Schizofrenia a negatívne príznaky

Príspevok v téme: Schizofrenia a negatívne príznaky
miki33

Dobrý deň, som invalidným dôchodcom a nedokážem bojovať s negatívnymi príznakmi schizofrénie. Vec sa má momentálne takto, že som chorobne lenivý a nič nedokážem v takomto stave robiť. Ako sa dá bojovať s negatívnymi príznakmi? Lieky na toto nezaberajú. Nejaké tie koníčky mám, ale vďaka tým rôznym príznakom sa mi robia ťažšie. Mám aj anhedóniu, nič ma neteší ako aj slabšiu koncentráciu, poruchy vôle a pozornosti. Je to skutočne zo dňa na deň horšie a horšie. Hospitalizáciu som odmietol, pretože nemám hlasy a bludy. Bez toho do nemocnice nepôjdem, zle predošlé skúsenosti a navyše nechcem byť niekde zavretý 6 týždňov.

lekvar

Neškodné prírodné lieky sa nazývajú potraviny. Sú účinnejšie ako patentované lieky, možno ich brať kedykoľvek - nevzniká odolnosť, a dajú sa použiť aj na diagnostiku - problémy behom pár dní zmiznú. Prírodné lieky obvykle nemajú tak rýchly účinok ako patentovaná uaaau lieky, ale to ani nie je potrebné.

lekvar

Magnetická rezonancia aj 3D rontgen zobrazujú veľké štruktúry, mikróby a jed pôsobia na molekulárnej úrovni. Okrem toho je MR rovnako škodlivá ako CT, nevratne poškodzuje DNA.

lekvar

Na CT nevidno bektérie, vírusy ani jedy. V medicíne sa používajú nespoľahlivé testy a lieky. Napríklad testy proti borélii majú pravdepodobnosť 50 %. To si rovno môžno hodiť mincu.

miki33

Ahoj lekvar, môžeš pravdu. Či je to aj u mňa tak neviem. Čo sa týka nepsychických diagnóz tak by malo byť to OK. Mám absolvované aj CT mozgu, na ktorom som nemal žiaden nález.

lekvar

V mnohých prípadoch je za psychickými poruchami borelióza mozgu. Mozog poškodzujú nie len parazity, ale aj jedy.

miki33

Ahoj medea, sústredenosť získaš len dobrým tréningom mozgu. Existujú rôzne krížovky na sústredenie, či už maľované krížovky alebo sudoku. Sám oboje riešim. Je nutné na sebe pracovať a mal by sa dostaviť časom výsledok, dôležitá je pravidelnosť. Po chorobe nemohol som ani čítať knihy. Išiel som na 2 turnaje a prečítal som knihy. Trebárs po chorobe som absolvoval šachový maratón 13 partii za 8 dní a moja sústredenosť sa zlepšila o dosť. Ešte stále mi toho dosť chýba ku ideálu.

miki33

Tak schizofrénia sa liečiť bez psychiatrických liekov nedá. Keďže za jej vznikom stoja anomálie v hladinách serotoninu a dopamínu. Na to, aby sa tie hladiny zrovnali treba lieky. Vyskúšal som na odporučenie lekára to nebrať, ale nebolo to vôbec dobre. Išlo to veľmi zlým smerom.

lekvar

Mozog môže byť chorý ako každý iný orgán, ale jeho chorobu pociťujeme ako zmenu funkcie myslenia. Treba nájsť dôvod prečo je chorý a liečiť ho. Psychiatrické lieky sú drogy a nemyslím že by ti pomohli.