Schizofrenia a negatívne príznaky

Príspevok v téme: Schizofrenia a negatívne príznaky
miki33

Dobrý deň, som invalidným dôchodcom a nedokážem bojovať s negatívnymi príznakmi schizofrénie. Vec sa má momentálne takto, že som chorobne lenivý a nič nedokážem v takomto stave robiť. Ako sa dá bojovať s negatívnymi príznakmi? Lieky na toto nezaberajú. Nejaké tie koníčky mám, ale vďaka tým rôznym príznakom sa mi robia ťažšie. Mám aj anhedóniu, nič ma neteší ako aj slabšiu koncentráciu, poruchy vôle a pozornosti. Je to skutočne zo dňa na deň horšie a horšie. Hospitalizáciu som odmietol, pretože nemám hlasy a bludy. Bez toho do nemocnice nepôjdem, zle predošlé skúsenosti a navyše nechcem byť niekde zavretý 6 týždňov.

problemisko

prezivkysuobsa, znama mala podobny problem s manzelom, nechcel ist dobrovolne, tak sa snazila ona s nimi hovorit a to si uzila, ten pristup

teo

prezivkysuobsa je to beh na dlhsiu trat,nebudete to mat asji jednoduche. Aj by som poradil viac,ale neoplati sa lebo su tu truhlici...neoplati sa.

prezivkysuobsa

Ďakujem za odpoveď. Bola polnoc keď sme volali. V nemocnici ho nechali hodinu a s doktorkou bol 15, ktorá ho poslala domov. Ku prístupu sestričky s ktorou som komunikovala sa neoplatí ani vyjadrovať.. Myslela som, že aspoň na pozorovaní si ho tam do rána nechajú a nie že to bude takto.. no nevadí ak niečo bude budem vždy volať, nahrávať aby nemohli povedať, že je “kľudný”.

lekvar

Podľa zákona sú takéto zbrane zakázané, ale niektorí ľudia si zo zákonov príliš veľké starosti nerobia.

T-Be400

Napadnutie nožom pokus o zabitie znásilnenie maloletých chlapcov poškodzovanie cudzieho majetku obťažovanie mužov a chlapcov na sociálnych sieťach atď atď...

Komodo8

A do zadku ešte tvoju matku prezyvkysuobsa nenapadol? Možno len nemá rád korhelských sedliakov ktorý sa hrajú na bohov.