Štípanie a pálenie v imtímnych partiách - lieky nezaberajú

Príspevok v téme: Štípanie a pálenie v imtímnych partiách - lieky nezaberajú
Ela0601

Už skoro mesiac cítim obrovské pálenie, rezanie a štípanie v oblasti intímnych partií. Bol som najprv u obvodnej a našla mi bielkovinu v moči, tak si hneď myslela, že je to zápal močového mechúra a dala mi Biseptol, no vôbec nezabral. Tak ma teda poslala k urológovi, kde z moču nič nezistili.
Bola som aj u gynekologičky, ktorá mi dala Polygynax, nezabralo to a potom mi dala Macmiror tabletky a aj guľôčky pre istotu, no ani to nepomohlo.
Všetky príznaky mi stále pretrvávajú a ja už neviem, čo ďalej. Strašne to bolí a ja každý deň len plačem a som z toho v depresii.
Nemali ste niektorá podobné ťažkosti?

Ela0601

Marcelina ďakujem :)
Ešte v decembri mám pár doktorov na pláne a ak sa nič nevyrieši, tak vyskúšam to striebro teda. Ešte sa chcem opýtať, že koľko mililitrov si si tam dávala? A teda keď si si to dala, tak si išla hneď spať aj s tým vo vnútri alebo si to nechala vytiecť pred spaním?

marcelina78

5 dni som si to striekala dole /dovnutra/, odvtedy uz nie, je klud. Ten rowatinex som ti tu odporucala, bolo to jedine, co mi ulavovalo aspon zcasti. Toho rowatinexu sa neboj, su to len vytazky z bylin, kludne to vyuzivaj cele. koloidne zabija virusy a bakterie, nema vedlajsie ucinky, takze toho sa neboj, nemozes si uskodit. ak to mas sposobene virusom, v moci ti nic nenajdu , ani na steroch a na to ti to koloidne zaberie. ale skus aj to gastro, mam kamosku, co mala roky problemy so zenskymi dokola a robila jej to celiakia nakoniec, ale mozu to byt aj ine potravinove intolerancie. drzim palce.

Ela0601

Ahoj, ešte sem chodím.
Ja som užívala len 4 dni Rowatinex a od vtedy sa mi už nechce stále močiť. Už toto mám ok.
Taktiež to pálenie v oblasti genitálii polavilo. Bolí ma to raz za pár dní. No začali mi ale problémy s trávením. Bolieva ma často brucho a taktiež mám problém s konečníkom, ktorý ma bolí, niekedy mi ide krv a mám tam trochu trhliny. Zatiaľ beriem Helicid a čipky + krém. Budúci štvrtok idem na hadicu cez ústa a neskôr možno pôjdem aj cez konečník.
Koloidné striebro je antiobiotikum, tak som si neni istá, či chcem niečo takéto po všetkom zase užívať. Možno to ale neskôr vyskúšam. Ďakujem, že si mi to napísala.
Daj vedieť ešte neskôr, že či ti to pomáha aj naďalej.

marcelina78

Ela chodis sem este? Ako si natom? Ja som po 4 mesiacoch staleho trapenia z bolesti a zo zufalstva zacala robit vypachy dole koloidnym striebrom , idealne vecer po sprche a uz nevstavat...Ak mas striekacku, alebo pipetu, chod do toho, staci male mnozstvo. Po 4 dnoch som zacala pocitovat ulavu a je pokoj uz niekolko dni, snad to vydrzi. Zabija to parazity a virusy a oplachovala som sa aj zvonka zospodu tym striebrom, vyskusaj to aj ty, snad pomoze....

olivkalivka

Ela neboj, ona ti odpise len ju to asi neponahla, ked sa jedna az o marec...
Inak baby aj mna chyta mechur, mala som zapal, dobrala som antibiotika no neni mi vobec dobre... Take nutkanie na wc a bolesti v mechuri :(

Ela0601

Oliv, tá ženská z recepcie od Albertovej ma úplne ignoruje na to objednanie. Napísala mi, že môžem buď prísť o 2 dni (čo sa mi nedalo) alebo nakoniec má voľné až na marec a tak som povedala, že ok, že ma môže objednať na ten marec a už mi ani neodpísala.