28.november2006 ako stale mal som futbalovy zapas ked tu zrazu som odpadol z nicoho nic v case mojej najlepsej kondicie ..prebral som sa az o tri dni v nemocnici na samych hadickach a tych somarinach:( tri dni co som stravil v kome uz boli pre moju rodinu dost silnym zaszitkom ale ked potom prisla diagnoza - zhubny nador na mozgu- najviac 3mesiace zivota myslel som ze ma porazi....lekari ani len neskusali nador odstranit lebo bola viac nez 90ˇ% sanca zeby som uplne ochrnul a tak nasledovali mesaice a mesaice v nemocniach na vselijakych terapiach (rádioterapia, chemoterapia, hormonálna liečba) nejako sa moj zivot rozbehol a dnes uz zijem 9mesiac s tou svinou v hlave....ale posledne tyzdne sa moj stav dost zhorsil niekdy pcoas dna si ani nedokazem ovladat ruky , nohy jednoducho si ich vobec necitim, neviem ovladat svoje spravanie ale vraj sa to uz neda zastavit je to pravda?? uz mi fakt nic nepomzoe len smrT?
Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?
Kosa, nie.Na udrzbe prirodzenymi nepatentovanymi prostriedkami sa neda tak hrozne zarabat.
Totiz prirodzene prostriedky sa nedaju patentovat, tj. nikto si nemoze bez konkurencie druhych pytat za ne vysoke ceny, tam je pes zakopany.
RNG,
ak by mali trochu rozumu tak ''UDRZOVACI BIZNIZ''by im prinasal x krat vetsie zisky...
co pravda asi by sme museli pomyslat aj na osidlovanie inych planet ( a zacat mesacom), ale to nam zatial nehrozi....
To by si mohol, mily RNG napisat aj v mojej teme. Konecne som nasiel aj cesku stranku, kde sa vela spomina trofoblasticka pricinnost nadorov a pekne sa to vysvetluje. www.metabolicketypy.com
To ma len utvrdzuje v presveceni, ze cela chemoterapeuticka "veda" je len nastroj na zarabanie, nema dokopy nic spolocne s liecenim rakoviny. Su ovela ucinnejsie metody, ovela lacnejsie a s malo alebo nic postrannymi ucinkami, ktore zdravotny priemysel potlaca.
NANA, presne o Dr Kanilovi Jurkovicovi som dnes rozmyslal a cital som o nom an na zahranicnych strankach (Kanada), kde sa spomina v odbornych kruhoch. Jeho meno je spojene aj s utajovanym vitaminom B17, o ktorom som vytvoril samostatnu stranku: Pravda o rakovine - vitamin B17.
Zial, proti Dr Jurkovicovi sa spostila velka medialna kampan. Kto si vsal precita stranku o Jurkovicovi,kde okrem ineho zverejnuje aj svoju listovu konverzaciu z ministerstvom a vladou, utvori si svoj nazor. Z toho, co viem a citam sa mi zda, ze to, co robia proti Jurkovicovi, je jedno velke svinstvo. Ale vlastne, cely rakovinovy - chemoterapeuticky biznis je jedno velke svinstvo. Len je treba, aby o tom ludia viac vedeli.
este nieco Dr.Kamil Jurkovic, www.jurkovic.sk. Treba skusit vsetko.
Pozri temu Pravda o rakovine - vitamin B17
snad skusit, liecitela zo Sväteho Jura,ktoreho tam uz spominali vola sa Viliam Fejes liecba bylinkami treba mu zavolat. A neviem odkial ste. V Kosiciach je jeden liecitel vola sa Tibor Pacan, lieci vraj aj rakovinu.
ahoj!držím ti palce.prosím ťa pekne,vedel by si mi uviesť presne o aký druh nádoru ide?to by sa ľahšie diskutovalo.som medik,veľmi rád ti poradím vo všetkom v čom sa bude dať.základ je-nevzdávať sa a bojovať!!!môj súkromný mail je andreas.jusko@gmail.com
LEN SA NEVZDAVAJ, VED MAS PRE KOHO ZIT.A AK SA TEJ HNUSNEJ CHOROBE NEPODDAS VER TOMU ZE TA NEZDOLA. SI PREDSA SILNEJSI AKO ONA. DRZIM PALCE A MYSLIM NA TEBA