Hnusia sa mi tlsté ženy, prečo ich je tak veľa?

Príspevok v téme: Hnusia sa mi tlsté ženy, prečo ich je tak veľa?
Konan

Mám dvadsaťdeväť rokov. Som priemerne vyzerajúci chlap s priemernou postavou a s priemernými financiami. Po rozchode a teraz už ročnej osamelosti, by som si rád našiel partnerku.
Bol som párkrát vonku s nejakou, ale to bolo tak, že posielali fotky tváre a prídem tam a bola tučná.
Ja nemám rád tučné ženy vôbec ma nepriťahujú. Nad sedemdesiat kg pri žene by mali normálne tú ženu zavrieť za trestný čin prehnane povedané.
Prečo ich je zrazu tak veľa?
Ja také ženy v momente odmietam a z nich by sa mi nepostavil ani keby ma fajčili, vtedy volím radšej ručné práce a osamelosť.
Veď slovenské ženy sa furt v zahraničí označujú za krásne a už je každá druhá tučná. Vadí mi to, je to nechutné.

Pauluska

Tak to sa ti ani necudujem, ze chces chudu, taky chlapcek s dievcatkom, chi chi, mila predstava, prajem ti aby si si taku nasiel.

Konan

Mne sa páčia DIEVČATKOVSKE typy, nie ženské typy, keď vieš aký rozdiel v tom myslím, nepáčia sa mi široké body, veľké prsia, hrubé nohy či ruky. Postavou sa mi páčia ženy ako Birdy.
Som jednoducho chudý muž a chcem chudú, to je základ. Nech je kľudne aj aj bezdomovec alebo zarába minimálku, ale chudé telo chcem, tvár veľmi neriešim. A mňa doslova priťahujú vychudnuté.

Anonym222

Ako aj mňe sa pačia chudy muži a aj chudeho muža mam ale kebi po čase pribere zato ho neupustim lebo ho milujem. Možna sito ras aj ti uvedomiš že nejde len o chudosŤ. Ale musiš najprv zažiť lasku.