28.november2006 ako stale mal som futbalovy zapas ked tu zrazu som odpadol z nicoho nic v case mojej najlepsej kondicie ..prebral som sa az o tri dni v nemocnici na samych hadickach a tych somarinach:( tri dni co som stravil v kome uz boli pre moju rodinu dost silnym zaszitkom ale ked potom prisla diagnoza - zhubny nador na mozgu- najviac 3mesiace zivota myslel som ze ma porazi....lekari ani len neskusali nador odstranit lebo bola viac nez 90ˇ% sanca zeby som uplne ochrnul a tak nasledovali mesaice a mesaice v nemocniach na vselijakych terapiach (rádioterapia, chemoterapia, hormonálna liečba) nejako sa moj zivot rozbehol a dnes uz zijem 9mesiac s tou svinou v hlave....ale posledne tyzdne sa moj stav dost zhorsil niekdy pcoas dna si ani nedokazem ovladat ruky , nohy jednoducho si ich vobec necitim, neviem ovladat svoje spravanie ale vraj sa to uz neda zastavit je to pravda?? uz mi fakt nic nepomzoe len smrT?
Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?
len ked teraz pomyslim ake som mal rkasne detstvo a teraztoto???? neee
posledne tyzdne su uz fakt hrozne ta strasna unava, ked si necitim nohy ruky :(
ani sam neviem preco ale mam take blbe citenie ze sa smrt uz blizi :( take som nidky nemal tusenia.......ale posledne tyzdne...
andie ja som uz sksual toho vela...........asi vsetko co sa dalo
ale ja uz citim ze tom nezvladnem :((
citim,ze si silny,urcite to prekonas,drzim prsty
mna na tom najviac trapi moja priatelka chudinka ma dost trapenia-...
V žiadnom prípade to nevzdaj, len preto, že tvojmu otcovi sa to nepodarilo. Ja verím, že to prekonáš!
hmm aj moj otec veril ze sa z toho dostane vydrzal 3mesiace ja som vydrzal viac a chcem este viac lebo nechcem opustit moju priatelku