Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusia sa mi tlsté ženy, prečo ich je tak veľa?

Príspevok v téme: Hnusia sa mi tlsté ženy, prečo ich je tak veľa?
Konan

Mám dvadsaťdeväť rokov. Som priemerne vyzerajúci chlap s priemernou postavou a s priemernými financiami. Po rozchode a teraz už ročnej osamelosti, by som si rád našiel partnerku.
Bol som párkrát vonku s nejakou, ale to bolo tak, že posielali fotky tváre a prídem tam a bola tučná.
Ja nemám rád tučné ženy vôbec ma nepriťahujú. Nad sedemdesiat kg pri žene by mali normálne tú ženu zavrieť za trestný čin prehnane povedané.
Prečo ich je zrazu tak veľa?
Ja také ženy v momente odmietam a z nich by sa mi nepostavil ani keby ma fajčili, vtedy volím radšej ručné práce a osamelosť.
Veď slovenské ženy sa furt v zahraničí označujú za krásne a už je každá druhá tučná. Vadí mi to, je to nechutné.

Fatalia

Ako čítam odpovede, vidieť, že každá druhá sa tu urazila, lebo pravdepodobne trpí podobným problémom a to, že je jednoducho tlstáááá

Jjjjjjohny

Bacuľky sú super, veď aj my čo sa nám baculky páčia musíme mať z čoho vyberať. Práveže mne sa zdá že ich je stále málo aj keď je ich oveľa viac ako pred napr 5 rokmi. Keď si chce človek nájst peknú bacuľku je to väčší problém ako nájsť si štíhlu. Myslím také aspoň 85/170.

Nefertitka

Mne sa zas hnusi predstava dotýkať sa s chudym mužom. Tá koža tenučká ako servítka natiahnutá na kostiach. Páčia sa mi muži ktorým sa rozsvietia očká keď sa otvorí balík chipsov alebo pernickov, pekne papkaju a potom majú dobrú náladu. Nie vytraseny anorekticky nervózny ratlík. Ja som stihla a keď sa nenajem tak som nervózna a hnusna, často mávam výkyvy nálad. Ešte vedľa seba takého mať ako som ja tak pohroma. Muži moleti sú super. Samozrejme kým im to neohrozuje zdravie. To je potom iná vec.

PinkElephants

Ja si myslím, že ľudia tučnejú preto, lebo si nevedia nájsť cvičenia na pohyb, ktoré by ich bavili. Treba skúšať, hľadať, experimentovať a človek niečo nájde. Bez motivácie je všetko márnosť nad márnosť. Niečo ako v škole, kde sa učia pre známky a čo z toho? Všetko zabudnú a pamätať si budú len to, čo ich bavilo, v čom bol život, chuť, radosť, progres. Zabúda sa na silu podvedomia, motiváciu. Ľudia behajú s paličkami, a pritom podstatnejšie sú ruky ako nohy, za tým si stojím, lebo toto je overené oveľa viac ľuďmi a dlhším obdobím než u nás. Osem kusov brokátu je podľa mňa super a treba to cvičiť každý deň (15 min.), (neopierať jazyk o horné podnebie), -zamerať sa na dýchanie-:-) Kyslík je život.

antilooopa

Milý autor, ženy nechodia po svete preto, aby sa tebe páčili a aby ti z nich stál. Aj keby som vážila 100kg, tak by ma absolútne netrápilo, že tebe sa nepáčim a hnusím sa ti. Mne sa zase nepáčia obmedzenci tvojho rangu. Venuj sa radšej svojmu vnútornému rozvoju, to ti prospeje viac ako vypisovanie frustrovaných príspevkov :-D

Lialiana

A tuční muži sa ti nehnusia autor? V dnešnej dobe je mužom nadváha tolerovaná a ešte si takí hľadajú štíhle modelky ale keď je žena tučná tak hneď výsmech a urážky. Vám mužom sa hnusia tučné ženy a nám ženám sa hnusia tuční muži tak si nehľadajte modelky keď sami máte brucha také že na nohy si nedovidite ..

podmechudnut

cele Slovensko by malo hromadne odtucnovat nielen zeny. To co je dnes tucnych ludi muzov s ceckami a mega pupkami je nehorazne.

swistica

Konan - riesnie je pritom uplne jednoduche. Staci si so slecnami vymenit viac fotiek, ako len fotku tvare. Ved iste obaja mate fotky z vyletov, kde vidiet celu postavu.
K vahe nad 70 kg ti ale odporucim zarat i vysku. Schvalne som pozrela BMI index pre vysku 170 cm, ktoru spomina vo svojom prispevku BJ2 a tam je vaha v norme do 72 kg a az potom je nadvaha.

daniela2

včera som večer pozerala nie do konca, len som sa tak zapozerala do programu, kde sa venovali tejto tematike. A podľa štatistík má nadváhu alebo obezitu viac mužov ako žien.