Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?

Príspevok v téme: Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?
angel_diablo

28.november2006 ako stale mal som futbalovy zapas ked tu zrazu som odpadol z nicoho nic v case mojej najlepsej kondicie ..prebral som sa az o tri dni v nemocnici na samych hadickach a tych somarinach:( tri dni co som stravil v kome uz boli pre moju rodinu dost silnym zaszitkom ale ked potom prisla diagnoza - zhubny nador na mozgu- najviac 3mesiace zivota myslel som ze ma porazi....lekari ani len neskusali nador odstranit lebo bola viac nez 90ˇ% sanca zeby som uplne ochrnul a tak nasledovali mesaice a mesaice v nemocniach na vselijakych terapiach (rádioterapia, chemoterapia, hormonálna liečba) nejako sa moj zivot rozbehol a dnes uz zijem 9mesiac s tou svinou v hlave....ale posledne tyzdne sa moj stav dost zhorsil niekdy pcoas dna si ani nedokazem ovladat ruky , nohy jednoducho si ich vobec necitim, neviem ovladat svoje spravanie ale vraj sa to uz neda zastavit je to pravda?? uz mi fakt nic nepomzoe len smrT?

Mirek Patak

Dobry den osobne si myslim ze rakovina je plne liecitelna ak si ochocite krtka a date mu jest "travu" potom zoberiete krtkove bobky a spravite si znich bongo je to najlepsia cesta ako sa zbavit rakoviny

Marko70

Dobry den.Dovolte mi reagovat na vase prispevky .Dokazeme vam pomoct bez chemoterapiii a ozarovani.Mame za sebou vela vynikajuch vysledkov ..Ak mate zaujem tak ma spatne kontaktujte..Nejde o ziadne farmaceuticke lieky plne chemie ktore maju za ulohu predlzovat vasu liecbu a samozrejme nevyliecit vas.Ponukam vam moznost vyliecit sa nech to znie akokolvek cudne,neveriacky. V kazdom pripade za info nic nedate ..Rozhodnutie je na vas.

patriciaz

ahoj mozno sa ti zíde táto info... Ide o protonovu liecbu (www.ptc.cz) ktorá menej poškodzuje zdravé tkanivo a spôsobuje menej komplikácií, neviem v súvislosti s akou rakovinou sa pýtaš ale viem že yahrňajú rakovinu mozgu, prostaty, brušne rakoviny atd

Novino

Dobrý deň, nepočul niekto o nejakej alternatíve ku klasickej liečbe rakoviny??? Niečo čo človeka menej zabíja???!!!

zdravapecen.

V takých prípadoch je každá rada i nádej,že sa to zmení a obráti k lepšiemu.Nádej je vždy a už sa to mnoho krát i potvrdilo.V zahraničí je alternatívna liečba ďaleko v popredí.Na našej webstránke ponúkame Černuchu-Egyptský čierny kmín-zlato faraónov.Ľudstvo ho pozná 2000 rokov.Obsahuje látky,ktoré dokážu likvidovať rakovinové bunky.
Citujem:
Pomáha pri rakovine, plešatosti, cukrovke, astme a migrénach
Pomáha pri problémoch s menštruáciou
Má veľmi pozitívny vplyv pri rakovine slinivky (4. najčastejšia príčina úmrtí na rakovinu – výsledky sú ohromujúce: v 80% týchto nádorov nastala ich bunková smrť)
Je tiež skvelý pri liečbe rakoviny prostaty a hrubého čreva a ďalšieho širokého spektra rakovín a ochorení
Pomáha pri HIV
Pozitívne pôsobí pri liečbe cukrovky

Je toho podstatne viac,ako uvádzame.Na našom webe zdravapecen.sk ak vás to zaujalo,nájdete všetky informácie.
Oplatí sa pozrieť.

RNG

Na doplnenie, kolko rastlin je uzitocnychn pri lieceni rakoviny a ako malo sa defakto zatrial pouziva pre odpor farmacii proti nepatentovatelnym prostriedkom, kde nemaju ochranu protim konkurencii a hocikto ich moze dat na trh za maly zlomok ich zelatelnej ceny pozrite napr
www.freshwateraquariumplants.com
kde uvadzaju, ze zatial len v amazonskych pralesoch dosial identifikovali vyse 3000 rastlin uzitocnych pri lieceni rakovin.
A to je z oficialnych zdrojov
U.S. National Cancer Institute

RNG

Ustne brany B-17 sa ciastocne rozklada v zaludku a vytvara sa tam kyselina kyanovodikova(HCN). Telo ma enzymy na zvladnutie maleho mnozstva HCN ale take mnozstvo B-17 ktore je velmi ucinne na rakovinu sa prakticky neda dodat do tela ustne.A podavanie roznychn protirakovinnych v infiziach je lekarska zalezitost, nemocnicna, nie domace prostriedky.
Preto ja osobne uvadzam pri pokrocilych rakovinach ako doplnkar B-17 brany ustne len ako doplnkovu liecbu a hlavnu cistenie tela enzymami, odmorovanie absorbciou a chelaciou, posilnovanie obrany tela betaglukanmi, ktore stimuluju aktivitu a tvorenie najma najucinnejsej bielej krvinky proti rakovine v tele, NK typ.
Samozrejme je hromada inych latok, najma hromada silnych antioxidantov roznych druhov(anto a proantokyanidy, polyfenoly, elagitanin...), graviola, lapacho, monolaurin, citral, betulin a chaga a ine, ktore v kombinaciach vo forme potravinovych dopnkoch prispievaju k niceniu rakovinnych buniek.
Potravinove doplnky je lekarmi schvalena skupina prirodnych vytazkov ako uplne neskodna a az na vynimky je vhodna na mnohorocne pouzivanie.
Su ludia, co pouzivaju doplnok betaglukanov aj vyse 20 rokov(Swedsko, Japonsko), lebo maju slabu imunitu a nechcu byt cely cas chori.Ja napr pijem dlhodobe caj z chagy na vseobecne posilnenie imunity, lebo obsahuje nielen silne antioxidanty(polyfenolu) ale aj velke mnozstvo betaglukanov(az 20% na vahu) a tiez betulin a najma betulinicku kyselinu(vodorozpustna), ktore su silne antiviralna.
Este raz zdoraznujem, na stranke www.cancertutor.org
na uvod najdete plno metod od roznych znamych lekarov z celkeho sveta na liecenie rakovin 2, 3 az 4 stupna roznymi metodami rozdielnymi od klasickej chemoterapie, radiacii a chirurgie.Mnohe z nich maju znacny uspech, casto vacsi nez klasicke metody, najma ked sa vzajomne kombinuju.
Pre mna su najzaujimavejsie tie, co su prevadzane bezpecnymi potravinovymi doplnkami a daju sa robit aj doma, pripadne aj v kombinacii s klasickym lekarskym pristupom okrem chemoterapie.

A samozrejme mnohe z nich v mensich davkach sa daju pouzivat ako prevencia rakovin, pripadne pomoc telu na znicenie malych mikroskopickych rakovinnych utvarov, ktore lekari nevedia ani ziastit a ma ich viac ludi, nez by sme sa nazdavali. Mnohi ich pri posolneni tela a odstraneni stresov znicia(spontanne...) ale je pre istotu dobre telu pri tom pomoct.Aspon z casu na cas, ked nie pravidelne.Mnohym rakovinnym utvarom trva roky narast z jednej bunky do velkosti viditelnej pre lekarov.