Nemôžem si nájsť prácu

Príspevok v téme: Nemôžem si nájsť prácu
Kamila1234

Nemôžem si nájsť prácu. Moc som sa v živote nenarobila, to je pravda, nechcelo sa mi. Budem mať 27 rokov o mesiac. Na Slovensku som odrobila max 1 rok a potom som odišla do zahraničia. Tam som bola dokopy 5 rokov, pracovala som prevažne ako čašníčka, aj v skladoch, výroby. Vrátila som sa na Slovensko a nemôžem si nájsť prácu. Posielam životopisy kade-tade a aj sa mi nedarí. Poslala som životopis na prácu v Reserved, čo je obchod s oblečením, poslali mail, že vybrali niekoho iného, ani na pohovor ma nepozvali. To isté Notino, teda predajňa parfumov, rovnako sa mi neozvali z výroby hľadali operátorky do výroby na ranné smeny. Zajtra mám ísť na pohovor do Lidla, ale neviem či tam vôbec ísť, zase ma určite odmietnu. Neviem čo robím zle.

personalistka

Zakladatelka, ked mas v zivotopise vela prac z roznych oblasti aj to moze byt problem. Zamestnavatel si potom povie, ze u nicoho dlho nevydrzis a tak Ta ani nezavola na pohovor. Mala by si si urcit co chces robit, nejaky ciel a ist za tym. Lebo ked mas v zivotopise ze si robila pracovnicku vo vyrobe, pokladnicku, personalistku, casnicku to neznie moc doveryhodne. Teda vidno ze taky clovek zvladne akukolvek pracu, ale nevydrzi pri ziadnej a preto si zamestnavatel bude mysliet, ze ani u neho dlho nevydrzis a odides a da prednost inym kandidatom.

Kamila1234

Ahoj, tak v životpise fotku nemám, ale vypracovný ho mám dobre. Farebný nie je, je čierno-biely. V životopise mám všetko dôležité takže tam chyba nebude. Neviem čím to je.

Tutenstein_xD

Ja som pracoval ako skladník na vysokozdvižnom v stavebninách. Nevedelel som nič, čo sa týka tochto smeru. Aký materiál sa predáva a čo sa načo používa. Kamarát hovoril, čo tam pracoval, že berú ľudí, tak som tam šiel a zobrali ma.

Potom som pracoval ako operátor, kde som si robil SBS kurz a taktiež ma zobrali a pracoval som. Potom som mal štyri mesiace brigádu, kde som bol ako merač. Taktiež ma zobrali a robil som. Neviem teda, kde môže byť chyba u teba.

Nemáš len slabo vypracovaný životopis ? Určite tam máš školy na ktorých si študovala. Potom by si tam mala mať samozrejme svoje informácie ako meno, bydlisko, email, telefóne číslo, čo tam určite taktiež máš. Ďalej by si tam mala mať znalosti v jazykoch a iné skúsenosti ako napríklad, že sa dlhoročne venuejš tvorbe web stránok, robíš grafický dizajn cez Photoshop, alebo prekladáš články do Angličtiny pre nejaké časopisy atď.

Taktiež spraví dojem na zamestnavateľa celkovo vzhľad tvojho životopisu. Ak to máš len napísané čierne ba bielom, tak životopis pôsobí trošku fádne a nevýrazne. Skús niečo takéto.

Kamila1234

Ahojte, tak poslala som životopis aj do Kauflandu, vôbec ma nepozvali na pohovor, prišiel mi mail, že po preštudovaní môjho životopisu sa rozhodli dať prednosť iným kandidátom. Ja už neviem čo ďalej, ani len za predavačku ma nechcú. Som z toho zúfalá.

tatianaKK

Úrady, zdravotné poisťovne, sociálna poisťovňa a všetky takéto miestečka sa zháňajú len a len cez známosti. Môžeš mať aj tri vysoké školy, roky a roky praxe, 6 svetových jazykov aj tak sa tam nedostaneš, to sú teplé miestečka pre rodinných známych. Sem-tam sa stane, že prácu dostane aj niekto z "vonku", ale v tomto prípade sa dá hovoriť o naozaj veľkom šťastí. Viem o čom hovorím, sama som pracovala na zdravotnej poisťovni, každý sa tam miesta držal zubami-nechtami. A to nehovorím o tých podrazoch, keď sa ma snažili vyštvať aby si tam kolegyňa dosadila svoju sestru. Hnus. Už nepracujem na Slovensku.

nevervsetkemu

Moj zarobok v skolstve - 1000 eur v cistom. Staci si urobit atestacie a nenariekat na internete, ake su v skolstve nizke platy. Atestacie si clovek spravi v priebehu 5 r. Ak by som chcela vyssi prijem, mozem doucovat, viest kruzky. To sa mi ale uz nechce. Takze neverit vsetkemu :)

hrozne

ked chces v skolstve, tak si hladaj rovno dve
Domáce správy
Doučujú či robia v pivovare. Učitelia musia mať dve práce, aby sa uživili
Na Slovensku nájdeme učiteľov, ktorí majú dve zamestnania. Napriek tomu, že niektorí majú aj štyridsať rokov, nezaobídu sa bez pomoci rodičov.

vsakano

to sa mi nechce ani veriť, že ani do obchodu ťa nechcú. nebude chyba inde? dnes je nízka nezmestnanosť a firmy plačú, že nemajú ľudí a ty si nemožeš nájsť robotu. nie si prieberčivá?