Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?

Príspevok v téme: Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?
angel_diablo

28.november2006 ako stale mal som futbalovy zapas ked tu zrazu som odpadol z nicoho nic v case mojej najlepsej kondicie ..prebral som sa az o tri dni v nemocnici na samych hadickach a tych somarinach:( tri dni co som stravil v kome uz boli pre moju rodinu dost silnym zaszitkom ale ked potom prisla diagnoza - zhubny nador na mozgu- najviac 3mesiace zivota myslel som ze ma porazi....lekari ani len neskusali nador odstranit lebo bola viac nez 90ˇ% sanca zeby som uplne ochrnul a tak nasledovali mesaice a mesaice v nemocniach na vselijakych terapiach (rádioterapia, chemoterapia, hormonálna liečba) nejako sa moj zivot rozbehol a dnes uz zijem 9mesiac s tou svinou v hlave....ale posledne tyzdne sa moj stav dost zhorsil niekdy pcoas dna si ani nedokazem ovladat ruky , nohy jednoducho si ich vobec necitim, neviem ovladat svoje spravanie ale vraj sa to uz neda zastavit je to pravda?? uz mi fakt nic nepomzoe len smrT?

silviia

kosa, ja neviem, ale co som kedysi davno citala o zvrhnuti sa plodu-respektive o jeho nevivinuti sa a vzniku tkzv.toho choriokarcinomu, tak pokial mi pamat sluzi, tak to vobec nic zakerne nebolo, lebo zvacsa je zena v tehotenstve sledovana a hned ako to zistia tak to riesia a uspesne. aspon tak si spominam,ze to bolo pisane

kosa

silviia,
ano mas pravdu.
uviedli sme na teme PORVB17 ze najzakernejsia forma rakoviny,pokial nieje liecena, je ta aj tebov spominana choriokarcinoma. A uviedli sme aj ze aj toto sa da VYLIECIT.
no a neskor sa prave na tejto ceskej stranke obbjavila informacija o tom, ze choriokarcinoma je najzakernejsia forma rakoviny.

ale radsej potvrdime:

RAKOVINA JE BANALNE OCHORENIE.

zatial toto tu nik netvrdi pretoze nik nema take vedomosti o rakovine ako my, a nik si nemoze dovolit povedat okrem nas ze RAKOVINA JE BANALNE OCHORENIE.

kosa

silviia,
mas pravdu toto nie je v pripade mnohych ludi zabavna zalezitost.
vyzaduje si to pomoc komuny-
vid PRIPAD PATRIKA.

silviia

wanda, precitala som si to cele a vsimla som si, ze ludia co to ozaj prezivaju to sami len tak nezvladnu! nemaju dost sil, su vycerpany, bolesti problemy unava, to tazko radit aby skusil takych ci onakych liecitelov a zhanal info po nete a skusal pripravky ked mu je spatne na zaludok. neni to jednoduche. tym ludom musi pomoct niekto velmi blizky a tie vsetky veci robit a prezivat s nim a za neho byt pri nom vo dne v noci a donutit ho vstat, uzit doplnok, najest sa, napit,..., dychat, vziat ho za vybavenym liecitelom, odviest doviest. to sam clovek pri tejto chorobe nema sancu zvladnut, je to prilis vycerpavajuce, z tych riadkov to citit

wanda

ludkovia,vsimli ste si, ze angel_diablo sa uz od leta neozval :-( do prdele.Ak je este tu, tak na neho budem mysliet a zelat mu vela sil

silviia

inak fajn clanok, niektore veci su tam nove a niektore podobne ako na stranke badatel.sk, myslim, ze to ma logiku

silviia

Vodovodní voda obsahující fluoridy, chloridy, těžké kovy a organické chemikálie se s tímto toxickým břemenem sčítá. !

silviia

damian:Trofoblast normálně zmizí mezi 8 až 12 týdnem těhotenství. Pokud ne, je výsledkem velmi zhoubná forma rakoviny - choriokarcinom, který obvykle během několika týdnů usmrtí matku i dítě.
to som sa docitala prave teraz na tej stranke ceskej co si odporucil,dalej som sa zatial nedostala, lebo ma tato veta zaujala v suvislosti s choriokarcinomom o ktorom viem, ze ano, dieta sa sice takto urcite nevivinie, ale matku to nezahubi, pokial nieje niekde v lazoch a tehotenstvo neutajovala a teda ani nevie ze nejaky choriokarcinom jej vznikol, pretoze taketo zeny standardne liecia a uspesne vyliecia a mozu mat dalsie dieta...
tot co som sa o tom docitala v med.lit. takze neviem kde pravda v suvislosti s tymto vyrokom.
idem citat dalej

zorillo

Chalan, drzím ti palce. Ak ti to pojde, skús sa uvolnit a pocúvaj svoje vnútro. Zo zaciatku ti to mozno nepojde, skus vytrvat. Tvoje ja sa potesi, ze si ho konecne vsimas a poradi ti ako a preco. Neber svoje trapenie ako trest, neobvinuj seba ani druhych a neboj sa, nezijeme iba raz. Mam ta rada.

amybeag

Vdaka radam, tinkturam a zmesiam bylin od liecitela z Jura pri Ba sa pred 11/2 rokom vyliecil moj ocko z rakoviny hrtana. Treba si najst t.c-pevna linka, poradi, doporuci. Jeho produkty je dostat v lekarnach v BA, KE.