Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?

Príspevok v téme: Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?
angel_diablo

28.november2006 ako stale mal som futbalovy zapas ked tu zrazu som odpadol z nicoho nic v case mojej najlepsej kondicie ..prebral som sa az o tri dni v nemocnici na samych hadickach a tych somarinach:( tri dni co som stravil v kome uz boli pre moju rodinu dost silnym zaszitkom ale ked potom prisla diagnoza - zhubny nador na mozgu- najviac 3mesiace zivota myslel som ze ma porazi....lekari ani len neskusali nador odstranit lebo bola viac nez 90ˇ% sanca zeby som uplne ochrnul a tak nasledovali mesaice a mesaice v nemocniach na vselijakych terapiach (rádioterapia, chemoterapia, hormonálna liečba) nejako sa moj zivot rozbehol a dnes uz zijem 9mesiac s tou svinou v hlave....ale posledne tyzdne sa moj stav dost zhorsil niekdy pcoas dna si ani nedokazem ovladat ruky , nohy jednoducho si ich vobec necitim, neviem ovladat svoje spravanie ale vraj sa to uz neda zastavit je to pravda?? uz mi fakt nic nepomzoe len smrT?

RNG

Graviola,lapacho,B-17,beta glukany, CQ10,collostrum,selen,artemisinin,liquid zeolites,omega 3 oleje...
Naozaj si vsetko vyskusal z prirodnych?

angel_diablo

mam 16zial ak sa dozijem tak o 10 dni 17 hhhh a z mojou priatelkou bolo vsetko krasne :) spominat len na jeden momemnet sa neda ked som este vladal ako tak tak nase dlhy tury na bycikloch to bolo nieco krasne sami dvaja krasne pocasie a na bycikli a ked zacal padat dazd bodenky to boli casy........

age44

angel, napis nieco pekne, co si zazil, nejaku srandu pri futbale, alebo s priatelkou. urcite si spominas... toto co pises sa strasne cita. ja viem, nevcitim sa uplne do tvojej koze, ale skus. a kolko mas vlastne rokov? budes mat 18?