chcela som sa objednat k lepsiemu urologovi, vraj sukromny a nieco sa doplaca....termin vraj o mesiac a pochybujem, ze mi tam nieco najde. ja mam stale pocit akoby som v tom mechuri mocovom mala nejake olovo, tlak, stipanie, aj pri gynekol. prehliadke ho mam citlivy. jedine, co mi ako tak troska pomaha je Rowatinex volne predajny liek, ktory mi to zmiernuje. to mi poradila mudr v lete na pohotovosti, ked som tam prisla s velkymi bolestami a moc bol OK. Uzivam aj vysoke davky vit C na imunitu a nic . Preto chcem to vysetrenie tym pristrojom Sensitiv Imago, lebo kludne sa moze jednat o parazity. Ano v Nitre ho maju tiez, chodi tam svagrina a brat, tu ho ma jedna lekarka v mojom okoli, bola som tam s dcerou a fakt jej to naslo vselico , virus aj parazity a problemy sa poriesili a dost rychlo po niekolkomesacnych potiazach, keby som nevidela vysledky, tak si vravim, ze ktovie, ci to je ozaj tak. Najde to presne kde v akom organe a co presne za virus, parazit, tazke kovy a ine su pritomne , dokonca aj ake mnozstvo, aby sa vedelo, ci to robi problem, alebo nie. Tak uz len potom najst vhodnu liecbu, lebo na mna si lahne na brucho dcera na gauci, alebo macka a mne to vadi, lebo ma to tlaci. Fakt je to zaberak na psychiku taketo potiaze, ked to je dlho a nevies co to je a zufalost, ze ti lekari uz v zaciatku ked moc je negativny na cloveka pozeraju ako keby si to vymyslal. Niekedy to citim viac, inokedy menej, v lete som nechodila ani na prechadzky, lebo aj tie otrasy pri chodzi mi to zhorosovali a vozenie v aute to natrasanie tiez. Radsej sa snazim cosi robit stale, aby som nesedela a menej to vnimala.