28.november2006 ako stale mal som futbalovy zapas ked tu zrazu som odpadol z nicoho nic v case mojej najlepsej kondicie ..prebral som sa az o tri dni v nemocnici na samych hadickach a tych somarinach:( tri dni co som stravil v kome uz boli pre moju rodinu dost silnym zaszitkom ale ked potom prisla diagnoza - zhubny nador na mozgu- najviac 3mesiace zivota myslel som ze ma porazi....lekari ani len neskusali nador odstranit lebo bola viac nez 90ˇ% sanca zeby som uplne ochrnul a tak nasledovali mesaice a mesaice v nemocniach na vselijakych terapiach (rádioterapia, chemoterapia, hormonálna liečba) nejako sa moj zivot rozbehol a dnes uz zijem 9mesiac s tou svinou v hlave....ale posledne tyzdne sa moj stav dost zhorsil niekdy pcoas dna si ani nedokazem ovladat ruky , nohy jednoducho si ich vobec necitim, neviem ovladat svoje spravanie ale vraj sa to uz neda zastavit je to pravda?? uz mi fakt nic nepomzoe len smrT?
Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?
www.phmiracleliving.com pozri si toto
strasne sa bojim ze to uz nezvladnem....chudinka moja priatelka
skusal som toho vela .....ani poriadne uz neviem dokopy co ale bolo toho dost vela-........
Graviola,lapacho,B-17,beta glukany, CQ10,collostrum,selen,artemisinin,liquid zeolites,omega 3 oleje...
Naozaj si vsetko vyskusal z prirodnych?
mam 16zial ak sa dozijem tak o 10 dni 17 hhhh a z mojou priatelkou bolo vsetko krasne :) spominat len na jeden momemnet sa neda ked som este vladal ako tak tak nase dlhy tury na bycikloch to bolo nieco krasne sami dvaja krasne pocasie a na bycikli a ked zacal padat dazd bodenky to boli casy........
hmm neviem musel by som najst tu temu aebo aspon vediet jej nick
angel, napis nieco pekne, co si zazil, nejaku srandu pri futbale, alebo s priatelkou. urcite si spominas... toto co pises sa strasne cita. ja viem, nevcitim sa uplne do tvojej koze, ale skus. a kolko mas vlastne rokov? budes mat 18?
nepodliehal zufalstvu..uvidis ze to zvladnes...
strasne ti drzim palce:(
dal by som vsetko zato len aby moja priatelka uz netrpela :( a aby som sa dozil aspon mojej 18tky