Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusia sa mi tlsté ženy, prečo ich je tak veľa?

Príspevok v téme: Hnusia sa mi tlsté ženy, prečo ich je tak veľa?
Konan

Mám dvadsaťdeväť rokov. Som priemerne vyzerajúci chlap s priemernou postavou a s priemernými financiami. Po rozchode a teraz už ročnej osamelosti, by som si rád našiel partnerku.
Bol som párkrát vonku s nejakou, ale to bolo tak, že posielali fotky tváre a prídem tam a bola tučná.
Ja nemám rád tučné ženy vôbec ma nepriťahujú. Nad sedemdesiat kg pri žene by mali normálne tú ženu zavrieť za trestný čin prehnane povedané.
Prečo ich je zrazu tak veľa?
Ja také ženy v momente odmietam a z nich by sa mi nepostavil ani keby ma fajčili, vtedy volím radšej ručné práce a osamelosť.
Veď slovenské ženy sa furt v zahraničí označujú za krásne a už je každá druhá tučná. Vadí mi to, je to nechutné.

Konan

Nemám rád tlsté ženy, žije s tlstou by som ani nebol čo je ako na just, na mňa sa len také lepia, no ale smola.

Heheh

chudák autor, všetky bacuľky mu teraz naložia :D
ale ja som na jeho strane, obezita je choroba a choroby príťažlivé nie sú, tak o čom to tu je?

Anonym222

A čo buďeš robiť ked si ras najdeš priatelku a budete si chciet ras založit rodinu a bude tehotna toju nechaš? Podla mna nejde až tak o postavu. Priklad budes si rozumiet stou pribratejšiou a bude sati pačit este jedna chuda. A snou si rozumiet nebudes. A to snou budes len za vizor a nebudete si vobec rozumiet.

Linda1227

Autor Ty si jeden hlupy zakomplexovany clovek ze ani tu tlstu si vedla seba nezasluzis. IQ ziadne, EQ uz vobec ziadne. Je mi Ta vlastne luto.

parchant

88 kil pri 186 mam ja a pripadam si pri tele :D na druhej strane,uznavam,su aj pekne baby ktore su pri sebe,ALE ked vidim ako si moletka na seba nalozi neonove leginy,tak to uz len mixer do oci.a ti,ktori tu kvakaju o charizme a pod. aj skaredi muzi maju charizmu a nikto o nich nestoji :)

Samulo

Nerozumiemtomu:
to je ešte ideál a fajn ale čo ja? ja som chodil s takouto 169cm/88kg a ešte som bol najhorší, keď som sa ozval, že či naozaj by nemohla vynechať aspoň Fantu a Kofolu xD

Nerozumiemtomu

No ja neviem, mne sa uz aj stalo, ze chlapovi vadilo, ze vela jem :D postavu mam ok (174/58) a chodim pravidelne do fitka. Ale jemu proste vadilo, ze ako mozem tak vela jest.