Sledujem nových susedov

Príspevok v téme: Sledujem nových susedov
Onur

Pred rokom sa do domu, ktorý sa predával prisťahoval mladý pár v mojom veku. Dievča je veľmi atraktívne a pár žije veľmi spoločenským životom, teda cez víkendy si k sebe vodia kamarátov a kamarátky, často aj rodičov počas týždňa.
Ja žijem úplne sám, bez kamarátov a priateľky. Som nespoločenský.
Tá jeho frajerka ma neskutočne sexuálne priťahuje. Viete čo je paradox? Ten chalan, nový sused, je dosť podobný muskulatúrou aj črtami tváre mne. No ale to je fuk.
Ide o to, že ich často sledujem, teda nie stále, ale pozerám sa im do dvora a do okien aspoň päť minút z dňa.
Poviem si, že nebudem, ale láka ma to, lebo sa nudím a u nich to tak žije. Závidím im ten naplnený život, ktorý ja nemám.

BJ 2

Hmm Onur, takze vravis, ze ked sa prestahujem na dedinu, tak si mam postavit extra vysoky plot? Aby mi necumeli do sukromia neprajni susedia? Diky za radu. Aspon 3 metre betonu treba dnes na ludi, lebo ocividne im nielen sibe, ale este aj v tom sibani skodia inym a praju im zle.

Pauluska

uvahovy, to co pises "pohoda ako recept na zbavenie sa tučnoty alebo vychudnutosti a nasledna premena do normalnej a primeranej hmotnosti" je nezmysel uz len nizsie uvedenym prikladom na Lukášovi Frlajsovi, ktory sa evidentne v dusevnej aj v psychickej pohode nachadza ale vychudnuty je tak ci tak

uvahovy33

Oni je to aj o psychike.
Poznam ludi ktori boli stale nervni, plni obav a uzkosti a tym im tela nevyuzivalo ziviny z potravy ako malo ale vsetko doslova vysr*li do hajzla z nervov. Stale mali strach z niecoho, obavy ..casom ked zacali cvicit.meditacne cviky a relaxacne dychanie sa ich psychika a organizmus upokojil a dal do normalu a oni zacali priberat. Ide oto ze psychika vela robi co sa tyka zdravia.
Vychudnuti ludia su casto nespokojni so svojim zivotom a podrazdeni z nervov.Tym ich telo nepracuje ako ma a prejavuje sa to na vyzore. Kto je vyrovnani a spokojni a nerobi vedu zo vsetkeho ten vyuziva ziviny ako ma.
Skus zacat cvicit meditacne cviky, relaxaciu, jogu a pod. Navodi ta to na harmonizaciu tela a duse.
Zase su opacni ludia ktori tiez niesu spokojni so svojim zivotom sa prezieraju a vsetko trapenie riesia jedlom aby upokojili nervy a frustraciu. Potom maju nadvahu.
Cize oba su extremy, vychudnuti versus obezni. Tieto skupiny nemaju zharmonizovanu dusu s telom.
Su disharmonicki mimo normalu

Onur

kaloria

tvár? čo ja viem ako vyzerám v tvári, no mužný nie som, skôr taký chlapec

a je to celé o h*vne lebo kto bude rešpektovať 29-ročného chlapa ako keby anorektika? Však ja ani silu nemám. Mám z toho depresie. Ja som až príliš chudý, ubíja ma to a hanbím sa za to

aj kúpaliská som kvôli tomu zatrhol, však presne ako henten Frlajs, ktorého som spomínal nižšie, telo ako cez kopirák

Onur

chlap

ja nevím prečo som taký chudý, mám rýchly metabolizmus, doslova sa prejedám a nič z toho a keď som s tým išiel k doktorke tak mi vynadala citujem "byť chudý je lepšie ako tlstý" a poslala ma preč

ZajoNufo

a však to je iné, keď je taká baba, baby sú také žiadané, to sa nedá tak porovnávať

ZajoNuffo

Moja sestra ma so stitnou zlaxou problemy od detstva ktore vyustili, ze ma postavu asi ako ty.Vzhladom na to, ze si nasla muza co pasie po chudych, je s tym ok.Ale chodila k doktorovi brala lieky.Bol si u doktora so stitnou zlazou? Mohol by si brat lieky sice nejak extra nepriberies ale aspon nieco.Dobry napad.Mozno vyriesime tvoj problem nakoniec.Ak nie, tak chod tam v pondelok a nech ti v lekarni nieco predpisu.Moj xnamy bral nejaky pangamin na pribratie