Laserová operácia očí

kuci

age44,a o kolko sa ti to zhorsi zakazdym?a dokedy by sa mal asi zrak ustalit?lebo ja mam -4 dioptrie a chcela by som ist za rok dva na operaciu...ale zatial sa mi skoro vzdy zrak zhorsil,ked sombola na kontrole...:o((

age44

kuci, nemam stalu kratkozrakost, pretoze aj po ukonceni rastu sa mi stale o nieco zhorsuje, takze ked to pojde takto dalej...

madd

Moja kamoska je dost pekna ale ma jednu chybicku, obcas jej zabieha oko a ma z toho dost depky.
Co si myslite chalani, vadilo by vam, keby vasa holka trochu skulila?
a este nieco, chcem jej pomoct a uz neviem jak jej mam radit alebo co jej povedat, aby bola kludna, poradite?

eye

ani ja nemam stalu....zabieha mi prave oko smerom von ale iba ked som unavena alebo urcite obdobie zabieha a potom zase par dni/tyzdnov nezabieha a tak sa to opakuje.....
da sa aj s tymto nieco robit? prosiiiim

jaska

Ahoj, operácie sa nemusiš absolútne báť. Ja som už pol roka po operácii a neviem si to vynachváliť. Na operáciu som išla s dioptriami -4.0 a -4.5. Pooperačné bolesti budeš mať určite, ale dá sa to zvládnuť...trvajú max. 24 hodín...teda aspoň ja som ich mala tak. Takže hlavu hore a neboj sa. Je to fakt super pocit, keď sa ráno zobudiš a všetko krásne vidíš. Ja som zaplatila 11 000 Sk za jedno oko a robili mi obe naraz...z ordinácie som išla už ako krásne vidiaca :)... a je pravda, že pri operácii nič necítiš, lebo oči máš umrtvené kvapkami...štípe len to, keď ti budú očká čistiť...ale to je otázka len pár sekúnd...potom sa ti po pár hodinách očká zapália a prejavia sa bolesti...ale ako som už písala trvajú max. 24 hodín...potom budeš mať pár dní problém zaostrovať na blízko aj na diaľku ... ale to si očká budú zvykať...takže sa neboj do 5 dní od operácie budeš krásne vidieť bez problémov....

majka s.

no pozerala som si ceny zatial v kosickom excimeri. tam sa za metodu PRK a LASEK plati 10500 sk za jedno oko a LASIK a EPI-LASIK 13000 sk. ja uvazujem nad metodou EPI-LASIK ale to vsetko mi poradi az ocny lekar v Kosiciach na konzultacii. ale myslim, ze ceny by mali platit. a ak nie, tak urcite sa zvysili len nepatrne...

martin - 23

Dajú sa laserom odstrániť aj cervene zilky!!! Mam problem ze mam viac cervene oci ako ostatný ludia a vzdy vyzeram ako keby som bol pod vplyvom alkoholu! Dost ma to mrzi a skusal som uz mnoho kvapiek na zacervenane oci ale tie nepriniesli zelaný účinok!! Poradte!! Vdaka

age44

a este majka, nevies, ceny platia ako su na inete? 13 tis. za jedno oko? dnes uz su paradne ceny, celkom sa oplati, vsak ja rocne 7 tisic na sosovky a roztoky. no ale ja nemozem na operaciu, lebo nemam stalu kratkozrakost :-(((

age44

no vsak presne to som ti vravela, ze je to stafylokok alebo streptokok, staci ze si v strese, oslabi sa ti imunita a nejaky zapal sa prejavi. a? navrhol ti vybrat mandle? mne museli. a nestazujem si. je to 5 rokov a klop klop, ani hrdlo, ani nijaky iny zapal.