Pred rokom sa do domu, ktorý sa predával prisťahoval mladý pár v mojom veku. Dievča je veľmi atraktívne a pár žije veľmi spoločenským životom, teda cez víkendy si k sebe vodia kamarátov a kamarátky, často aj rodičov počas týždňa.
Ja žijem úplne sám, bez kamarátov a priateľky. Som nespoločenský.
Tá jeho frajerka ma neskutočne sexuálne priťahuje. Viete čo je paradox? Ten chalan, nový sused, je dosť podobný muskulatúrou aj črtami tváre mne. No ale to je fuk.
Ide o to, že ich často sledujem, teda nie stále, ale pozerám sa im do dvora a do okien aspoň päť minút z dňa.
Poviem si, že nebudem, ale láka ma to, lebo sa nudím a u nich to tak žije. Závidím im ten naplnený život, ktorý ja nemám.
Sledujem nových susedov
onur a z coho sa tesis, co ti vie sposobit radost?
Reda, ako keby si hovorila o istej mojej známej, ktorá mi to furt radí "dopraj im a bude ti dopriate" dokonca "ty sa máš preto zle, lebo im nedopraješ a osud ti to vracia"
Máme rovnaké myšlienky. To nejde niekomu želať niečo, keď ty to nemáš a ty si ukrátený a zdá sa mi to aj neprirodzené.
skusit by si to mohol, co to s tebou spravi
Onur- ja zas nechápem ľudí,ktori vravia somariny typu ,dopraj a bude aj tebe dopriate a podobne žvásty.. vôbec to nefunguje..to Ti budu písať ludia,ktori sú stastne zadaní a nikdy nič podobne nezaživali..musi to byť hnusne mať to dennodenne na očiach a nemôct to zažívať..ja takym ludom nikdy neprajem
To bola reakcia na teba, zle som to vyplnil, prepáč. :)
Ako píšeš.
Tie ich dotyky. Tá ich láska. Všetko to mám pred nosom deň čo deň.
To nejde.
Nech Ti tu ľudia píšu čo chcu ja ťa chápem..Ťažko človek dopraje niečo druhym ( a ešte keď to má priamo pod nosom) keď sám nič stoho nema a ta láska chyba..rozumiem ti..stym sa treba len zmieriť a skusit ignorovat
nemozes sa usmiat a tesit sa z ich lasky, krasy? skus to.
Presne tak. Dúfal som, že sa sem prisťahuje pár dôchodcov, alebo najlepšie to bude prázdny starý dom, tak ako býval a čo čert nechcel? Príde sem táto akčná, divoká krv plná života s ich na oko úžasným životom. Keď ich vidím ako sa bozkávajú na dvore. Och. Jednoducho im to nedoprajem a tajne si želám aby sa začali hádať a vznikli tam nejaké excesy.