Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusia sa mi tlsté ženy, prečo ich je tak veľa?

Príspevok v téme: Hnusia sa mi tlsté ženy, prečo ich je tak veľa?
Konan

Mám dvadsaťdeväť rokov. Som priemerne vyzerajúci chlap s priemernou postavou a s priemernými financiami. Po rozchode a teraz už ročnej osamelosti, by som si rád našiel partnerku.
Bol som párkrát vonku s nejakou, ale to bolo tak, že posielali fotky tváre a prídem tam a bola tučná.
Ja nemám rád tučné ženy vôbec ma nepriťahujú. Nad sedemdesiat kg pri žene by mali normálne tú ženu zavrieť za trestný čin prehnane povedané.
Prečo ich je zrazu tak veľa?
Ja také ženy v momente odmietam a z nich by sa mi nepostavil ani keby ma fajčili, vtedy volím radšej ručné práce a osamelosť.
Veď slovenské ženy sa furt v zahraničí označujú za krásne a už je každá druhá tučná. Vadí mi to, je to nechutné.

euroneuro1

ty si hlavne staraj mily autor aby si uz mal vlastne byvanie a lepsie platenu robotu ked chces peknu zenu :) nech ju mas aspon kde nastahovat ked mas poziadavky

Chudas

Poradimti, ja som zazil, ze baba mi poslala foto celej postavy, krasna stihla baba a prisla plnostihla, vedela sa odgotit. Na internete je plno navodov, ako sa odfotit a schovat nedostatky.
Fats, mas pravdu, aj to je hnus, ked chlap ma previsajuci pupok, vacsie prsia ako zena a najma velky tlsty zadok. Ale ak ma prachy, tak velmi vela zenam to nevadi. Vid ten byvaly cesky premier Paroubek. Bohuzial aj krasne zeny davaju sancu takymto muzom. Taki by podla mna mali dostat iba skarede tlste zeny, aby boli partneri rovnocenni.

Poradimti

Konan, ak chceš štíhlu, tak budeš musieť tú svoju "priemernosť" zmeniť na dokonalosť, lebo tvoj problém bude asi v tom, že so vzhľadom na svoj terajší výzor a majetkové pomery o teba štíhle a pekné nemajú záujem, tie si totiž uvedomujú svoje kvality a svoju hodnotu a každý si vyberá to najlepšie, čo môže mať, tak prečo by strácali čas s niekým priemerným? Máš pravdu, tučných je teraz všade akosi veľa, ale to bude tým, že je leto a nemôžu chodiť oblečené v kabátoch, ktoré by tie kilá aspoň trochu zakrývali.
Nabudúce, keď sa budeš chcieť vyhnúť nepríjemnému prekvapeniu, žiadaj od dotyčnej fotku celej postavy. A nezabudni poslať aj ty svoju, aby nebola zas šokovaná ona :D.

mto

Nepolozil si sice ziadnu konkretnu otazku, takze neviem ci aj riesis nejaky problem, alebo len frustrovane sa vylievas na internete, ale aj tak ti poradim.
100% uspesny recept (nie jediny) je v tvojom pripade urobit toto:
Z priemernych financii urobit nadpriemerne a davat to okazale najavo. Potom z pozicie "cihania na samicku" sa volne dostanes do pozicie "vyberanie z ponuky samiciek". To je podla mna lepsia pozicia :-D.

mto

Zavriet??? no s bohom. Ked mas pocit, ze sa to stava casto (ze na rande pride zena ina ako si si ju predstavoval co nieje ziadna katastrofa) tak rozsir svoj profil alebo sustavu najcastejsie kladenych otazok aby si si tuto informaciu zistil vopred a teda nemusis seba ani nikoho pripravovat o cas :)
Kritizovat zeny pausalne (ze su tucky) to je ako burit sa svetu. Ano, kazdemu by sa pacilo kebyze je svet dokonaly (najlepsie podla jeho vlastneho obrazu)...