Pred rokom sa do domu, ktorý sa predával prisťahoval mladý pár v mojom veku. Dievča je veľmi atraktívne a pár žije veľmi spoločenským životom, teda cez víkendy si k sebe vodia kamarátov a kamarátky, často aj rodičov počas týždňa.
Ja žijem úplne sám, bez kamarátov a priateľky. Som nespoločenský.
Tá jeho frajerka ma neskutočne sexuálne priťahuje. Viete čo je paradox? Ten chalan, nový sused, je dosť podobný muskulatúrou aj črtami tváre mne. No ale to je fuk.
Ide o to, že ich často sledujem, teda nie stále, ale pozerám sa im do dvora a do okien aspoň päť minút z dňa.
Poviem si, že nebudem, ale láka ma to, lebo sa nudím a u nich to tak žije. Závidím im ten naplnený život, ktorý ja nemám.
Sledujem nových susedov
je to zial tak, ti, ktori maju odjakziva obdiv a zastup ctitelov, nepochopia opacnu tranu barikady, nikdy
Onur- presne ako píšeš.Nikdy to nepochopi ten kto to nezažil a možu tu pisat eseje ake dlhe len chcu aj tak je to o ničom.Sak to je to najhoršie čo môže byť keď ťa opačne pohlavie berie len za kamaráta/kamarátku.Je to ponižujuce a ano človek je ukrateny.Byt ukrateny o lásku? Najhorší pocit.A to je jedno že sa skoro všetky vzťahy po čase rozpadnu aspoň na zopar mesiacov by mal tu lasku spoznať a zažiť každý človek.Inak vzniknu komplexy.Mam síce len 19, ale viem ocom píšem
Som chudý a nemužný, takí sa ženám nepáčia, alebo som takú už dlho nestretol a ja sa nebudem nadrapovať s činkami nebaví ma to. Už som asi z časti zatrpknutý. Neviem. Môže byť.
Jedol som, cvičil som a figa z toho. Môj metabolizmus je proti mne a všetko zhodím môžem aj plnenú kravu z maštale zožrať. Dnes chce každá mužného chlapa a ja mám ruky a nohy snáď ešte chudšie ako väčšina dievčat.
A neviem sa zoznámiť a to ma štve a tamtým susedom neprajem a nikdy priať nebudem. So mnou dievčisko maximálne pokecá, povie, že som vtipný, ale idem domov s plnými gulami tak či tak, tak potom o čom to je? Ja nejsom nejaká ich kamarátka. Ženy, ktoré ma chcú za kamoša alebo si vypisovať elaboráty, aj to som zažil, odmietam. Ja chcem vzťah a sex ako normálny chlap, nechcem byť ukrátený.
Onur, co sa ti na tebe nepaci, opis aj seba
petroneta, ja si myslim ze ano a ze sa mi to aj stalo. mojim novym kamaratom bol takyto typek a odvtedy vsetko zle...
Nie, nemasturbujem pri myšlienke na ňu, ale je príťažlivá čiernovláska s krásnymi nohami.
Neprajem im ani kúsok, ja tiež nemám.
Som ten typ chlapa, ktorý sa ženám nikdy nepáčil a tá pani, ktorá tu písala elaborát o tom ako ju vždy chceli chalani aj tak figu pochopí. Taká ako ona môj pohľad nikdy nepochopia, takže zbytočne drala prsty.
Moze sa to splnit ak ma clovek silne myslienky a zameria sa na niekoho ze chce aby sa rozisli tak sa rozidu ale tomu kto im nepraje sa to vrati a sam bude nestastny.
Asi to funguje
Moze sa to splnit ak ma clovek silne myslienky a zameria sa na niekoho ze chce aby sa rozisli tak sa rozidu ale tomu kto im nepraje sa to vrati a sam bude nestastny.
Asi to funguje
Ako tu tak citam tie prispevky, kolko zatrpknutych panicov tu je a praju druhym rozchod, nestacim sa divit.Chalani, v dnesnej dobe internetu neviete si najst dievca? Za mojich cias internet nebol, mobily, len si si mohol podat inzerat v 1 novinach to bolo vsetko a frajerov sme mali na kazdy prst 10.Jeden obchod dovazal talianske moderne veci Terranova, ak ti vypredali mal si smolu.Ziadne zoznamky, aplikacie,.Vy mate modne obchody na kazdom rohu parfumerie posilovne modne magaziny, kde mate rady ako byt trendy, internet, knihkupectva s milion motivacnych knih moznost prace v zahranici a zarobit si sj na tie veci.Vyber kaviarni moznosti kulturnych akcii Ja nechapem ako si neviete najst dievca.Tiez som bola v 15 hanbliva a citala som si v casopise, ako zacat malymi krokmi, rozpravat sa s cudzimi budovat si prejav a sebavedomie.Chytila som susedku a konverzovala s nou..A to vsetko postupne.Tiez som musela zmenit vyzor.Ja nechspem, co s vami je.Toto je podla mna len vyhovorka.Druhym sa dari a mne nie.Aj ten svalnac musi chodit do posilovne a investovat cas a disciplinu do seba.Namiesto priania druhym zle roznyslajte, ako zlepsit sam seba a byt pritazlivy pre zeny.Kazdemu sa dari v niecom inom.Niekto je uspesny v praci, niekto v laske, niekto ma stastie na peniaze.Malokto ma stastie na vsetko.Niekto ma dobrych kamaratov niekto rodinu, niekto stastie na zeny.Na mna sa vzdy lepili muzi, uz som sa ich prejedla, ako sa hovori radsej by som mala stastie na peniaze a karieru to je priorita cislo jedna 1.pre mna teraz a musim makat.Lebo bingo som nevyhrala a nenarodila sa so zlatou lyzickou v ustach tak ale co, ked osud takto rozhodol musim pre jeho zmenu nieco spravit
Ja kebyže sa toto deje a závidím, idem niekam a kúpim luxusnejšie víno, zaklopem im, a prinesiem. :-))