Oliv, nové je asi len to, že už ma to nebolí len z vonka, ale niekedy aj z vnútra.
Zajtra si idem pre výsledky na moč, že či tá baktéria je už preč. Taktiež zajtra alebo v piatok mi prídu výsledky z rozboru stolice.
A idem zajtra aj opäť k tomu gynekológovi do nemocnice, keďže to neprešlo a som zvedavá, že akú diagnózu zase vytiahne tentoraz.
Rozmýšľam, že si dám ešte spraviť aj test na hladinu hormónov a pH.
Ja už fakt neviem, čo mám robiť. Je mi strašne, schudla som na 49 kilov a vyzerám trochu ako smrťka.
Keď sa zase na nič nepríde, tak budem musieť nejako zatlačiť na niektorého z doktorov, že aby ma poslali aspoň na CT.
Mám konečne nejaké novinky. Výsledky z rozboru moču a stolice sú negatívne.
Bola som aj na gynekológii v nemocnici, kde mi aj sama doktorka povedala, že sa o tom spolu viacerí radili a vôbec nevedia, čo to môže byť. Tak ma len odbavilo gélom Mesocain, ktorý sa požíva na znecitlivenie. Takže asi tak.
No mala som z neho alergickú reakciu (alebo niečo také), lebo keď som sa dnes ráno zobudila, tak ma všetko svrbelo. Takže som išla opäť na gynekológiu, kde slúžila iná doktorka a tá bola strašná krava. Vôbec nechápala o čo ide a myslela si, že mňa netrápi nič iné, len to svrbenie a povedala mi, že mám ísť na výter z pošvy. Tak som jej povedala, že veď ja mám pálenie už 2 mesiace a bol som na veľa výteroch, kde sa nič nezistilo. A zase si tam začala mlieť dokola to isté, že mám používať bavlnené prádlo a bla bla. To som už dávno vedela a to neni ten problém. A ešte že mám sa kúpiť v kamilkovom čaji. Toto je celé ich riešenie. Ako vážne. U nás stoja lekári úplne za prd.
Tak som išla naspäť za mojou gynekologičkou (,ktorá ma poslala pôvodne do tej nemocnice) a ona mi dala výmenný lístok k neurologovi (konečne!).
Ten sa zase čudoval, že čo tam u neho robím s takým problémom. Že to s tým nič nemá a bla bla. Každý by ma najradšej posúval niekomu inému, ako vidím.
Jediná dobrá vec je, že ma poslal na MRI mozgu a chrbtice. Ale objednali ma až na začiatok decembra :/ Chcela som si vydobiť aj MRI pánvy, ale to nechcel, lebo že na to posiela buď gynekológ alebo urológ (podľa mňa klamal). Rozmýšľam, že si to MRI panvy zaplatím sama a vykašlem sa na nich, keď nie sú ochotní pomôcť.
Podľa neurológa to možno mám kvôli nejakému poškodenému nervu v chrbtici alebo kvôli cyste.
U nás v rodine má veľa členov cystu, tak by som sa ani nečudovala. Lenže tiež sa bojím toho, že ak tam aj nájdu nejakú cystu, tak to hneď pripíšu k tomu ako príčinu tých mojich problémov, no možno to ani nebude kvôli tomu.
A neurológ mi ešte predpísal Gabapentin + mám brať aj horčík. Gabapentin sa používa pri neuropatických bolestiach a epilepsii. Veľa ľuďom pomohol, ktorí mali problémy ako ja, tak som zvedavá, že či zaberie, no treba to brať aspoň pol roka :/ a tiež zase nechcem brať po tok všetko toľko liekov.