28.november2006 ako stale mal som futbalovy zapas ked tu zrazu som odpadol z nicoho nic v case mojej najlepsej kondicie ..prebral som sa az o tri dni v nemocnici na samych hadickach a tych somarinach:( tri dni co som stravil v kome uz boli pre moju rodinu dost silnym zaszitkom ale ked potom prisla diagnoza - zhubny nador na mozgu- najviac 3mesiace zivota myslel som ze ma porazi....lekari ani len neskusali nador odstranit lebo bola viac nez 90ˇ% sanca zeby som uplne ochrnul a tak nasledovali mesaice a mesaice v nemocniach na vselijakych terapiach (rádioterapia, chemoterapia, hormonálna liečba) nejako sa moj zivot rozbehol a dnes uz zijem 9mesiac s tou svinou v hlave....ale posledne tyzdne sa moj stav dost zhorsil niekdy pcoas dna si ani nedokazem ovladat ruky , nohy jednoducho si ich vobec necitim, neviem ovladat svoje spravanie ale vraj sa to uz neda zastavit je to pravda?? uz mi fakt nic nepomzoe len smrT?
Rakovina - fakt sa to uz neda zastavit?
a,oll, jedine co k tomuto mozem dodat je to, ze mas pravdu. Ludia si tu velmi casto navzajom radia a odporucaju vseliake veci, hokus-pokus s jedlom, jedni radia okyselit, druhi zase odkyselit, ini zase bojuju s plesnami a to povazuju za ucinne proti nadorovym ochoreniam, to jest, hento nejest. Nefunguje to tak a kedze s tymto mam profesionalne do cinenia kazdy den, tak viem o com hovorim. Nadorove ochorenie, naprikald to co mas ty vznikne nezavisle od sposobu nasho zivota a od toho ako sa stravujeme a pri ochoreniach lymfatickeho systemu to je skutocne tak.
tak mi potom vysvetli ako je mozne,ze od detstva aktivne sportujem,ziadna kava,cigarety,mastne jedla...mam 31 a uz 3roky sa liecim z rakoviny lymfatickych uzlin?vyrastol som v rodine kde matka bola posadnuta zdravou stravou,cela detstvo som zavidel desiate inym-ja som mal mrkvu miesto keksov..rakovinu mozes ovplyvnit stravou do istej miery a urcite druhy(creva,pluc..)ale liecit sa ziadnym odkyslovanim nepomoze.je to svina a po vlastnych skusenostiach radim zmierit sa so skutocnostou a ja40-prepac,ale aj prestat verit na zazraky.zelam svokre vela stastia.ma teraz chemo?aku ak sa smiem spytat?
rakovina sa dá zastaviť aj pri metastázach. JE zapríčinená zakyslením organizmu, ktoré spôsobuje veľa kávy, sladkosti, málo pohybu, fajčenie, mastné jedlá a alkohol aj. Treba sa hýbať na čerstvom vzduchu a jesť hlavne veľa zeleniny, ktorá odkysluje! dostať aj kvapky a podobné na odkyslovanie
dakujem mas to tam...
RNG,onko dakujem vam za prispevky...ja tiez verim na zazraky,ale ona to uz vzdava,ale este by nemusela,nema ani najmensie bolesti zatial...je tu diskutovany vitamin B17,ako sa vlastne aplikuje? Nachadza sa iba v marhulovych kostkach alebo este niekde?
Ivka dakujem aj som ti odpisala,ale sa mi to vracia naspat...
smii to je strasne....
tuto moju uz raz isli operovat v juni 2010 otvorili a zavreli s tym,ze bude mat chemoterapie...ale teraz pred par dnami,ked ju operovali urobili to iste a uz sa vraj neda nic robit...:-((
Si to aj ty musela mat tazke,lebo urcite ti kazdy hovoril,ze musis byt silna a podrzat svojho muza,ze? Ale to je tak tazke,lebo moj muz je tiez z toho hotovy,ale ja tiez....
ja40
to iste sa stalo mojej svokre. Rakovinu jej nasli v mocovych cestach, tiez az pri operacii. Aj ju len zasili a nic jej nevyberali. Do polroka zomrela, mala 56 rokov :-(