi oporu ze spolu zvladneme aj ten moj zdr.problem. napokon to skoncilo pri 3tom mesiaci so zdovodnenim ze sa este nepreniesol cez byvalu a ze to zistil az teraz (uz ked som posledne dva dni zistila ze sa strani mna, nedotyka sa ma tak casto...a pytala som sa ho co sa deje). na priamu otazku ci ju lubi alebo ss chce ku nej vratit neodpovedal nic konkretne, iba ze nevie ci ju lubi. Z toho soku som mu napisala ze sa uz neuvidime a nech mi nepise, ze preco mi daval take nadeje, oporu a nehu, ked to zrejme nemyslel vazne. V odpovediach bol chladny a strucny. Nerozumiem, ako to mohlo az tak idealne fungovat, medzi nami, ked este ju zrejme nevymazal z hlavy? Ma vobec vyznam tu nieco robit? Citila som konecne ze je osudovy (od zaciatku sme si velmi sadli). No teraz to vyzera akoby sa ani nic nestalo. Co mam robit, ma tu vyznam nieco skusat? Mame obaja 31 o chvilu. Myslela som ze uz vieme co chceme. Ani to neviem ci je naozaj problem byvala, ku mne sa nevyjadroval v nicom, zeby mu nieco vadilo. Davala som mu priestor, netlacila na nic, videli sme sa tak 2-3x do tyzna, skor vikendy ale aj cez tyzden. Casto mal pracovny alebo rodinny program, alebo aj kamaratov, cize neboli sme spolu az tak intenzivne aby mal pocit ze nema priestor. Uz fakt neviem. Prislo to tak nahle, tie posledne 2 dni (mozno 4-5) boli velmi divne. Akoby som ho uz nezaujimala. Dakujem.

Betka132

Nie si prva ani posledna co bola zneuzita a oklamana chlapom, to oni robia bezne. Hrat to na lasku vedia velmi dobre a ked dostanu co chcu alebo ich prestane zena bavit odkopnu ju. To ze s nim nieco nie je v poriadku si mohla vidiet uz z toho ze prakticky hned ako ukoncil jeden vztah si zacal druhy a tvrdil ze uz je z toho vonku. Ak by to tak bolo tak nikdy ziadne city nemal a nebude ich mat ani k tebe. Nikdy sa nedavaj dokopy s chlapom ktory je tesne po rozchode. Hlavne ked sa s nim rozisla zena. Jeho ego tym strasne utrpelo a aby si dokazal ze je este chlap a vie namotavat baby tak namotava jednu alebo aj viacere, uzije si k tomu sex ako bonus a ked sa do neho zalubi/zalubia tak jeho ego je zas spokojne. Uz taku zenu/y na nic nepotrebuje tak ju kopne do zadku. Lebo on o teba v skutocnosti nikdy nestal, len ta zneuzil.

swistica

Nechaj ho, aby sa vratil k byvalej priatelke. Myslim, ze ti je jasne, ze tvoje trojmesacne stretavanie s nim za ucelom sexu, sa neda porovnavat s jeho niekolkorocnym vztahom. A do buducna popracuj na vnimani samej seba, pretoze mat sexualny pomer s niekym koho ani nepoznas, no neviem... Pre sebarozvoj odporucam knihu - Marian Valabek - Ist do manzelstva je odvaha a risk.

Mozziillaa

Je mi jasne ze ja uz neurobim nic. Na posledne 2 spravy uz neodpisal ale uz mu viac ani nemam snahu pisat. Posledne co bolo tak ze verim ze si to v hlave utriedi a ze myslim ze sme si uz vsetko povedali.
Popravde myslim si, ze k byvalej sa nevrati (neviem preco si to myslim, mozno preto ze ona deti nechcela mat a on chce), skor si najde nieco nove.

Akonato

Ked ho tak velmi chces, pockaj kym sa pohada s ex.
Pytas ci sa da zvratit vztah? Z tvojej strany nie, ale da, ked ex urobi chybu

Mozziillaa

Ale aj po tom co ma dostal do postele som mala pocit ze sa snazil az moc. Ja som este ani namotana nebola. Skor som mala pocit ze on. Vela sa pytal, zaujimal sa o mna, vedeli sme o hocicom kecat, stale mi opakoval aka som krasna a inteligentna a vsetko to fungovalo v rovine ze som ani len naznak necitila zeby nieco nemal v hlave vysporiadane. Trvalo to mesiac v tejto intenzite a dalsi mesiac asi v intenzite 85-90%. Proste stale som mala pocit ze ma "chce"..ze je vsetko ok. Ja som mu vzdy diplomaticky odpovedala na jeho otazky ci ho niekedy dokazem lubit. Ci si s nim viem predstavit buducnost a pod. Proste ja som tiez bola po rozchode takze som bola opatrna...ale on to chapal a bolo nam dobre..az kym...nerozumiem...este hovoril ze on neni z tych co dokaze zene hovorit aka je krasna a potom ju odkopnut..a kde sme? Ani ziadne prepac nic. Len fakty- slubili sme si ze budeme uprimni tak ti too pisem. Si super clovek starostliva pekna mila ale neviem ovplyvnit svoje pocity, asi som sa este nepreniesol cez ex vztahy a nechcem ti niekedy ublizit. Nikdy na teba nepoviem jedine krive slovo. A nemam pocit zeby som ti daval nejake nadeje.... Zhruba tak, ziadne prepac... :(

Akonato

Ja netvrdim, ze nebol spokojny a ty si na vine.Takych tem tu bólo viac akurat, ze sa mozes rozkrajat a aj tak neuspejes.Preto mi to je smiesne. Staraj sa viac o svoju spokojnost a nie aby on bol sppkojny.
Ze preco ti daval falosne nadeje?.Lebo ked muz chce sex, povie akukolvek vyhovorku.Nikto ti neda tolko ako ti on moze slubit
Mohol si to rozmysliet, pri odovzdavani psa skoncili aj inde ako pti reciach.Uz ta dostal do postele nemal ambiciu sa viac snazit- moznosti je neurekom.
Este dalsia varianta na tuto temu- ze ho ex nastve a dolezie za tebou zo slovami- ze spravil velku chybu a ty si jedina, s nou to nema vyznam.Rady na muzskych portaloch- ked sa chces rozist s milenkou- zablokuj ju
Takze ziadne prepac, dakujem som vol a nevazil som si ta ale rovno odpis

Mozziillaa

Tvrdil tiez ze ako sa ona s nim rozisla, stratil city.ze uz k nej nic necitil, jasne ze som sa bala recidivy ale ubezpecoval ma ze to je za nim. Ze uz to s nim nic nerobi ked ju vidi. Ked sa chcela k nemu vratit, so mnou bol tyzden, povedal ze nie. Vtedy s nim ukoncila vsetok kontakt a uz spolu nekomunikovali. Povedal ze takto to bude lepsie. A zrazu uz som len vedela ze pes je u byvalej. To bolo asi o mesiac od toho co prerusili kontakt. Ze si ho par krat vystriedaju. Raz ma aj volal ci nejdem s nim odovzdat psa, ze mozem sediet v aute (nechcela som...ale myslela som si ze asi fakt ma setko vysporiadane ked ma tam chce vziat) . takze ja len uvazujem ci je ona naozaj gen dovod preco to radikalne ochladlo. Fakt behom 5 dni na bod mrazu az koniec.

ahjajjaj

Problém nenastal kvôli Tvojim zdravotným problémom, ale ako sa vraví, stará láska nehrdzavie. Jednoducho to tak prišlo, neviň z toho jeho, určite nechcel, aby to takto dopadlo. Môžeš sa mu nezáväzne ozvať na Vianoce. Ale nádeje nedávam, že by z toho niečo bolo.