Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnusia sa mi tlsté ženy, prečo ich je tak veľa?

Príspevok v téme: Hnusia sa mi tlsté ženy, prečo ich je tak veľa?
Konan

Mám dvadsaťdeväť rokov. Som priemerne vyzerajúci chlap s priemernou postavou a s priemernými financiami. Po rozchode a teraz už ročnej osamelosti, by som si rád našiel partnerku.
Bol som párkrát vonku s nejakou, ale to bolo tak, že posielali fotky tváre a prídem tam a bola tučná.
Ja nemám rád tučné ženy vôbec ma nepriťahujú. Nad sedemdesiat kg pri žene by mali normálne tú ženu zavrieť za trestný čin prehnane povedané.
Prečo ich je zrazu tak veľa?
Ja také ženy v momente odmietam a z nich by sa mi nepostavil ani keby ma fajčili, vtedy volím radšej ručné práce a osamelosť.
Veď slovenské ženy sa furt v zahraničí označujú za krásne a už je každá druhá tučná. Vadí mi to, je to nechutné.

Kalgan1

Vsak si najdi taku, ktora sa ti paci, OMG... Akoby ta niekto nutil byt s niekym, kto sa ti nepaci... Kazdy nech si vyzera ako chce a kazdy nech si hlada partnera akeho chce... A mimochodom: je aj vela tucnych muzov ;)

banana

Konan nerozumiem tvojim rečiam, sú zbytočné a blbé...nájdi si takú, aká sa ti páči (akurát problém môže byť, že sa jej nebudeš páčiť ty, tie bacuľky, ktoré ťa chceli možno tiež popustili zo svojich nárokov :)) a druhým daj proste pokoj a nevyjadruj sa, nechaj žiť...čo ťa je po ženách, ktoré nechceš?

Igorkko

Konan: Kamos, to ani radsej nechod na pokec. Omg, po dlhej dobe to tam idem omrknut a ake spaty. Omg. Hned odhlasil :D

Anonym222

Chudas toje pravda že tehotenske brusko je na zene pekne ja som zas musela na sebe pracovat schudnut kvoli bedrovim klbom vela kil nemozem mat rozpadavaju sami od mala mi zistili perthes tak aj sam doktor povedal ze dobreze som stihla

Chudas

Lebo zeny maju dost vela penazi na to, aby si za ne kupovali zradlo a zrali, treba im znizit platy, nech si neskodia. V Etiopii alebo Nigerii su takmer vsetky stihle, aj ked maju taku "genetiku", ze by mali byt tlste, co je vyhovorka zien. Najhorsie je, ked sa s tym zena zmieri a povazuje sa za krasnu aj ked je tlsta, to je uz uplny koniec.
Anonym222 a bacha, ked ma zena tehotenske brusko, je to sexy, horsie je, ak s tym po porode nic nerobi!
A autor temy, bohuzial, tie pekne su uz rozchytane, v com vyssom veku si hladas zenu, tym viac skaredych a tlstych mas okolo, to je prirodzeny vyber.

Konan

VcielkaMaja

Však toto, ženy ako ty sú také aké majú byť a prečo by som ja mal byť s takou, ktorá ma vôbec fyzicky nepriťahuje? To je o čom taký vzťah?
Ja som priemernej postavy, ale skôr chudý, tak prečo by som mal byť s tlstou? to ani nejde k sebe chudý muž a tlstá žena.
A predstava sexu s takou ženou? Chce sa mi blvať.

BJ 2

Obezita je choroba a zena by sa toho mala snazit zbavit cely zivot. S tym suhlasim. Ale zase laska kvitne aj tu, ked sa jej to nedari dlhe roky, nastastie su muzi, ktorym sa baculky pacia. Ale i tak si myslim, ze zena by sa nemala zmierit s tym ze je tucna, ze ma nadvahu. Tym nemyslim 170/60. Myslim akoze 170/70+ a viac. Ide aj o to, ze to skodi telu, klbom a srdcu.
Spravnou zivotospravou, a pohybom sa da zhodit, aspon na ten pomer 170/60, co je aj tak uz dost nad nejakym idealom. Ale niektore zeny su sirsie, maju sirsiu postavu. Tam to potom az tak nevadi.

I tak, autor temy to povedal dost nepekne a hnusne. Chudacky. S jeho stylom, ktorym to povedal, sa nestotoznujem.

Anonym222

Ja mam sice 153cm 42kg a tosom 10mesiacou po porode . Pred tehotenstvom som mala 47kg a jasy myslim zeje tak akurat .

VcielkaMaja

Mas velmi velke ego a velmi zle hodnoty. Asi preto sa na Teba lepia len take. Ja mam 176/56, ale muza Tvojich "kvalit", hodnot, nazoru a pohladu na cloveka by som nechcela ani keby si bol posledny na svete.