Sledujem nových susedov

Príspevok v téme: Sledujem nových susedov
Onur

Pred rokom sa do domu, ktorý sa predával prisťahoval mladý pár v mojom veku. Dievča je veľmi atraktívne a pár žije veľmi spoločenským životom, teda cez víkendy si k sebe vodia kamarátov a kamarátky, často aj rodičov počas týždňa.
Ja žijem úplne sám, bez kamarátov a priateľky. Som nespoločenský.
Tá jeho frajerka ma neskutočne sexuálne priťahuje. Viete čo je paradox? Ten chalan, nový sused, je dosť podobný muskulatúrou aj črtami tváre mne. No ale to je fuk.
Ide o to, že ich často sledujem, teda nie stále, ale pozerám sa im do dvora a do okien aspoň päť minút z dňa.
Poviem si, že nebudem, ale láka ma to, lebo sa nudím a u nich to tak žije. Závidím im ten naplnený život, ktorý ja nemám.

Onur

chlap:
ja som chudý, ženy neznášajú chudých chlapov, vždy som za to dostal od nich len hejt a ja chcem k*rva ženu, ktorej sa budem páčiť taký aký som a nie prerobený.
Mám tristo euro na fungovanie mesačne a budem uvažovať o plastike :D ja to neuznávam, ani auto nechcem.

chlap1324134

Onur : Plastika má význam, ak sa posúvajú kosti. Ako napráva úrazu to nie je to klamanie budúcej partnerky. Pred sobášom musia byť manželia oboznámení so svojim zdravotným stavom.

Onur

ZafoNufo
Za môj výzor, ktorý ma kompletne vyšachoval z boja o ženu môže len príroda a prečo by som mal teraz vyhadzovať tisíce € na nápravu?
Musím jesť, platiť energie. Z platu mi pre seba zostane málo a nemôžem si dovoliť ani auto a budem uvažovať nad plastikou, ktorá sa vlastne ani nemusí podariť?
Veď koľko je prípadov, že im ten kentus šľahli niekam inam, vraj nechtiac, zostali slepí. To nemám za potreby.
A nikoho nesúď, každý žije najlepšie ako vie s kartami, ktoré dostal.
Plastiku vôbec neuznávam celé sa mi to hnusí a je to drahé, + neznášam doktorov.
Ale inak vďaka za názor, prepáč, niekedy som zbytočne ofenzívny, ospravedlňujem sa ti :) Odbehol ma vlak z roboty a som nasratý :D

ZajoNufo

Mily Onur prepac, ze som ti vobec nieco napisala sa ti ospravedlnujem a ked chces aj poklonim.Z toho co si napisal, najspravnejdie bude pozerat klucovou dierkou v plote, s plnymi gulami sediet na stolicke a zavidiet...Toto vidim ako spravny smer v tvojom zivote najblizsich 20 rokov.Sam si to chcel a sam si si to vybral.Samozrejme ja to respektujem a nemam ti k tomu co povedat. A cii fetujem- nie nefetujem ani som nikdy nefetovala a ani sa nechystam. Hundrat na druhych a vlastne chyby prehliadat moze kazdy blbec a tych je na Slovensku hojne.Zbohom

Onur

ZafoNufo:
Ty si odpojená od reality. Nebudem hľadať plastickú pomoc, však to by som už nebol ja. A ešte dať na to celý majtetok. Fetuješ? Som dosť lakomý na to, aby som vyhodil peniaze na nezmysel :D

Pauluska

Podľa Tomáša je žiť ako asociál, odpojení od ľudí, správna cesta životom, podľa neho toto od nás Boh chce :D

ZajoNufo

Vcera som pozerala na Wau extremne premeny Onur a spomenula som si na teba.Jednemu chalanovi robili plastiku nosa, trhali obocie, komplet korunky na zuby, cvicil prejedal sa pribral nove oblecenie vlasy a sebavedomie mu stuplo o 100%.Urcite to stalo majland, bolo ro v USA v najjdrahsich salonoch- ale poznas to priislovie- nie si skaredy, ale len chudobny.Odporucam ti pozriet Kylie Jenner pred premenou a po plastikach.Uplne iny clovek.Tak ako som spominala mas tisic moznosti ako vylepsit svoj vyzor a zacni setrit a cvicit este dnes.Za rok sa ta spytame, kolko si mal dievcat a uz to bude len rutina