Laserová operácia očí

emala

Uvazovala som o tom, ale ludia hovorila, ze dobry zrak po operacii vydrzi tak 8-10 rokov, potom sa to zase zhorsi, tak na to kaslem.

veronika

No, tak ja to mám za sebou a som spokojná. Bola som operovaná metódou PRK v Košiciach. Ale podľa veľkostí dioptrií sa robí aj metóda Lasik, Lasek a jedine v KE aj metódou Epi-lasik.S tým by vás už bližšie oboznámili tam...No a podmienky sú také, že vek minimálne 18 a stabilné dioptrie minimálne 2 roky, ak je samozrejme viac, tým lepšie...Za seba opakujem...som spokojná.

lankygirl

AHOJTE CHCELA BY SOM SA OPYTAT NA OPERACIU OCI LAESROM.MOZEM JU POSTUPIT AJ KED SA MI ESTE NEZASTAVIL ZRAK?PRETOZE SA MI VZDY LEN ZHORSUJE.LEKAR MI POVEDAL ZE MUSIM POCKAT DO 25 KYM SA MI DIOPTRIE NEZASTAVIA.PREBOHA VED DO VTEDY UZ NEBUDEM VIDIET VOBEC NIC.DIK

aria

Ahoj, v prvom rade sa porad so svojou ocnou lekarkou. Neviem ci s av takom mladom veku odporuca operacia laserom. Ja nosim sosovky uz 5 rokov, ale nestabilny zrak, takze to u mna neprichadza zatial do uvahy. Ocna ti ale urcite poradi co je pre tvoje oci najvhodnejsie.

sii

ahoj, no mozem povedat ze som expert. Moj otec ma problemy z ocami uz od mojho narodenia takze o tom viem vsetko. Ak ti mam poradit chod do Banskej Bysrice, presne profesor Izak to robi, ale ak nie on tak su tam aj ini dobri lekari, tam je to najlepsie su tam asi najkusenejsi. Ale pocula som od kamosky z vysky ze v kosiciach to tiez nie je zle, ale nema to az taku tradiciu. Tak sa maj Inak ja by som asi nenabrala odvahu na laeserovku. hmm

fifa

Ahoj majuška asi nemáš najlepšie skúsenosti s doktormi, no na Slovensku sa tiež najdú odbrníci.Taky dotor Siman,kt. odelil siamské dvojičky.Mamin kolega si to dal urobiť na Slovensku a je spokojný.

majuška

Na Slovensku by som si ju určite nedala robit, tu sú lekári babráci. Ale v Cechách sú dobrý doktori, stačí si ich vyhladat cez zoznam.
PS. operuje sa az po 18 rokoch

zuz.ka

chcela som sa len opytat .. ma operacia oci nejake rizika ?? mam 16, nosim sosovky.. neviem ci by bol problem s vekom .. prosim poradte .. dakujem