Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?

Príspevok v téme: Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?
angel_diablo

28.november2006 ako stale mal som futbalovy zapas ked tu zrazu som odpadol z nicoho nic v case mojej najlepsej kondicie ..prebral som sa az o tri dni v nemocnici na samych hadickach a tych somarinach:( tri dni co som stravil v kome uz boli pre moju rodinu dost silnym zaszitkom ale ked potom prisla diagnoza - zhubny nador na mozgu- najviac 3mesiace zivota myslel som ze ma porazi....lekari ani len neskusali nador odstranit lebo bola viac nez 90ˇ% sanca zeby som uplne ochrnul a tak nasledovali mesaice a mesaice v nemocniach na vselijakych terapiach (rádioterapia, chemoterapia, hormonálna liečba) nejako sa moj zivot rozbehol a dnes uz zijem 9mesiac s tou svinou v hlave....ale posledne tyzdne sa moj stav dost zhorsil niekdy pcoas dna si ani nedokazem ovladat ruky , nohy jednoducho si ich vobec necitim, neviem ovladat svoje spravanie ale vraj sa to uz neda zastavit je to pravda?? uz mi fakt nic nepomzoe len smrT?

kikulka

angel_diablo...pozním jedného bylinkára zo Svätého Jura...je naozaj dobrý a viem,že už vyliečil aj ľudí s tvojou diagnózou....neviem odkial si,ale skus k nemu ist...ak budeš chcieť dám ti kontakt...mne pomohol pri rakovine vaječníka...

stina

nemas nic iste ale urcite ti to neublizi, takisto skus prejst net, je tam vela citania ked ludia prave s rakovinou skusali taketo drasticke zmeny v strave.

angel_diablo

no som tu opet idem sa pustit do citania vasich prispevkov a prepacte ze az tak v noci ale cez den som nemohol..

age44

ano, antioxidanty su vynikajuce, ale najlepsie ako prevencia rakoviny, takze ano, papajte dalej.
radsej napis angel diablo, ako sa mas? lepsie? dufam. hlavne sa nepoddavaj, nemysli na najhorsie.

zds

pipenda, takto sa vyliecil z rakoviny herec Adamovic.
nejde o o ovcie a zelninu ako taku. ide o antioxidanty a ine latky v nej (prirodna voda, zasady, mineraly, vitaminy, vlaknina, stopove prvky...), o detoxikaciu...
toto vsetko (a viac) clovek s rakovinou nevyhnutne potrebuje.
treba si uvedomit jednu zasadnu vec:
je nutne radikalne "nieco" zmenit, inak veci pojdu po starom.
vela je popisane v tiez v teme desatoro pri onkologickych ochoreniach.
neviem, ci niekde na webe su konkretne pripady napr. zo Slovenska, aby bolo mozne na niekoho sa obratit a poradit

katty19

angel diablo, áno, aj toto je život, nie je to iba výnimka, ktorá sa týka teba, tvoja choroba sa týka nás všetkých, pokiaľ žiadaš o pomoc, preto, nie si v tom sám, nie je v tom sama ani tvoja priateľka, už teraz si zjednotený s mnohými mysľami, už teraz si mnohí predstavujú tvoju situáciu a či veríš, či nie, sú tam s tebou, držia ti palce, povzbudzujú ťa; zhubný nádor... drž to pevne a ešte pevnejšie a najpevnejšie, nepúšťaj si život z rúk a ver, že kým nebudeš chcieť odísť, ani neodídeš, takto moc tomu verím

pipenda

robbie, sorry, ale ked ma niekto zhubny nazor, ktoreho bunky sa mnozia ostosest nonstop, jest viac zeleniny a ovocia asi tak pomoze ako...mala som kamarata s rakovinou mozgu, vlacili ho po mastickaroch a bylinkaroch...

robbie56

angel_diablo:
Bolo by to smutne ak by si uz nemohol pokracovat v zivote ...
Vsetko si vsak urcite NEvyskusal ...
Urcite si z kniznice cim skor vypozicaj alebo kup knihu:
autor Rudolf Breuss, nazov je "Rakovina, Leukemie a jine zdanlive nevylecitelne nemoci, lecitelne prirodnimi prostredky". Mozno tuto knihu najdes aj v slovencine, ale urcite porozumies aj cestine. Ja som tuto knihu cital sice po madarsky, ale kedze original(Krebs,Leukamie und andere scheinbar unheilbare Krankheiten mit naturlichen Mitteln heilbar) je po nemecky, tak kniha bude o tom istom.
Knihu si nastudujes za tyzden, da ti vela dusevnych sil, hlavne v casti kde ludia pisali dakovne listy panovi Breussovi. Jeho kura vyliecila vyse 40 tisic ludi. Jedna sa o 42 dnovu dietu na bylinkovych cajoch, a ovocnych a zeleninovych stavach. V tychto casoch ak si nevies vyrobit stavy doma, tak sa da objednat tieto stavy, ktore su vyrabane vo svajciarsku.Pre slovensko sa mozes informovat na emailovej adrese "yulia.bogdanova@biotta.ch". Pricom liecive bylinky, ktore su popisane v knihe su dostupne aj v lekarniach.
Pre svoj zivot by som v tvojom pripade urcite vyskusal 42 dnovu kuru R. Breussa, dokonca planujem tuto kuru urobit ako prevenciu. Tato teoria je zalozena na tom, ze rakovinovy nador je samostatny system(zlozeny z bielkovin), ktory telo musi zozrat, len tak sa ho da zbavit po prirodnej ceste. Lenze ak ty normalne jedavas ako predtym, tak telo dostava vyzivu a nador moze rast dalej. V minulosti sa ako prevencia pouzivala postna dieta na par dni, a to uz bud v kombinacii s vodou, alebo so stavami zo zeleniny a ovocia.
V knihe najdes aj to, ze ak si uz bol ozarovany, ze aky caj treba pre tento pripad pouzivat. Bolo by ovela jednoduchsie, ak by ta predtym neozarovali, ani ti nepodali ziadnu chemoterapiu.
Pri tejto 42dnovej terapii je velmi dolezite, aby si si veril a aby si veril, ze ti to pomoze. Zaciatok knihy ti vsak podla mna doda odvahu a silu, ktoru potrebujes. Spravis tu popisanu kuru, budes v nej verit a nador bude prec! Ja v to neverim len slepo, lebo poznam 2 zname pani, ktore urobili Breussovu kuru, dodrzali ju, a vdaka tomu sa pani doktori len cuduju, ze ako je to mozne ...
Je dolezite, aby aj tvoje okolie(rodicia a priatelka) usilovne studovali tu knihu, ale aj ine knihy, hlavne tie, ktore sa venuju prirodnej liecbe rakoviny ...
Tato kniha je vsaj jednoznacne number one.
Este pred kurou mozes zahrnut do svojej vyzivy viac ovocia a zeleniny, marhulovych jadierok(kvoli vitaminu b17).
Mozes este napisat aj ze ako si sa stravoval pocas uplynulych 10 rokov .. ci si nejedol len mrtve jedla?(1 a viackrat zohrievane jedla) V Breussovej knihe sa mozes docitat, ze co moze sposobit dlhodoba zohrievana strava).
Vela sil kamos! A drzim palce aby si SA vyliecil!