Nemôžem si nájsť prácu

Príspevok v téme: Nemôžem si nájsť prácu
Kamila1234

Nemôžem si nájsť prácu. Moc som sa v živote nenarobila, to je pravda, nechcelo sa mi. Budem mať 27 rokov o mesiac. Na Slovensku som odrobila max 1 rok a potom som odišla do zahraničia. Tam som bola dokopy 5 rokov, pracovala som prevažne ako čašníčka, aj v skladoch, výroby. Vrátila som sa na Slovensko a nemôžem si nájsť prácu. Posielam životopisy kade-tade a aj sa mi nedarí. Poslala som životopis na prácu v Reserved, čo je obchod s oblečením, poslali mail, že vybrali niekoho iného, ani na pohovor ma nepozvali. To isté Notino, teda predajňa parfumov, rovnako sa mi neozvali z výroby hľadali operátorky do výroby na ranné smeny. Zajtra mám ísť na pohovor do Lidla, ale neviem či tam vôbec ísť, zase ma určite odmietnu. Neviem čo robím zle.

umenie

Písanie je zdĺhavé. Ak chceš, napíš mi, pošli mi životopis (meno, dátum nar. a iné podstatné osobné údaje pokojne zmeň), pozriem sa naň a poviem ti, čo ďalej so životopisom a na pohovore. Bez kamery a som žena...

umenie

Treba si vedieť napísať životopis a to je to umenie. Potom ťa zoberú aj na pozície, o ktorých sa ti ani nesnívalo, hoci si predtým robila len predavačky alebo operátorky. Teda ak zvládneš pohovor, čo je zase len o dobrom vystupovaní.

Kamila, chceš online konzultáciu? Zistíme, v čom je problém.

Kamila1234

To urcite: Ja som z toho tiež nesvoja, neviem čo robím zle, bohužiaľ nie vždy sa dá pracovať len vo svojom odbore a je lepšie pracovať aspoň niekde než sedieť doma. Som pracovitá a pozri kde som... sedím doma lebo ani do kauflandu ma nehcú. Nerozumiem tomu.

To urcite

Mila personalistka,
Mohli by ste nam objasnit aka je fluktuacia na poziciach ako pokladnik predavac,aki velmi kvalifikovani a skuseni pracovnici tam pracuju ked podla popisu ktora dala zakladatelka temy nie je vhodna podla jej danych informacii???ci uchadzaci su vsetko vystudovany v odbore a maju za sebou xy rokov na danej pozicii? Ich dream job?
ano je to vidiet vzdy pri navsteve tychto prevadzok.radcsej „daju prednost inym kandidatom”....

Vo velkych mestach v europe pracuju na tychto poziciach ludia co nevedia ani poroadne jazyk danej krajiny....

Pisem to preto lebo som mal presne ten isty problem,neodpovedali mi ani na pozicie kde nemaju dostatok ludi predavac,doplnac tovaru atd,preco asi ?prosim dajte mne aj nam vase cenne rady a nam to pzrejmite pretoze je to pre mna uplne nepochopitelne.pre mna je na to len jedna odpoved: bud su na sk vsetci genialni,alebo vytoto sa na sk a vypadnit prec(moja skusenost).na sk ani ako pokladnik a v zahranici bez problemov odbornu pracu napr ako veduci oddelenia (ekonomicky nespecifikovanej oblasti) v korporate.
Zakladatelke temy navrhujem sa pekne zbalit a vypadnut.

Ospravedlnujem sa za utocenie a zlu naladu avsak podla vlastnej skusenosti som mal ten isty problem a vsetci mi hovorili ze robim vsetko zle a ked vidim ze zakladatelka temy dostava tie iste rady mi prislo nevolno.

Dakujem