Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?

Príspevok v téme: Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?
angel_diablo

28.november2006 ako stale mal som futbalovy zapas ked tu zrazu som odpadol z nicoho nic v case mojej najlepsej kondicie ..prebral som sa az o tri dni v nemocnici na samych hadickach a tych somarinach:( tri dni co som stravil v kome uz boli pre moju rodinu dost silnym zaszitkom ale ked potom prisla diagnoza - zhubny nador na mozgu- najviac 3mesiace zivota myslel som ze ma porazi....lekari ani len neskusali nador odstranit lebo bola viac nez 90ˇ% sanca zeby som uplne ochrnul a tak nasledovali mesaice a mesaice v nemocniach na vselijakych terapiach (rádioterapia, chemoterapia, hormonálna liečba) nejako sa moj zivot rozbehol a dnes uz zijem 9mesiac s tou svinou v hlave....ale posledne tyzdne sa moj stav dost zhorsil niekdy pcoas dna si ani nedokazem ovladat ruky , nohy jednoducho si ich vobec necitim, neviem ovladat svoje spravanie ale vraj sa to uz neda zastavit je to pravda?? uz mi fakt nic nepomzoe len smrT?

onko cc

RNG pozor!peodpokladam,ze pani vie,ze moc.mechur nie je zaludok:) ak ju pri operacii otvorili a zavreli,znamena to,ze nador je neoperovatelny tzn prerasta do inych struktur alebo je metastaticky,takze to nemusi byt len chemo,ale aj pokrocilostou ochorenia.nedavala by som falosne nadeje ani dieteticke rady,terminalna rakovina je terminalna rakovina...aj ked sa deju aj zazraky obcas.

RNG

Rakovina mocoveho mechura nie je rakovina zaludka, tj ked sa v cloveku nevie udrzat jedlo, tak je na vine jedovata chemoterapia.Rakovina vznika v zamorenych telach karcinogenmi, ci uz z jedla alebo mikrobialnej cinnosti. Takze v prvom rade treba telo odmorovat, nie zamorovat.
Nuz a rozne citotoxicke latky, co som tu uviedol pomahaju priamo rakovinny nador likvidovat. Samozrejme pri tom pomahaju silne enzymi,absorbenty, antioxidanty, rozne protirakovinne latky(B-17, graviola,artemisinin, citral, vitamin C, DMSO,elagitanin, oxidacne prostriedky,rozne vitaminy na posilnenie tela,) a tiez rozne adaptogeny , betulin, chaga, betaglukany na vytvaranie extra bielych krviniek(NK) a ich aktivaciu, ktore vedia znicit rakovinne bunky plno inych.
Mnohe su popisovane lekarmi, co mali s nimi uspech na stranke www.cancertutor.org
Proste je toho hromada a mnohe metody sa daju pouzivat zaroven na zvysenie ucinnosti.

Ivka 1

Ja40 napis mi na mail ak chces, mozme sa poradit sa s lekarmi,ktori pomahahaju prirodnou medicinou ale potrebujem vediet o tom viac.

miky 15

Mi máme doma stroj Zapper :) každy den keby si sa nabijal 5x ..... ked si to zistil v najnižšim štádiu je šanca rakovinu uspat na 1 až 2 roky .... nádor sa vtedy nebude zvačšovat .... a ked už v nebezpečnejšiom štádiu tak newiem :(

adadASA

Tiez ma zaujima, ale tema je vytvotena pred 3,5 rokmi.. neviete ako dopadol osud angela-diabla / zakladatela tejto temy?

ja40

angel_diablo,si este medzi nami?

Ja teraz prezivam smutne obdobie...RNG pls co teraz,ked sa uz strava neudrzi v zaludku?? Moja svokra ma rakovinu mocoveho mechura,pred par dnami ju operovali,ale ako ju otvorili tak ju aj zavreli....je este nadej??

silviia

kosa, vies co, uz som z toho dopletena, mozno, ja uz ozaj neviem, ci som si to s dacim nezmylila, i ked dost nepravdepodobne, ale mohlo sa mi to stat, nemam cas teraz to pozerat, mozno ze sa mylim...

kosa

silviia,
ja ti nevim clovjece...
ale pokial nam pamet sluzi tak onkoodbornici hovorili svojoho casu ze prave choriokarcinom je najzakernejsia forma rakoviny....
nuz ale casy sa menia, a vyzera to tak ze uz nemusi....